Gå til innhold

BorkisDrizzt

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BorkisDrizzt

  1. Personligt liker eg ikkje Steam, og er vanvittigt irritert over at F3-LA, Metro 2033 etc tvinger deg til å installere det.

     

    Problemet eg har med Steam, er at det tvinger deg til å installerer deires klient.

     

    Det som er interessangt er at ingen har nevnt problemstillingen med, kor lenge du vil ha tilgang til spillene via Steam. 2år, 5år, 10år? Problemet er at om X år så vil du ikkje kunne spille desse spillene lengre så lenge du ikkje bruker ein crack.

     

    Sjølv så sitter eg meg til tider ned og spiller gamle Adventure spill fra tidligt 90 tallet, og har ikkje problemer med å se for meg at om 10-20 år så vil eg kansje sette meg ned med for eksempel eit av dagens spill. Og det er akkuratt dette som gjør at eg ikkje liker når eit spill tvinger deg til å være tilkoblet til ein annen tjeneste.

     

    Eg har ingen problemer med nettbaserte butikker som selger nedlastbare versjoner av spill, har kjøpt mye via GOG. Det eg ikkje liker er når det er sperrer involvert som det er 100% sikkert vil hindre deg å spille dette spillet etter ein tid.

     

    Hvis du nå hadde satt deg litt inn i dette, så hadde du vist at det faktisk er mulig å kopiere spillene fra steam og lagre de på f. eks. en DVD. Eventuelt kan du også benytte Steam's offline modus

  2. KotOR 1 og 2 minner meg om Mass Effect. Ikke bare fordi begge verdenene er sci-fi, men selve feelingen, menysystemene, grafikken. Mulig det er samme motor.

     

    Knallspill, både den første og den andre.

     

    Nå er du nok litt på bærtur her. Jeg skal prøve å forklare litt. KotOR I og Mass Effect er laget av de samme folka, BioWare. KotOR II ble laget av Obsidian Entertainment, på oppfordring av BioWare. KotOR I og II bruker Odyssey motoren, dog finpussa Obsidian litt på den i KotOR II. Mass Effect derimot, bruker Unreal Engine 3, samme motoren som for eksempel Gears of War og Bioshock.

     

    Så det at du syns spillene minner om hverandre har nok å gjøre med at BioWare har laget to av de, og at Obsidian prøvde å bevare samme *følelsen* i KotOR II som BioWare hadde i KotOR I

×
×
  • Opprett ny...