Gå til innhold

kosepakke

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kosepakke

  1.  

    Â

    Jeg ser på NFC som helt grunnleggende funksjonalitet for en smarttelefon, og kommer aldri til å kjøpe en telefon uten. NFC kan brukes bl.a. til betaling og overføre filer mellom telefoner, eller man kan klistre opp NFC-tagger hvor som helst. F.eks. kan man klistre en på nattbordet, og gjøre sånn at lyden slås av og vekkerklokka slås på når man holder telefonen inntil den. Eller det kuleste av alt, og som jeg bruker dem mest til: klistre dem på spillkort for å lage nye typer spill!

    Respekterer dine synspunkter, og prøver og forstå at disse kan være viktige for deg.

     

    Men for meg vil ikke dine argumenter utgjøre noen forskjell. Ingenting av det du sier er noe jeg kommer til å få bruk for.

     

    Dessverre for deg så er nok ikke jeg den eneste som mener dette. Bare for gøy spurte jeg min samboer, min mor, samt to av mine kolleger om det visste hva NFC er for noe... Gjett hva ..... Ingen av dem visste noe om dette. Da jeg brukte dine begrunnelser for å forklare dem hva dette er for noe, var de ingen av dem so mente de hadde behov for dette.

     

    Jeg sier ikke at NFC er bortkastet, kanskje jeg tar feil. Men slik nytteverdien av NFC fremstår idag, ser jeg det som kun er fordel at iphone ikke har dette.

    Det store problemet med NFC i dag er vel bare at vi bor i norge som henger år etter.

  2. Pluss en liten ting til med testen, hvis man absolutt skal redigere ett pdf dokument så vet man også hva man trenger for ett program/app.

     

    "viktige" apper er ikke forhonds installert, hva la du i viktige her?. pluss dere gir pluss for "rask" nettleser, den er jo faktisk det dårligste som er med hele nexusen, man kan bare teste litt dolphin så ser man fort det.

  3. Forstår ikke hvorfor noen trenger mer enn 16GB minne om dagen, og syter over ingen minnekort. Hvis argumentet er musikk.. Det er over 4000 sanger, og det trenger man ikke.Aldri hørt om Google Drive/Dropbox?Jeg kommer ikke til å kjøpe denne i Norge før den havner under 3000, eller så bestiller jeg over proxy fra den britiske Google Play og får en kompis til å sende den til meg via post, så sparer man fort en tusenlapp.
    For de som har nandroid backup og div. roms og mods på telefonen tar det opp en del plass + musikk, film, bilder.

     

    jeg har N4 8gb med Ti backup og driver og tester masse rom som kommer til N4 osv, så hvis detter er noe av ditt argument så er det rimelig tynt. Rom og kernals tar ikke mye plas. samme gjelder med backup.

    Kan ikke bare trekke ting ut av rumpa og gi den minus for det.

    Og alt man VIRKELIG trenger på mobilen ligger i GDrive og/eller Dropbox.

    Men detter er bare min mening.

     

    Bare en ting om testen om dette med opp og ned? what? "om" det er mørkt, hva er det for noe, alle mobiler er vel vanskelige og se i mørket?

  4. må bare le av de som klager på at linux er så evig vanskelig i starten, seff er det vanskelig i starten ALT er vanskelig i starten når man ikke har peiling på noe.

    Brukte selv ubuntu en periode på ca 1 år, kunne ikke en dritt, men klarte fin og instalere lydkort drivere osv som ikke var støttet, tok meg 10 sec på google så fant jeg problemet og en guide på hvordan jeg kunne fikse det.

    Det og bruke terminalen er bare en vane sak i starten etter at man har brukt windows i alle år, men funker jo som en drøm når man ettervert lærer seg litt.

    Hadde du satt en helt grønn person forran en data hadde ikke den personen skjønt en dritt selvom det hadde vert windows, osx eller linux på den dataen.

    Ingen bestemødre kan bli kasta rett inn i pc verden, samma faen hva de bruker som OS, siden de ikke har peil på hva de i det hele tatt driver med forran en såkalte harddisk som vi kaller en pc skjerm.

     

    Leste at noen ikke likte dette med copy/paste guidene som finnes til linux pga man ikke vet hva de gjør, men dette blir jo akkurat det samme som og trykke på en "fixthisproblem.exe" fil eller putt den .dll filen der så funker det.

     

     

    Og litt over til artikkelen:

     

    "Spotify har ikke laget noen ferdig versjon av programmet sitt til Linux, og man må nøye seg med en forhåndsversjon av programmet. Og hvordan får man tak i den? Jo, via terminalen, selvfølgelig."

     

    Du skriver det tilogmed selv at spotify ikke har laget noen linux versjon, og for meg så virker det nesten som at du gir skylda på linux for at du må bruke terminalen for og få denne.

     

    Må inrømme at jeg slutta og lese etter det om spotify, virka for meg at du hadde bestemt deg for at dette var ett dummedum OS

     

    Er ingen linux kar heller, bruker windows og kommer sikkert til og bruke det fremmover siden jeg er en gamer.

     

     

    Takk for meg

    • Liker 2
  5. iPhone hadde jo multitasking på 2g og OS 1.1.4 eller lavere husker ikke helt, men de fjerna det for å spare på batteriet og brukervennlig het hvis jeg ikke husker feil og sikkert for minnet, er litt lenge sia nå så husker ikke alt enda. ligger sikkert noen linker om det på nette hvis noen orker og google det opp. hadde 2g selv på den tiden så husker godt når de fjerna multitasking i 2.0 eller 2.1 eller hva det var.

×
×
  • Opprett ny...