Gå til innhold

zawson

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zawson

  1. Ser tydelig hvordan standarden hos folk som spiller WoW er nå til dags.

     

    Jeg har laget meg ett oppsett som jeg kommer til å bestille når Sandy Bridge prosessorene blir lagt ut for salg hos flere norske nettbutikker i morgen :)

     

    I korte trekk vil mine specs bli følgende:

     

    Intel SB i5 2500K 3,3Ghz

    8Gb DDR3 RAM

    XFX 6870 Black Edition 1Gb (mulig jeg skal kjøre dette i Crossfire, men det blir nok ikke med en gang)

    Vet heller ikke om jeg skal kjøre SSD. Må nesten se det ann mtp. priser ol.

     

    Tror denne riggen skal kunne kjøre WoW og BC2 glatt på en 24" LED skjerm ;)

     

    Gleder meg som en unge! Er lenge siden jeg bygde meg en PC sist nå ^^ ca. 2 år :o

  2. Jeg håper EA bruker noen av de tingene som gjorde BF2 så sykt kjekt, og som jeg savnet i BC2. Og det er muligheten for 64 spillere :) det gjorde maps så store, og åpnet for muligheten å føre kamper på mange forskjellige plasser på samme map. FPS har en tedens til å ligne for masse på CS nå for tiden når det kommer til hvordan kampene utspiller seg. CS er dritfett, men det er liksom CS. Blir bare så lame hvis alle spill skal kjøre samme opplegget. Og da snakker jeg om at det er inntens kamp på en plass. Dette funker i CS siden man ikke er så mange, men i et spill som BF kan dette fort bli kjedelig siden det ender opp i totalt kaos. Både fordi det er så mange spillere og fordi området man spiller på er litt lite.

     

    Kryss iallfall fingrene for BF3 :D

  3. Hei!

     

    Jeg lager denne tråden for å få en liten oversikt over hvilke spesifikasjoner folk har, og om de ser seg fornøyde med det de har eller om de er ute etter noe nytt.

    Jeg vil i alle fall bruke denne tråden til å konkludere om den maskinen jeg skal bygge vil være nødvendig eller ikke. Føler kanskje det jeg har satt sammen kan bli litt overkill når det kommer til en spill som WoW.

     

    Jeg sitter nå på en Asus Laptop med:

     

    4Gb DDR3 RAM

    AMD Phenom II Triple-Core prosessor 2,1Ghz

    ATi Mobility Radeon HD 5470 1Gb

    Windows 7 Home Premium 64bit

     

    Dette klarer WoW sånn helt ok, men når det skjer en del på skjermen ala PvP eller PvE, så opplever jeg lag fordi CPU ikke klarer å håndtere.

     

    Så derfor skal jeg bygge en ny maskin som skal være passe sterk til å kunne kjøre WoW på høy grafikk uten lag og tullball.

     

    Så hvilken spesifikasjoner ha folk? Og er dere fonøyde med det dere har?

     

    - Cocho

  4. Fikk alt i posten, tok sin tid å plukke det ut. Noen ganger kan det hende noe mangler, da sender du bare en ticket.

     

    For min del var det viktig, meget godt gear på 3 chars pluss over 20k gold :p

     

    Jeg ble også hacket.. hadde 2 characts i lvl 80.. begge med full epics, dog fra Ulduar patchen siden det var sist gang jeg spilte. Men det var om lag 20K gold og masse annet, samt en del kule achievements.

     

    Jeg kontaktet Blizzard for å se om jeg kunne få tilbake kontoen min, men har bare mottatt auto svar og en del påstander om at jeg ikke kan få den tilbake i og med at den er permanent låst fordi den ble brukte til ulovligheter i spillet. Så jeg ga opp og skaffet meg en ny account, for så å starte helt på nytt igjen.

     

    Så det er ikke alle som slipper like lett fra det.

