Gå til innhold

The Inalienable Dreamless

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Inalienable Dreamless

  1. Leit at det ble så mye skittkasting rundt dette spillet da. Personlig synes jeg at LoL var mye mer forfriskende enn HoN. Da HoN i prinsippet er DotA med mer grafikk, mens LoL prøver å videreutvikle konseptet. Synes det er sinnsykt gøy å teame opp med et par kamerater og spille 3v3.

     

    Har ikke spillt så lenge enda, men har funnet ut at master yi er en hero som er sinnsykt gøyal, alistar og gragas er ikke så verst heller. Er selv også mest glad i melee heroes, men klarer å spille mages og ranged. Gleder meg også til å komme litt opp i lvl så at man får møte på litt bedre folk. Fordi vi som teamer opp er gamle dota veteraner, har motstanden ikke vært til skryte av enda (i lavere lvl ihvertfall.)

     

    Jeg og kompisene mine spiller på eu serveren. Jeg kaller meg for Inalienable, bare å legge meg til hvis noen vil spille noen gang.

  2. League of Legends er et nytt spill utviklet av Riot Games (som består av de samme som lagde DotA modden til wc3.) Spillet er en utvidelse av DotA konseptet, som nå har nye muligheter til utvikling med en helt egen spillmotor. Spillet er også helt gratis! :thumbup:

     

    En av de største forskjellene fra DotA med dette spillet er det nye erfaringssystemet. Det er som en blanding av CoD4 og WoW sitt system hvor man får ulike perks og talents etterhvert som man spiller, men dette gjør det ikke ubalansert da spillet hele tiden prøver å finne motstandere med lik erfaring.

     

    Tenkte vi kunne bruke tråden til å diskutere alt mulig rundt spillet egentlig.

     

    Noen som har gode erfaringer, råd eller noe annet på hjertet? :)

     

     

    Link: Signup, nedlastning og info

  3. Vurderer sterkt å kjøpe meg en gitar fra ebay, som er ekstremt god til en beskjeden pris på 6300kr. denne gitaren blir solgt av en privatperson. Er det da mulig å motta den markert som gave med verdi f.eks. 900kr, eller har tollen takstpersoner som vurderer intrumentet før de avgjør moms (er ikke et kjent gitarmerke)?

     

    sikkler på så utrolig mye på ebay! men prisen blir fort for høy med 25%mva, spesielt for en student.

  4. Jeg mener at de tradisjonelle normene som er rettet mot homofile eksisterer kun for å plage.

    Det at kun mann og kvinne kan få barn sammen, og at ekteskapet har vært for mann og kvinne i alle år, er gjort for å plage de homofile? Nå overrasker du meg.

     

    men, ja har jo ingen annen funksjon enn å utestenge disse homofile fra å stifte familie, og kanskje til og med oppfostre et barn, da vi har ordninger som kunne gjort det mulig for de.

×
×
  • Opprett ny...