Gå til innhold

R2-D2

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av R2-D2

  1. første gangen jeg så deadpool karakteren var i wolverine origins og likte han fra første stund ray raynolds passet den rollen ypperlig, og når jeg så at det skulle komme spill av han så ble jeg litt trigget for enten liker du den type humor eller ikke og jeg har kost meg hele tiden mens jeg har spilt dette jeg tror jeg har funnet en av mine nye favoritt marvel karakterer ja:)

  2. Ett godt eksempel når det gjelder piratkoipiering, går på filmer. Hvis du kjøper en film, kan du banne på at filmen ikke kan startes med en gang (enten fra menyen hvis det er en dvd / blueray, eller direkte avspilling) p.g.a. advarsler mot piratkopiering og reklamer for andre filmer. En piratkopiert film er klar til start, med en gang. Er det da rart at folk laster ned ulovlig ..

     

    kunne ikke sakt meg mere ening i den der driver og laster ned det meste selv av filmer, tv-serier og spill og ja det er helt på trynet at folk som faktisk kjøpe filmene skal bli plaget med det der, det er en av grunnene til jeg gjør det...

×
×
  • Opprett ny...