     

    - Cocho

  5. Har en Zyxel til 1000,- så det hadde jo vært en skam om det var den som skapte problemer for meg.

     

    Jeg har også de nyeste driverne til ATi. Jeg er av den typen som tror at maskinen forringes hvis jeg ikke holder den up to date til en hver tid. Så CCC sjekkes ofte for nye updates.

     

    Jeg opplevde faktisk at jeg kunne spille spillet uten avbrytelser tidligere i dag. Da kobla jeg bare i et USB headset som jeg hadde blitt anbefalt (har ikke fungert tidligere) og denne gangen gikk det nokså greit. Ingen freezing av noe salg, men denne gangen ble jeg disconnecta fra spillet med beskjeden om at "failed to connect to ea online", og etter det har jeg ikke fått koblet med opp igjen. Nå er det noen timer siden sist jeg prøvde, slo heller igjen noen timer med littt WoW ^^

  6. Bare for å si det med en gang; det er nok ikke temperaturen som gjør dette.

     

    Jeg har et ASUS HK og bruker dermed Probe II, som lar meg holde kontroll på viftenes RPM, samt temp på både HK og CPU. Og ingen av disse har noen drastisk høye tall eller noe som virker truende på noen måte. Jeg kan dog ikke holde styr på tempen på GPUen min, men jeg har egenhendig satt på 1 stk Zalman Blue Knights på hvert av kortene for å holde tempen nede, så jeg tror ikke dette er noe problem heller.

     

    Det kan være nettverkskortet, siden jeg bruker en trådløs USB antenne i og med at jeg har maskinen på loftet, men jeg tviler siden jeg har perfekt ms og ikke opplever dette i noen andre spill.

     

    Jeg har ikke testet om dette skjer i singleplayer siden jeg ikke har spilt singelplayeren på PC enda, bare på Xbox 360, og jeg antar at de er akkurat like.

     

    Så jeg står fortsatt uten noen svar når det kommer til dette problemet :/

     

    -Cocho

  7. Hei!

     

    Jeg har slitt med et ganske kjedelig problem en god stund nå, og det begynner å gå meg på nervene i og med at det gjør at jeg ikke kan spille.

     

    Problemet er det at midt i spillet, alt fra 5min til 2timer etter at jeg startet spillet, så fryser alt, lyden blir hengende igjen og hele maskinen låser seg. Den eneste måten å komme ut av det på er å tvinge omstart ved å trykke på omstartknappen på maskinen. Noe som ikke er så veldig heldig å gjøre X antall ganger i løpet av en dag.

     

    Jeg har sjekket rundt på div forum etter en løsning på problemet, og så langt har jeg kommet fram til disse:

     

    Deaktiver noe på lydkortet via dxdiag (som jeg ikke kommer på hva het i farten).

    Kjøpe et nytt lydkort og deaktiver det integrerte lydkortet som er på hovedkortet.

    Spille med USB headset.

     

    Men ingenting virker. Og det som er ekstra rart er at jeg har hatt et eget lydkort i denne maskinen helt siden jeg satte den opp, og dermed forsvinner muligheten for at det er det integrerte lydkortet som er problemet. Jeg har også forsøkt å spille med USB headset, men opplever det samme problemet da. Jeg har også forsøkt å deaktivere noen lydinnstillinger via dxdiag (som jeg ikke husker hva heter i farten) men det ser ikke ut til å være mulig. Instillingen er låst og jeg har ingen mulighet for å kunne endre den.

     

    Så fram til nå har jeg ikke funnet noen løsning på dette problemet. Men ut i fra de andre forumene jeg har lest på så er det et vanlig problem, og derfor lurte jeg på om noen av dere har opplevd det samme og kanskje funnet en løsning på problemet?

     

    Så er det sikkert noen av dere som mener dette problemet er relatert til maskinens spesifikasjoner, så de skal dere få her;

     

    ATi Radeon HD 4850 i Crossfire

    4Gb DDR2 RAM

    Intel Quad Core Q9300 2,6Ghz

    850W PSU

     

    Håper på svar :)

     

    På forhånd takk!

