Gå til innhold

enno12

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av enno12

  1. :yes: En watt er vel en watt, uansett hvor den omgjøres til varme, eller? og en PC er vel en utmerket spreder av varme med sine kjølevifter. En oljeovn, og da tenker jeg ikke en ovn som forbrenner fossile produkter, men et elektrisk varmeelement omsluttet av en uspesifisert olje i en ståltank, har bare konveksjon for varmespredning, eller? :thumbup:

     

    Edit: For de teknisk dypttenkende: Hvor blir evt den energi som tilføres PC'en av, som ikke blir til varme?

  2. Jeg blir litt forvirret over diskusjonen her omkring strømpris. :hmm:

     

    Når jeg tenker strømpris, så er det summen av kraftpris og nettleie og avgifter. At noen områder er tilgodesett med lavere avgift, ja det er et politisk vedtak som jeg bare må leve med.

    Strømmen koster meg minst 3500kr pr år (ink. mva) uten at jeg har brukt noe, altså for å ha adgang til strøm.

    Så er det linjeleie utregnet for hver kW forbrukt strøm. Her er Enova-avgiften inkludert tror jeg. Det er i mitt område 25 øre.

    Så kommer kraftprisen + forbruksavgift(14,01øre/kW), jeg velger spot siden det er billigst. Jeg går ikke rundt og tror at noen subsidierer min strøm. Her er det et lite månedlig tillegg for administrasjon.

     

    Det blir dyrt :mad:

     

    EDIT1: Og ekstra surt er å tenke på at det koster mindre enn 10 øre/kW å produsere strømmen. :no:

    EDIT2: Jeg tror Teo343 referer til nettleie i Follo/Røyken; Energi1, som er årlig 2325kr for enebolig med tillegg av 34,4 øre pr kW. Ikke noe vedtatt tak såvidt jeg kan se.

  3. Xell, Theo343;

    takk for raske svar. :)

    Jeg skulle vel ha forklart bedre hva jeg tenkte på, men ideen er altså å starte en GPU-oppgave etter arbeidstid, og stoppe igjen før kollegene kommer på jobb. Det er akseptert å folde på jobb, men en kollega er støyallergisk og jeg vil gjerne at han ikke får folding i vrangstrupen og stopper tillatelsen til å folde.

     

    Jeg vil forsøke -taskkill-. Er det andre som har forsøkt?

  4. Om Amentio: Jeg er ikke typen til å stå med lua i handa og beklage at andre gjør feil. Når Amentio har lurt meg, med eller uten vilje, så skal de rette opp feilen. Når de ikke vil det så vil ikke jeg være venner med dem lenger. :thumbdown:

     

    Når det gjelder 560-kortet så måtte jeg reinstallere driveren, tempen i kortet hadde falt til idle-nivå og produksjonen var på nivå med et 9800GT. Restart av PC'en gjorde ingen forskjell. Nå er det normalt igjen :cool: men ikke som jeg forventet.

     

    Skjermen blinker mens jeg skriver dette, som en respons på tastene, kanskje jeg skal prøve driveren igjen? :hmm:

  5. alias: jeg kjøpte hos Mil/stud-rab, har ingen erfaring med dem. Netshop er ikke noe problem for meg, men Amentio har oppført seg som kjeltringer, og jeg vil ikke bruke dem i framtida.

     

    Gleden over GTX560 var kortvarig tror jeg, nå er det nesten latterlig. Etter at kortet fikk opp dampen og leverte litt bedre enn et 460 på speed, har luften nå helt gått ut av det. P6800: rundetid 4 blank og PPD 4673. Jeg får se om det tar seg opp ved neste WU.

  6. Godt nytt år til folderne og ellers andre som leser her!

     

    Takk til de som opplyste mitt uvett fra #12464! :thumbup:

     

    Jeg har lagt merke til at noen her folder med 450-kort, jeg valgte 460 fordi jeg oppfattet det som en god kombinasjon av pris og ytelse, og kortet går i tillegg bra etter en smule OC; 11500+ mellom 62 og 66 grader ved 850MHz.

    Jeg er i ferd med å kjøpe et kort til og lurer på om noen kan styrke meg i valget mellom de to. :hmm:

  7. Kan noen kaste lys over følgende:

     

    1: Jeg får lov til å folde på to PC'er på jobb, begge har Nvidia9800GT installert, det ene rusler avsted på 550/1375MHz - vifte på 45% og produserer ca 4500PPD. Det andre hyler på 676/1690MHz - vifta går på 94% og produserer bare 3800PPD. Hvorfor så stor forskjell tro?

     

    2: Jeg hadde et GTX260 i en av PC'en hjemme, det ville bare gi 3-4000PPD, så jeg erstattet det med et 460 istenfor som produserer rundt 11000PPD ved ca 850MHz. 260-kortet ble satt inn i datterens PC pga havari hos henne, og yter nå ca 7000PPD på standard frekvenser. Hvorfor produserte det så lite hos meg?

     

    3: Pass key! Om noen vil misbruke min key, er ikke det kun en fordel for meg; flere poeng og WU's, eller kan jeg tappes for poeng? Jeg forstår ikke helt!

  8. Hei - takk for raskt svar.

     

    "Deleting current work unit & continuing..." nei det gjør den ikke, men:

    "This is a sign of more serious problems, shutting down." og stopper helt uten noen nye forsøk. Når jeg restarter FAH6 skjer det samme omigjen.

     

    Og ja, jeg har tømt mappene, slettet innhold fullstendig og satt inn ny FAH6. Samme resultat når jeg starter opp igjen.

     

    Har fått forskjellige versjoner av P6316 med samme resultat. Er det hw-feil?

×
×
  • Opprett ny...