Gå til innhold

ErLa92

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ErLa92

  1. Har planer om å gå til innkjøp av smart cover til min Nexus 10 men denne er kun tilgjengelig gjennom amerikansk Play Store. Er ikke så bevandret i VPN-verden men tenkte dette kunne være en grei sak.

     

    Ved hjelp av http://freehotspotvpn.com/ har jeg skaffet meg amerikansk IP (i følge http://www.findipinfo.com/ har jeg en IP-adresse fra Chicago-området). Når jeg imidlertidig prøver å gå direkte inn på produktet i Play Store påstar den at:

     

    Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet.

    We're working to bring devices to more countries as quickly as possible.

    Please check back again soon.

    Linken til produktet: https://play.google....ure=accessories

     

    Ved bruk av http://www.vpnbrowse.com/ klarer jeg imidlertidig å få tilgang til amerikansk Play Store men denne shutter ned når jeg prøver å logge inn med google-kontoen min.

     

    Har noen noe tips? Jeg begynner å gå litt tom for ideer, synd egentlig ettersom jeg er jævlig keen på coveret.

     

    På forhånd takk for hjelpen.

  2. Har gående ett prosjekt på jobben som innebærer at vi skal broadcaste/streame (er ikke helt sikkert på hva det riktige uttrykket er) en film (ikke live) over nettet. Det skal helst streames/broadcastes slik at det fungerer som en vanlig tv-kanal. Dette får å regulere når "sendingene" starter og når folk kan se disse.

    Dette er ikke noe problem med f.eks youtube eller ustream men har har noen krav.

     

    Løsningen være passordbeskyttet og fungere uten å åpne noen porter i brannmuren eller trikse med brannmuren på noen andre måter. Dette grunnet sikkerhetsårsaker (samt at det vil være vanskelig å gjøre dette på alle nettene som streamen skal sees fra)

     

    Jeg har prøvd med ustream men brannmuren likte den ikke. Youtube er også en mulighet men da er det vel ikke mulig å passordbeskytte (eneste måten å gjøre ting privat er vel å endre på privacy-innstillingen å sende linken til folk). Vet at passordbeskyttelse er mulig på Vimeo men da vil det ikke fungere som en TV-kanal slik at jeg ikke får "live"-følelsen.

     

    Noen som kan hjelpe meg?

  3. Jeg har denne PCen og kan svare deg på en del spørsmål om du vil. Jeg byttet ut HDDen med en SSD og RAM oppgraderte jeg til 10GB. Det eneste jeg har å utsette på PCen er at skjermen har en del backlight bleeding som er lett å se på helt svart skjerm.

    Takk for svar, tenker også å oppgradere til SSD etterhvert. Hvordan fungerer hybriddisken, merker du noen forskjell fra en vanlig snurredisk?

     

    Selv om de kommer med Haswell i løpet av sommeren/høsten ser jeg ikke på det som noe trekkplaster ettersom forbedringene ligger i grafikkdelen (Som uansett ikke betyr noe med tanke på at man har dedikert GPU) og strømforbruk (Kommer til å bruke mest lader uansett).

     

    Tror nok jeg kommer til å gå for denne. Virker også som om byggekvaliteten er god eller?

  4. Skal kjøpe ny PC snart og tankene mine går mot denne: http://www.komplett....aspx?sku=761548

     

    Er ute etter en 13" ultrabook (eller lignende). Skal brukes til programmering (kommer derfor til å bruke Ubuntu i tilleg til Windows 8), Photoshop og Lightroom, samt litt lettere spilling (er ikke så veldig viktig).

     

    Ser de også selger samme maskinen på komplett med 6 GB ram men kjøper heller billig og oppgraderer selv.http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=777734

     

    Som tittelen sier: Er denne maskinen noe for meg? Falt litt for dedikert grafikk (selv om den er shittish) og fantastisk skjerm i en liten og lett pakke (Veldig grei og enkel å ha med på forelesninger).

     

    Den eneste bekymringen min er at den begynner å bli litt gammel. Vet noen om ASUS har noen planer med å oppdatere Zenbook serien i nærmeste fremtid?

     

    Er også åpen for forslag, helst i samme prisklasse.

  5. Acer har flere alternativer som skal passe deg som hånd i hanske:

    Eneste forskjellen på de to modellene er at A70* har høyere oppløsning enn A51* (noe du satte som ett kriterium), 1920*1200 mot 1280*800.

     

    Har ikke prøvd noen at brettene men har hørt at de skal være meget tilfredsstillende...

  6. Skyt meg hvis jeg tar feil:

     

    |x| er som du sier lengden av x. Dette vil derfor alltid være en positiv verdi. Dette vil med andre ord si at grafen blir for alle x verdier. Dette vil si både positive og negative verdier (x). Du skal derfor tegne grafen for e^x bare at de negative x-verdier blir gjort om til positivt. Grapen vil derfor speile seg om f(0). Håper du forstod noe av det.