     

    -Cocho

  8. Så langt virker 3D gaming litt teit og ikke helt gjennomtenkt på en måte.

    Jeg prøver å se for meg multiplayer FPS i 3D. Det tror jeg bare haddde blitt stress og unødvendig krevende. Folk kommer fykende mot deg og ut av skjermen, så du har et salig styr med å holde øye med alle effektene, så du mister helt styringen på hva som skjer i spillet. Så du dør fordi en dude uten 3D oppsett drepte deg.

     

    Nei.. jeg liker 3D når det kommer til folk, men da må det være kino eller et veldig godt hjemmekinoanlegg med prosjektor og alt som SKAL følge med. En liten skjerm på opp til 32" er ikke nok til at jeg blir fristet iallfall.

     

    Skal vurdere det om noen år når prisene og kvaliteten virker mer verdt det.

     

    -Cocho

  9. Jeg foreslår Outland.. det er mange skandinaviske folk der fra før, og jeg har iallfall 15 venner og bekjente som spiller der. Populasjonen mellom Horde og Alliance er ganske lik, men jeg og de jeg kjenner spiller Horde. Det er ganske god progress på serveren allerede, samt at PvP' en er ganske god også. Serveren hører til battlegroupen Misery (også kjent som Battlegroup 8), som jeg vil påstå er en ok battlegroup for alle og en hver. Alt i alt vil jeg påstå at Outland er en server som passer de fleste, både de mer hardcore og de som spiller for gøy.

     

     

    -Cocho

  10. Jeg ser at diskusjonen rundt pures og hybrides ikke er død, og jeg vil bare komme med et lite innspill.

     

    Det er bare rett og fortjente at hybrides gjør det like godt som pures i dps/healing/tanking.. det er opp til hver enkelt hva en har lyst til å spille, og det at en hybrid gjør det like godt som en pure i hvilken som helst rolle gjør bare at spillerne får et større "spillerom" å orientere seg rundt siden en ikke er låst til en spesifik oppgave. At en mage eller en rogue blir sint fordi en druide eller en paladin gjør det like godt som dem i dps er bare teit, for du blir ikke tvunget til å spille mage eller rogue. Det velger du selv.

     

    Takk ;)

  11. Hei!

     

    Jeg har nylig fått disse beskjedene om at Win7 min ikke er genuin. Dette skyldes nok at den ikke er det siden det er en cracket versjon jeg ornda meg for lenge siden sånn at jeg skulle slippe å betale på tusenlapper for nytt OS etter Vista.

     

    Saken er at når dette har skjedd så får jeg ikke lenger tilgang til Windows Update, noe som sikkert kan føre til at maskine krasher og får virus med tiden, og det gidder jeg ikke.

     

    Så det jeg lurer på er om jeg kan satse på Linux, Ubuntu eller noe lignende free OS til videre bruk? Jeg spiller en del spill ala WoW, BC2, CSS osv. men jeg bruker også maskinen til musikk, skolearbeid, chatting mm. så derfor trenger jeg et OS som er sterkt, effektivt, men samtidig litt hverdagslig.

     

    Jeg har fram til nå hatt Vista 64bit Ultimate, Win7 64bit Ultimte, så jeg er vant med å kunne bruke maskinen for det den er god for.

     

    Så hvis noen har noen tips eller råd til hva jeg bør velge så er det bare å fyre løs ;)

     

    Cheers!

  12. For min del er det ok å ikke ha med de der puste greiene fra CoD:MW, kan være en huge pain in the ass til tider :p

     

    Jeg ble nesten litt glad nå når det faktisk viste seg at det er bulletdrop ^^ for det gjør at det blir vanskeligere å bruke sniper, slik at man slipper så masse noobs som bare camper med sniper for å leeche poeng siden det egentlig har vært tedenser til easymode med sniper i de siste spillene som har kommet. Håper ikke de skifter på det, men det kryr sikkert av noobtubes og annet pakk på serverne uansett :)

     

    Liker at ting blir gjort litt mer vanskelig og krevende, sånn som HC mode og at de skrur av 3p spawns etc. digger det!

