Gå til innhold

Polesch

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Polesch

  1. For å kunne redigere i tekst skikkelig i Adobe Acrobat Pro 9 må du kjøre OCR Text Recognition. PDF er en container (som avi er for video), PDF inneholder oftest bilde komprimert i JPEG, også tekst. Derfor må programmet identifisere teksten og fonten for at du skal kunne redigere den. Du kan jo også lagre (eksportere) en PDF til både Word Document (.doc), JPEG, PNG, .txt eller HTML fil med og uten bilder.

     

    Bruker PDF til alt, kan ikke se problemet. Bruker da Adobe Acrobat og Adobe Reader. Sikkerhetshull har jeg aldri brydd meg om.

  2. Nå lever vi i et samfunn av fornuft, et samfunn der tro og overtro har gått ut på dato. Så jeg mener, disse kirkene som slenger rundt på bjellene sine hver søndag, og som forstyrrer normale folks fred, ro og søvn, burde arresteres. Jeg har hatt politiet på døren en gang før, for "bråk" og "høye lyder", burde kanskje sende disse på kirken neste gang?

     

    Det hadde kanskje vært greit om de gjorde dette 1 gang, men nei. 3x3 ganger, hvert eneste kvarter! Så er det alltid noen ekstra etterpå, Gudene vet hvorfor.. Jeg skriver dette så tidlig på morgenen, akkurat fordi jeg er drittlei det å våkne klokken 10/10:15 hver søndag.

     

    Jeg trodde søndag var en hviledag, da "Gud" hadde "fri/pause", ikke at han satt å spilte på trommer eller andre instrumenter. For å sende bråk og uro over hans fine "kreasjon", eller hva?

     

    Takk for meg, spre ordet! Stopp bråket!

×
×
  • Opprett ny...