Gå til innhold

kthrane

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kthrane

  1. ^ Jeg tok lappen i USA, men kan søren meg ikke kjøre. Dersom du vil være noe lunde sikker på veiene i Norge (spesielt dersom du skal kjøre med gir...), må du nok regne med å ta en god del kjøretimer i Norge etterpå også. Kjenner mange som sliter med det samme. Burde nesten ikke vært lovlig.

     

    Men tok du lappen privat eller gjennon skolen? Har hørt at noen organisasjoner ikke tillater privattimer og at timene på skolen først og fremst er avsatt til amerikanske elever.

    Det med at du ikke føler deg trygg på veien når du kommer hjem og må ta noen kjøretimer gjør forsåvidt ingen ting, totalsummen blir nok mye billigere uansett. I tillegg er jo dette individuelt.

  2. Jeg vurderer akkurat det samme som deg, idrett eller studiespes. Trener omtrent 20 timer i uka på fritida og tenker at det kan bli for mye med trening på skolen også. Jeg tenker også at siden jeg driver med en lagidrett (håndball) så vil jeg ikke ha det samme utbyttet av treningen som vil komme på skolen som en som f.eks. driver friidrett. Jeg ser jo i tillegg at treningsmengden min er høy nok allerede og dermed trenger jeg ikke å trene så mye på skolen.

    Hvis du velger studiespesialisering vil du i tillegg få en kortere skoleuke enn om du går idrett og dermed kan du bruke de timene du "slipper" til skolearbeid og du vil sannsynligvis få gjort mesteparten av det du må gjøre og fokusere på andre ting på fritida.

    Sånn som jeg har forstått det får du kun generell studiekompetanse ved å velge idrett og hvis du velger studiespesialisering kan du få ganske høy kompetanse innen for eksempel realfag eller matte og få gode studiemuligheter etter vgs.

  3. hdmi fra forsterker opp i TV.

    HDMI fra PS3 opp i TV

    Optisk eller Coax kabel fra PS3 til forsterker.

     

    Dette måten å gjøre det på? Men hva med Altibox'n?

    For PS3 tar du hdmi fra PS3 opp i tv og optisk fra PS3 til forsterker. Endre lydinnstillingene på PS3 etterpå.

     

    Du trenger ikke å koble forsterkeren til tv.

     

    For altiboxen kjøper du en SPDIF kabel og setter den i inngangen på altiboxen og forsterkeren. Etter dette går du innpå innstillinger på altiboxen og endrer lydmodus til SPDIF. Koble altibox til tv med hdmi.

  4. Jeg er på jakt etter ny bærbar og er lurte derfor litt på hva jeg skulle valgt av Macbook pro 13" og dell studio xps 16.

    Jeg tenkte å ha macen med originalkonfigurasjon(2,26GHz, 2gb RAM, 160 Gb HDD....) eller dellen med Core 2 Duo P8600-prosessor (2,40 GHz), 320gb HDD (7200rpm)4gb RAM og windows 7 ultimate)

    Med kupongkode koster dellen 9512,50 kr og macen er på tilbud hos elkjop ut helgen til 9495,- kr(ikke lenge igjen :p ). Det er ikke krise om jeg må betale fullpris på macen men det er jo greit å spare litt penger :D

    Bruksområdene mine er skole, surfing bilde-/videoredigering og andre enkle oppgaver. Spiller bittelitt FM, men det trenger dere ikke å ta hensyn til.

    Jeg lurer i tillegg litt på hvordan det er med iWork og office i forhold til mac og windows. se mer her

     

    På forhånd takk

  5. Hei

    Jeg vurderer på det sterkeste å kjøpe meg en macbook pro og lurer littegranne på hva jeg burde velge av iWork og microsoft office til mac.

     

    Jeg vet at dette er et macforum og at folk dermed kommer til å være veldig for apple. Men hvis jeg leverer skolearbeid på nettet som er skrevet i iWork, vil jeg da kunne levere dette på it's learning (hvis noen av dere vet hva det er)?

    Vil jeg kunne åpne det jeg har laget i iwork på en PC med windows, og motsatt?

  6. Da var det broren min som skulle hatt seg en ny laptop. Det er snakk om en prisklasse på 10.000,- og han kan kanskje strekke seg bitte litt lenger.

     

    Den skal helst kunne spilles på, ha full-HD skjerm, gjerne blu-ray spiller (ikke det viktigste), HDD 320+ (helst 7200 RPM) og skjerm på 15"--> (18" er heller ikke for stort)

    Kan godt være det vil bli en del multitasking

     

    Asus N90SV

     

    Multicom KHLB2 Billigere, men kan denne være bedre??

     

    Andre alternativer??

  7. Jeg er ute etter en bærbar spill maskin til 10.000,- kr. Jeg vil aller helst at pcen skal ha blu-ray og HD skjerm. Jeg tror at skjermstørrelse på under 15-16" blir for lite, og jeg er åpen for alt over (jo større skjerm jo bedre). Vekt er ikke noe problem, men skal ikke ha stasjonær uansett. Jeg ønsker at den skal kunne kjøre nye spill som Modern Warfare 2 uten store problemer og lagg. Andre ting som er nødvendig er selvsagt HDMI(tror vel egentlig ikke at dette skal bli et problem), minst 4gb RAM og 320gb (eller mer) harddisk.

     

    Laptopen skal som sagt brukes til spilling så si i fra hvis det er noen veldig viktige ting jeg har glemt.

    Kan kanskje strekke meg opptil en 11.000,- hvis det gir meg veldig mye mer for pengene.

     

    Noen som jeg lurer litt på:

    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/no/no/ho/WF...05-4014146.html

    http://www.datakjeden.no/PartDetail.aspx?q=p:2502071;c:36159

    http://www.expert.no/product/product.aspx?...ifier=HPDV61245 (holder denne til gaming?)

    http://www.siba.no/products/product.aspx?ID=2742856 (dessverre uten blu-ray)

    http://www1.euro.dell.com/no/no/hjem/Dell-...&~ck=anavml (Hvordan skal jeg eventuellt konfigurere denne?)

     

    Noen vennlige sjeler der ute som kan hjelpe meg? :)

×
×
  • Opprett ny...