     

    Gleder meg til jeg får satt opp entertainment stationen min og får fyrt opp dette spillet. Virker så fantastisk kjekt :D

     

    Hvordan er egentlig balansen i spillet pr dags dato? Det har tross alt holdt på en stund nå, så ting må vel ha kommet seg litt siden lansering?

     

    -Cocho

  13. Jeg har et spørsmål og det er angående snipers.

    Jeg har ikke gått til anskaffelse av dette spillet enda, men siden jeg nå har flyttet og pusset opp det nye rommet mitt, hvor jeg skal ha en 32" hengende på veggen sammen med min Xbox 360, så skal jeg skaffe meg BF:BC2 sammen med goldermember for XBL.

     

    Jeg er som veldig mange andre veldig glad i sniper-specen i slike spill.

    Jeg har hatt hundrevis av timer forran datan med BF2, hvor jeg kontinuelig spilte som Sniper eller SpecOps. Jeg har også holdt en del på med CoD, da også som sniper, men jeg liker BF sin løsning på sniping. Det føles mer ekte og er masse kjekkere, iallfall i BF2. Og slik jeg ser det så er BC2 nokså likt BF2 på en del måter i og med at det er et DICE produkt, og derfor frister det veldig å kjøpe dette spillet.

     

    Så til spørsmålet;

     

    Når jeg ser på sniper montages på Youtube så legger jeg merke til at flere av de på skippene sikter litt over målet sitt når de skyter over lengre distanser.(Det ser iallfall slik ut). Er det sånn at det er så realistisk at man må sikte litt over målet for å treffe headshot? Eller er det bare tilfeldig at det ser slik ut? Jeg husker fra BF2 at man ikke trengte å holde pusten (som i CoD4), så man kunne bare sikte rett på målet og skyte uten å tenke noe mer over det. Nå skal jo sant sies at BF2 er fra 2005, så det er jo begrenset hva de kunne få til på den tiden.

     

    Kan noen forklare meg dette?

     

     

    -Cocho

  14. Jeg sier bare at de som står for "skyt først, still spørsmål siden" mentaliteten er en gjeng med idioter som burde fått smekk. At en gjeng med BF og CS nerder skal sitte og være så jævla badass på et forum fordi de kan "burste some headshots" i CS og mener at det er enkelt, humant og helt rettferdig å drepe mennesker på denne måten gjør meg kvalm. Jeg er ikke av den mest nærtagelige typen her i verden, og jeg lar sjeldent slike videoer gå inn på meg, men akkurat denne videoen var over grensen for min del. Til og med jeg kunne se at de karene gikk og bar på fotoutstyr og ikke ak-47'er og RPG's... og at de tullingene i det flyet/hilikopteret fikk klarsignal til å maltraktere hele gjengen gjør meg så rasende at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. det er helt sjukt! Tidligere brukte jeg å ha lyst til å verve meg for å reise ned til Irak, Afghanistan osv. for å kjempe for rettferdighet og kanskje gjøre livet til X antall sivile der nede så masse bedre. Men nå ser jeg bare på det hele med avsky. Hvis det er en slik moral som eksisterer blant The US Army så håper jeg alle dør og rottner i helvete og at familiene deres blir sittende igjen med null og niks. Makan til idioti..

     

    Takk for meg!

  15. Jeg syns det er litt dårlig at de ikke har tatt med flere ligaer og lag. Savner blant annet tippeligaen. Det er ok så langt siden man kan velge mellom alle de store lagene ala Barcelona FC, ManU, Chelsea etc. men jeg savner å kunne spille Tippeligaen med lag som RBK, Viking, AaFK etc.

     

    Ok forsøk på å lage et underholdende spill, men det varer ikke lenge før jeg går lei av det for å si det sånn. Men det har vel litt med at jeg ikke er veldig engasjert storlagene og dermed ikke vet så masse om spillerne og hva de er gode for ved eventuelle salg.

