Gå til innhold

NotoriousBIB

Medlemmer
  • Innlegg

    213
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NotoriousBIB

  1. Skal ha ny TV og har sett meg ut to alternativer, Sony 55" og Phillips 65".

     

    Brukssituasjon:
    - TV-en vil primært (98%) brukes til streaming av Netflix etc. Muligens PS4 eller noe i fremtiden.
    - TV-en og sofaen vil bli stående litt under 4 meter fra hverandre.

    - Stua er lys i farge og tar inn en del lys, men på dagtid kan jeg stenge mesteparten av dagslyset ute.

    - Jeg har tenkt å kjøpe meg lydplanke eller liknende så lydkvalitet er ikke så viktig. 

    - Jeg er ikke så ekstremt pirkete på sortnivå etc, men vil gjerne at bildet skal se så bra det kan ut til prisen jeg gir. 

     

    Phillipsen er litt mer enn jeg hadde håpet å bruke, men det sprenger på ingen måte budsjettet. Hvilket av de to alternativene lønner deg seg å gå for? Eller er det noen andre som er bra?

  2. Etter Anniversary updaten til Windows 10 endret datoinnstillingene mine seg på PC-en min. Før viste den 18:55 og under sto det 08.06.16. Plutselig var klokka blitt AM/PM format, dette fikk jeg fikset, og datoen vises som 06/08/16. Datoen har jeg ikke fått endret på annet enn at den nå vises 06-Aug-16. Språket på operativsystemet er engelsk, men under "Region and Lanugage" står det Norsk (bokmål). Under "Change date and time formats" kan jeg ikke velge "dd-mm-yy". Innstillingene er de eksakt samme på laptopen min, som ikke har Anniversary updaten og der er datoformatet som normalt. Eneste forskjellen er at på laptopen min er det man velger i drop-down menyene i "Change date and time formats" på norsk. Så under "First day of the week" står det "Monday" på den stasjonære, men "mandag" på laptopen. Begge PC-ene har engelsk som språk på operativsystemet. Det jeg lurer på er hvordan jeg får fikset datoen til å vise 06.08.16, istedenfor 06-Aug-16?

  3. Jeg skal reise til Uganda og Tanzania i januar. Oslo til Uganda så Uganda til Tanzania og hjem igjen. Til sammen skal jeg være der litt under en måned. Da jeg var hos legen min trodde jeg først jeg skulle være der i kun en uke. Altså et kort opphold og jeg fikk vaksiner for hepatitt A, boostrix polio, gulfeber og malaria. Bør jeg kontakte legen min igjen fordi jeg nå skal være der lengre og trenger jeg flere vaksiner da? Har også hørt noen måtte ta hepatitt B vaksine da de skulle tiø Afrika, men det er kanskje i andre land enn jeg skal til?

  4. Jeg leser en del artikler i studiene mine (PDF'er) og har lyst på et nettbrett å lese disse på, så jeg slipper å være bundet til den stasjonære pcen hele tiden. Primært bruk vil være til å lese PDF'er, men selvsagt vil det sikkert også brukes til litt nettsurfing og den slags etterhvert. Jeg ser for meg en skjermstørrelse på rundt 10" siden jeg helst vil lese uten å måtte zoome inn for mye og scrolle horisontalt. Når det gjelder pris tenker jeg max 4000,-. Jeg har sett på iPad Air 2, Samsung Galaxy Tab 10.1, Nexus 9 (selv om den er litt mindre enn jeg tenkte, kan det muligens funke?), men har vansker for å vite hva som er best. Er det noen som har noen forslag til nettbrett?
     

  5. Jeg blir til høsten ferdig med min bachelor i informatikk: design, bruk og interaksjon fra UIO. Jeg har tenkt til å gå videre på master men er usikker på om jeg vil ta masteren Informatics: Design, Use, Interaction ved UIO og gå spesialiseringen "Large and complex information systems" eller master i informasjonssystemer ved UIA. Jeg har hatt ett emne innenfor dette i bachelorløpet og syntes det virker spennede. Studiene virker veldig like, men samtidig virker det som UIO sitt master studie er litt mer IT-rettet og studiet ved UIA har en mer samfunnsfaglig vinkling. Er det noen her som har noen erfaringer fra studiene og kunne fortalt litt om de? Tar gjerne imot erfaringer om UIA generelt og ettersom jeg aldri har vært i Kristiansand engang :p

  6. Jeg kjøpte Logitech G35 for en uke siden. Når jeg bruker Skype og bytter program 'in front', så byttes lydkilden i Windows. Jeg har deaktivert alle andre lydkilder, fjernet gamle drivere, byttet USB-port, fjernet andre lydkilder i Skype, reinstallert Skype og enda skjer det hver gang jeg bytter program. Sitter jeg i en samtale med Skype vinduet 'in front' og går over til å bruke Chrome byttes lydkilde (og mikrofonkilde) i Windows, men kommer tilbake etter et par sekunder. Noen som har støtt på noe liknende? Ingen andre jeg kjenner som har dette headsettet har noen gang hatt dette problemet?

  7. De viser matcher på Canal+ Sport 2. Ellers er det alltid enkelt å søke på streams, men du kan da liksågodt finne ekte vare til en billig penge på www.nba.tv/nbatv. Der kan du kjøpe 4 måneder for 250kr, hele sesongen for 1016 kr eller sesongen for laget ditt for 897 kr. 35 kr for en singel måned.

     

    Verdt å merke seg at "hele sesongen" betyr hovedkampene, altså de som går på TV. Så hvis du vil følge et lag hovedsaklig anbefaler jeg "Team Pass"

    Hva slags kvalitet får man? Er det i HD eller utrolig lav kvalitet?

  8. Trenger litt hjelp til innkjøp av ny TV, grunnet plass på rommet kan den ikke være større en 32" og være i prisklassen 2500-3500,-.

    Jeg skal primært bruke TVen til PS3 spilling, men muligens også film og tv-serier.

    Jeg har sett på disse to TVene, en Samsung og en LG

    Jeg ser primært etter en LCD TV med full HD, men kom over Samsungen over som er en LED TV til en billig penge. Men jeg leste at LED teknologien som ble brukt er billig og at lydkvaliteten er litt 'tynn'. Så det jeg egentlig lurer på er om jeg skal gå for LGen eller Samsungen. Er billig LED bedre enn LCD?

    Jeg har ikke noe form for anlegg nå, men vil nok gå til innkjøp av det etterhvert.

     

    Bare å linke hvis noen har noen bedre forslag enn disse to også :)

  9. Sjekk Corsair HS1 på komplett.no

    Satt ned til 300 kr.

    Unnskyld sveibuen, men bare låner tråden din litt x)

     

    Har lest at noen har problemer med at micen rett og slett er dårlig. Noen som vet noe mer om dette?

     

    Pluss er det noe vits å ha den virtuelle surroundsounden? Kan man like så greit kjøpe det analoge?

     

    Eller ville jeg også anbefalt Corsair HS1

×
×
  • Opprett ny...