Gå til innhold

Persephone

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Persephone

  1. Hei..

     

    Jeg er kvinnfolk og fullstendig grønn på videokameraer og PC generelt. Så her må dere virkelig forklare ting som om jeg var en 10-åring. :p

     

    Problemet mitt er:

    Jeg var på en 70`års dag og for anledningen fikk jeg lånt et kamera av merket Panasonic NV-GS3/Panasonic NV-GS3EG. Jeg kom hjem og plugget den inn i laptopen min via en S-video kabel, men ingenting skjedde. (hadde håpet det bare skulle være plug and play, men det var det altså ikke.) Så nå sitter jeg her og googler meg i hjel på hva jeg kan gjøre, hvilke instillinger og hva det nå en skulle være, uten at jeg blir nevneverdig smartere av det. Jeg skal få videoen overført til laptopen min, som forøvrig er en ACER som kjører Windows Vista.

     

    Vet ikke om dette blir rett tråd for spørsmålet, men håper dere kan hjelpe til med å utvide min intellektuelle pc-video horisont her, (eller mangel på den sådan).

     

    På forhånd takk..

  2. Hei..

    Samboeren min har en HP pavillion dv6500, og vi får ikke den på tv skjermen via hdmi kabel. Hver gang vi setter inn hdmi kabelen i laptopen så klikker den og slår seg av.

    Hva kan årsaken være?

    (Det kommer opp blåskjerm, men den slår seg av så fort at man ikke får lest igjennom det som står der).

    Vi får min Acer fint opp på tv`n, så det er ikke der feilen ligger.

×
×
  • Opprett ny...