     

    Så det faller litt i gjennom og blir ikke helt det store. Bra at det bare kostet 65,-

     

     

    -Cocho

  16. Ikke for å hetse, men det tok meg 5 dager fra lvl 1 til 80. WoW er så easymode når det kommer til levling at jeg holder med de som sier at MMORPG er nok ikke sjangeren for deg. Klarer du ikke "vente" på å komme til lvl 80 i WoW så bør du spille noe annet. Dessuten så er det masse å ta seg til før en når lvl 80. Jeg kjedet meg aldri når jeg levla. Masse kule quests og instances en kan gjøre sammen med 5 andre. Og en ting til... ikke for å være stygg, men hvis du ikke har guts nok til å bite tenna sammen å levle til 80 så har du ingenting å stille opp med når du kommer der. Lvl 1-80 er bare en brøkdel av spillet og det tar ikke nærheten av så lang tid som det tar å få seg nogenlunde godt gear slik at noen vil ha deg med på raids.

  17. TomTom01: Du er så trangsynt at det sikkert gjør vondt. Når jeg skrev at jeg syns at det funket bedre for meg å røyke i stede for å drikke mente jeg at jeg opplever en mye mer positiv virkning på kroppen min. La meg forklare det litt mer detalsjert; Når jeg drikker, eller når hvem som helst drikker, og blir dritings så klarer jeg ikke ha 100% kontroll på kroppen min. Jeg sjangler, mister koordinaasjon, og jeg overser en del konsekvenser som jeg ellers hadde brydd meg om. Jeg vet ikke om du så den dokumentaren som gikk på NRK1 for noen uker siden. Der var det i alle fall en test som skulle sjekke hvor masse innvirkning cannabis har på sansene og koordinasjonen din kontra alkohol og det å være edru.

     

    Når hun dama som skulle ta testen var edru hadde hun et utslag på 0/10, når hun hadde røyket hadde hun et utslag på 3/10, men når hun hadde drukket hadde hun et utslag på 6/10. Testen gikk ut på å gå på en linje som var tegnet på gulvet uten å falle, ta seg selv på nesen og kjøre bil i 70km/t for så å bremse og ungå å treffe noen dukker som lå på veien.

     

    Når hun dama var edru gikk alt helt fin, og når hun var påvirket av cannabis klarte hun å gå på linjen helt greit. Hun klarte også å ta seg selv på nesen. Men når det kom til å kjøre gjorde virkestoffene at hun fikk litt paranoja og dermed ikke turte å kjøre bilen opp i 70km/t. Men hun klarte å bremse ned og svinge unna dukkene.

     

    Når hun var full klarte hun ikke å gå på en linje. Hun klarte ikke å ta seg selv på nesen. Og når hun skulle kjøre bil var hun overmodig og ga faen i hva som skjedde. Hun gasset opp i 120km/t, klarte ikke å bremse i tide og dermed kjørte hun over en dukke.

     

    Så si meg. Ut i fra dette. Hvilket stoff påvirker kroppen din mest?

     

    Med dette sakt så vil jeg bare påpeke at jeg er en mye større pest og plage når jeg er full enn når jeg sitter hjemme i sofan min, spiser god mat og ser på TV. Og dette gjelder nok hvem som helst.

     

    Og når du sier at du er redd for at barna dine skal komme bort i stoff/rus er et dårlig argument for å ikke legalisere cannabis. Hadde det blitt legalisert eller avkriminalisert hadde antallet langere som solgte cannabis gått gradvis ned. Det hadde blitt satt en aldersgrense sånn at personer under 18 år ikke kunne kjøpe stoffet. Og dermed hadde du ikke trengt å være redd for at de skulle oppsøke slikt før de ble 18, og når de er myndige har ikke du som voksen noe du skulle ha sakt angåene ava de gjør med livet sitt. Hvis de oppsøker tyngre stoffer er det ikke på grunn av cannabis, men pga at du som voksen ikke har gjort en god nok jobb med å forklare de sunn fornuft. De fleste som ruser seg på slike stoffer sliter med ett eller annet, eller bare rett og slett er i feil miljø og ikke vet bedre. Cannabis er ikke springbrettet til tyngre stoffer hvis man har et sunt forhold til rus.