  7. Ikke spesielt imponerende.. Neste artikkeler: Bygde rpi inn i sykkelsete, bygde rpi inn i kaffemaskinen, bygde rpi inn i fryseren, bygde rpi inn i mopeden.

    Hadde han laget noe funksjonalitet så hadde det vært kult, men nå er det kun en som har puttet en pc i en plastboks....

     

    Hvis du ser på bloggen hans så ser du at han har bygget inn ganske mye fantastisk. Nevner ting som automatisk sync av bilder opp mot iPad, timelapse samt fjernstyring fra hvorsomhelst med hvasomhelst. Alt i alt en ganske genial liten sak synes nå jeg. Er spent på å se hvor lang batteritid Pi'en får.

  8. Jeg har ikke installert den nye firmwaren enda (og bruker nesten aldri videodelen), men var ikke den audiosaken kun at man kunne justere opptaksvolumet?

     

    Tor

    Oppdaterte nettopp og det du nevner om audio-delen stemmer. Den nye funksjonen er at man kan justere opptaktsvolumet manuelt. Dette kan riktignok bare gjøres før opptaket starter. En veldig postiv konsekvens av dette er derimot at men kan se lydnivået. Veldig praktisk ettersom det ikke er hodetelefonutgang.

     

    Selv om du ikke er videofil så gir oppdateringen også ett lite pust til "gamlefar". Bedre buffer, raw-redigering i kameraet og maksimumsgrense på auto-ISO er alle ting som forlenger levetiden til den gamle traveren

  9. Legg alle dokumenter på en intern webserver.

    Lag en QR code med URL adresse til PDF dokumentet(for hver enkelt maskin).

    Bruk Barcode Reader på telefonen for å lese av koden og åpne dokumentet.

     

    :)

     

    God ide, det eneste problemet er at det ikke er trådløst nett over alt slik at en løsning med å hente de fra en server vil kanskje bli litt tungvint. Men ellers ett veldig godt forslag. Det er ikke mulig å bruke en lignende metode bare at man i stedet for å hente adressen til dokumentet på en server kan hente dokumentet basert på filplasseringen på telefonen. Lignende det man kan i windows.

  10. Driver med ett prosjekt på jobben hvor vi fornye vakt-telefonene. Blir nok androidtelefoner alle sammen og trenger litt hjelp.

     

    Før har vi hatt ett ganske tungvint datasystem når vi skal hente opp dokumentasjon om maskiner og feilmeldinger som innebar mye løping mellom kontoret og maskinen. Alle dokumentene ligger i PDF og tenkte at jeg skulle legge disse over på telefonen. Dette er ikke problemet. Problemet ligger heller i hvordan å hente fram dokumentene på telefonen. Lurer derfor på om det er noen smartinger her inne som vet om en app til android som gjør at jeg kan hente dokumenter basert på en strekkode. Dvs at jeg kan skanne en strekkode som står på en maskin og få opp dokumentet som omhandler denne maskinen.

     

    På forhånd takk for hjelpen

  11. Starter en ny "trenger hjelp til ny tlf"-tråd. Min gamle Optimus 2X begynner å bli sliten og jeg vurderer å investere i en ny telefon. Har samlet litt om hva jeg synes om de telefonene jeg har sett meg ut foreløping. Fint om jeg kunne få noen kommentarer angående telefonene og kanskje tips til noen andre. Opererer med ett relativt begrenset budsjett så vil ikke på over 4000 helst holde meg rundt 3500.

     

    Sony Xperia S

    • For
      • Relativt rask
      • Stor skjerm
      • NFC
      • God på mulitmedia

      [*]Mot

      • Dårlig byggekvalitet
      • Ikke minnekort
      • Luker (hater luker...)

    Sony Xperia P

    • For
      • God byggekvalitet
      • NFC
      • God på multimedia
      • Grei størrelse

      [*]Mot

      • Ikke akkurat verdens raskeste

    Motorola Razr Maxx

    • For
      • Fantastisk batteritid
      • God skjerm
      • Greit rask
      • Bra UI

      [*]Mot

      • Ikke NFC
      • Koster litt

    Noen som har noen kommentarer til disse? Er det viktig med NFC eller kommer det til å ta så lang tid før det blir god nok implementert i samfunnet at jeg har kjøpt en ny telefon?

     

     

    ErLa.

  12. Beklager det litt dårlige trådnavnet men kom ikke på noe bedre i farten.

     

    Har fått i oppdrag av en kunde som skal friske opp de gamle bildene på jobben. Han trenger ca 70 bilder men jeg skal plukke ut 150-200 bilder som han kan velge i. Lurer derfor på om det er noen som vet om en enkel og grei måte som gjør at jeg kan printe ut forhåndsvisninger av disse bildene på a4 ark (4-6 bilder per ark) med filnavn slik at kunden kan velge de han liker best.

    Helst en løsning som fungerer på Mac.

     

    På forhånd takk for hjelpen.

×
×
  • Opprett ny...