     

    Samtidig vil jeg også si at cannabis ikke har krevd noen liv så langt. Det kan godt hende at folk har dødd i trafikken etc i cannabisrus, men da er det ikke stoffet men bilen og deres mangel på sunn fornuft som har drept dem. Alkohol derimot tar flere liv hvert år til og med i lille Norge, både av ren forgiftning og ulykker. Og hvis du forsvarer det med at hadde olkohol kommet i dag hadde det ikke blitt tillatt. For det er irrelevant på alle punkt. Mennesket har ruset seg i alle år, og hvorfor skal vi ikke få ruse oss på det minst skadelige stoffet når vi får ruse oss på et av de farligste alt. Hadde vi legalisert cannabis hadde nok antallet som ruser seg på alkohol redusert. Det er bare å se på situasjonen i Nederland. Der er alkohol noe folk bruker sjeldent. Hvorfor? Fordi du blir mer redusert av alkohol. Når du bruker cannabis kan man fungere helt fint noen timer senere. Dagen derpå etter en skikkelig fyllekule sitter man ofte hele dagen og bare glaner i veggen med skallebank og fylle angst.

     

    Jeg tror ditt hat mot cannabis er fordi du egentlig er veldig usikker på hva stoffet er, og at du forbinder det med ting som gangstere, langere og det kriminelle samfunn. Ingenting av dette hadde vært et faktum hadde vi tatt markedet fra dem ved å legalisere det og sette skatt på det slik at staten tjente på det. I 2006 tjente California alene 1billion dollars på salg av cannabis! Dette er et svært tall.

     

    Du sier også at det er så mange negative virkninger av cannabis. Tenkt deg cannabis som et legemiddel. Ved regulert bruk vil man ikke oppleve annet enn at lungenes funksjon blir satt ned med noen prosent. Men dette er en liten pris å betale hvis man f-eks. har kreft eller aids. Bivirkningene av kjemiske medisiner er langt farligere i lengden enn en plante dyrket i naturen. Til og med Ibux er lifsfarlig i lengden. Spis noen brett med Ibux og en glass vodka så våkner du aldri igjen. Røyk 1kg cannabis og du opplever en jævlig tørr kjeft pluss at du mest sannsynlig vil være drittlei i noen uker. Ser du forskjellen? Det er ikke mulig å ta overdose på cannabis. Og THC fungerer fantastisk som smertestillende og gir ikke de samme bivirkningene ved alngvaring bruk som andre kjemiske medisiner ville gjort.

     

    Jeg tror du bør ta deg en blås og slappe av. Kanskje du vil få et annet syn på cannabis etter det?

     

    Ikke kom med flere trangsynte argumenter. De preller bare rett av og har ingen virkning.

     

    Lesestoff:

     

    http://www.dagsavisen.no/meninger/article448360.ece

    http://www.grunder.no/kommentarer/20091016...-og-kapitalisme

    http://www.dagsavisen.no/innenriks/article446094.ece

    http://www.tv2nyhetene.no/snop/dette-er-ve...t-2949436.html# (denne er litt mindre seriøs, men det er morsomt å tenke på)

    http://sondre.vgb.no/2009/09/22/lyst-til-a-bli-hampebonde/

    http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article1388791.ece

    http://www.ibergen.no/?side=h_art&id=514

     

    Her har du litt info angåene cannabis som tar for seg noe av det som blir diskutert her: http://weed.no/forord.php

     

    Jeg håper bare at enkelte personer kan bli bedre mennesker og innse at den politikken som blir kjørt nå ikke er til noen nytte. Jeg håper på en legalisering og vil fortsette med det. For det må skje en eller annen dag.

     

    Takk for meg!

  18. Jeg er for total legalisering! Hvorfor? Fordi etter utallige timer med bøker, filmer og artikler, samt daglig bruk av stoffet har jeg funnet ut at det ikke er så skadelig som folk skal ha det til. Den eneste grunnen jeg ser til at folk kanskje bør være redd stoffet pr. dags dato er fordi man oftest må oppsøke kriminelle for å fa tak i det. Jeg for min del trenger bare besøke en god venn av meg som jeg har kjent siden vi gikk i barnehagen sammen for å få tak i cannabis. Så det argumentet om at man oftest ender opp med å gå over til tyngre stoffer pga. cannabis gjelder ikke for meg i og med at jeg aldri har oppsøkt en eneste langer. For langere eller feil miljø er dårlig innflytelse for alle!

     

    For min del har stoffet div. positive virkninger. Jeg drikker mindre, jeg er mer kreativ når jeg skriver/tegner/synger, jeg har ikke problem med å sove lengre. Jeg hadde problemer med det grunnet stress i hverdagen, men nå går det fint + at jeg ikke trenger å putte i meg masse kjemikalier som en lege hadde kommet til å gi meg. Jeg har også lagt på meg litt, som i mitt tilfelle er positivt i og med at jeg var nokså tynn før. Så nå klarer jeg å holde et overskudd som igjen er bra på progresjonen i treningen.

     

    Alt i alt er jeg en normal person, som studere for å bli lærer. Jeg trener, har masse venner som ikke driver på med rus. Jeg har også en del venner som også røyker, men alle er de i jobb eller i skole. Det er ingen av de som er rusmisbrukere! Som jeg sa så drikker jeg mindre, noe som også er positivt fordi jeg hadde en tedens til å havne i bråk (hvor jeg var den som startet) når jeg brukte helgene mine på å drikke. Nå sitter jeg heller hjemme med noen venner, ser film/hører på musikk mens vi spiser god mat og koser oss. Etter det ender man ofte opp med å diskutere filmen og grunnet cannabis er tankegangen veldig kreativ så det blir ofte en fornøyelig og produktiv samtale.

     

    Det er negative virkninger med cannabis også, men ingen så nevneverdige at det bør forbli ilegalt. Bare tenk på alkohol og tobakk.

     

    Takk for meg : )

  19. Tror de bør ta seg en kake og roe rogna litt til.

    Har ikke testet Aion selv, men jeg kjenner noen folk som har spilt det en liten stund nå.

    Selv kommer jeg ikke til å teste det fordi spillet er veeeeldig Japansk, og jeg liker ikke at ting ser ut som manga. Uansett... de får heller vente å se hvordan det går. For som det ble nevnt tidligere så har andre spill slått ann ved release, men floppa etter en stund (AoC). WoW har vært #1 i 5 år nå så det begynner å nærme seg dags for noen nytt, men da må utviklerne rett og slett lage noe nytt og spennende, ikke nødvendigvis banebrytende eller revolusjonerende, men i alle fall noe anderledes enn WoW. Hvis ikke så kommer folk til å gå tilbake til WoW igjen etter 1mnd. For WoW er et VELDIG godt sammensatt spill som har hatt 5 år på seg til å utvikle og finjustere seg til nesten det Blizz har villet at det skulle bli.

  20. Han sa vel fint lite om at vi skulle stole på sidene.

     

    Men 11/1/2010 virker ikke helt usannsynlig nei, men igjen så tror jeg ikke på slike datoer av prinsipp (har blitt skuffet så mange ganger før). Men jeg ville forhåndsbestilt så fort som mulig egentlig. Best å være tidlig ute for å være sikker på at man kan logge inn når serverne åpner (selv om de vil krasje noen sek etter at de har åpnet grunnet overload).

     

     

    -Cocho

×
×
  • Opprett ny...