Gå til innhold

Ambrosio

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ambrosio

  1. Mine installerte apps (som ikke følger med 4.0.3) per dags dato:

    • Facebook
    • Messenger (Face-chat)
    • SwiftKey X
    • AppBrain Market
    • Fast Web installer
    • Trafikanten
    • Twitter
    • Shush!
    • ReadItLater
    • TV Guide (Beta) (Get)
    • Chrome Beta
    • Pulse
    • Dropbox
    • Winamp
    • TV 2 Sporten
    • CalWidget
    • Evernote
    • Camera 360
    • Endomundo PRO
    • Alarm Clock Plus
    • Battery Monitor
    • Handcent SMS (nylig installert på nytt nå etter at de fikset dobbelsending av SMS-buggen)

    Hadde sikkert dobbelt så mange installert før 4.0.3 ble installert.

  2. Jeg oppdaterte OTA, koblet til Wi-Fi. Selve oppdateringen gikk smertefritt i seg selv. Ingen feilmeldinger av noe slag. Har Telenor bedrift.

     

    Tre ting irriterer meg spesielt nå (dette var ikke noe problem før ICS-oppdateringen):

    • Batteritiden er godt over halvvert
    • Telefonen slår seg av og til av uten grunn (og når det skjer må jeg først ta ut batteriet for å få liv i den igjen)
    • Telefonen bruker nå ofte både votter og vinter på å koble seg til et trådløst nett. Dette gjelder selv om nettverket er lagret med brukernavn og passord på telefonen fra før.

  3. Lite tips; Jeg gikk inn på alle goodle sine standard apps(Kart' date=' latitude osv) og skrudde av disse oppdateringsgreiene.. automatisk posisjon osv.. batterilevetiden min gikk fra 6 timer uten bruk til 15-16 timer med bruk.. over natten! :)

    [/quote']

     

    Takk. Men har selvsagt gått inn og skrudd av alt av oppdateringer og data på apps som ikke er strengt nødvendig. Kun mail og calender som er satt til å synce og oppdatere uten at jeg selv ber om det. ;-)

  4. Samsung Norges latterlige svar på alle problemer i forbindelse med Galaxy SIIs ICS-oppdatering: Nullstilling og sletting av alt innhold. Det fungerte fryktelig dårlig for min del. Batteritiden er fortsatt god over halvvert i forhold til hva den var med Android 2.3. Veldig synd, for telefonen er ellers helt utmerket. Men det er nå en gang sånn at batteritid på under 18 timer på en telefon (med moderat bruk) er helt sjanseløst ræva...

    • Liker 1
  5. Jeg klarer ikke helt å bli klok på måten man svarer på ved anrop. Noen ganger dukker det opp en grønn ("Answer/Svar") og en rød ("Dismiss/Legg på") knapp som man må trykke på, mens andre ganger må man dra fingeren ned over skjermen på samme måte som når man slår av tastelåsen, for å svare på et anrop.

     

    I tillegg kan man selvsagt alltid bruke de fysiske knappene til høyre og venstre når anropet kommer.

     

    Det er sikkert jeg som er dum og uoppmerksom, og ikke er det egentlig noe problem heller, men hva er det som avgjør hvilke av disse to første alternativene man får av muligheter til å motta (evt. avslå) innkommende anrop? Anyone?

  6. Hei,

     

    Jeg er ganske så grønn på området, men har nylig fått tak i en gammel Nikon Speedlight SB-20-blits som jeg bruker med mitt D40x-kamera. Det fungerer helt ok, men når jeg vatter opp lukkerhastigheten over 1/250 blir det et mørkt felt nederst på alle bilder. Feltet blir større jo høyere lukkerhastigheten er.

     

    Hva kommer dette av? Er det bare blitsen som ikke takler høyere lukkerhastighet enn 1/250 eller er det noe jeg kan gjøre for å unngå dette mørke feltet ved høyere lukkerhastigheter? Tar for tiden en del sportsbilder inne i haller og ute når lyset ikke er det beste, og trenger derfor ofte en høy lukkerhastighet.

     

    Lukkerhastighet 1/320: 574929.jpeg

    Lukkerhastighet 1/400: 574930.jpeg

     

    Takker for hjelp! :)

  7. Det var Contactsync som ødela hele morroa:(

    Contactsync ga meg samme feilmelding som du nå får, og ødela mulighetene for å synce fra telefon til gmail (ikke omvendt, merkelig nok).

     

    Løsningen jeg brukte: Last ned VCard IO gratis fra Market -> ta backup med VCard IO -> hent ut backupen fra telefonens minnekort -> last backupen inn i Gmail -> slett alle kontakter på telefonen -> sync igjen -> Voila!

  8. Svarer megselv jeg, så det ligger et svar her.

     

    vCardIO la jeg inn fra market, så eksporterte jeg en backup til /sdcard/backup.vcf.

    backup.vcf importerte jeg til google-kontoen min, vips så lå alle kontaktene der.

    Så videre velger jeg iaf å redigere og dobbeltsjekke kontaktene online for så håpe at alt vil synces til HeRO-en :)

    Topp! Dette sparte meg for mye kjedelig arbeid! Takk for info! :thumbup:

  9. La meg gjette, det er 63 kontakter som har tilhørlighet i en gruppe? Legg en kontakt til i en gruppe og kjør ny backup og se. Ser ut til at vi må putte alle i en gruppe.

    Det funka faktisk! Jeg hadde ingen grupper på telefonen fra før, men da jeg la alle kontaktene inn i en gruppe jeg kalte for "Alle" tok den backup alle alle de 227 kontaktene i telefonen.

     

    Men, now what? Kan jeg slette alle kontaktene mine, og så hente de opp igjen fra MyBacup og regne med at alt skal være i skjønneste orden? Hva blir neste steg for å få Gmail til å synce med telefonen?

  10. Det finnes vel selvsagt ikke noe program som konverterer fra Google kontakter til Phone kontakter igjen, som det andre programmet som gjorde motsatt.

    Nå står jeg mellom barken og veden, får ikke kontaktene inn i outlook fordi de er google-kontakter, og jeg får den ikke opp til google, fordi android.process.acore dør. Ikke får jeg backup til minnekort heller med mybackup, for må ha pro versjonen jeg ikke får kjøpt.

    Gah, hva skjedde med enkel backup til fil sånn som andre har?!

     

    Jeg har akkurat samme problem. Gmail vil ikke synce fra telefonen til nett-Gmail-kontoen, men fra nettkontoen til telefonen ser det ut til å fungere. Får samme feilmelding (android.process.acore) når jeg forsøker å synce kontaktene med Gmail, og har brukt (og avinstallert) samme Google-kontaktapp.

     

    Forslag til løsning will be greatly appreciated! :)

  11. Da blir det vel kanskje en telefon til kundeservice hos OneCall...

    hæ??? skal du sende telefonen din til onecall fordi.. du må bruke hspa(super 3g) isteden for 3g?

    Nei, nei, nei. "En telefon", som i "å ta en telefon", som i "å ringe". ;)

     

    Den eneste løsningen OneCall hadde på problemet var for øvrig å sette telefonen til å bruke Telenors nett (som også blir nevnt som løsning over her). Det er - igjen ifølge OneCall - for øvrig ikke noen ekstra kostnader ved å la telefonen bruke Telenor-nettet selv om OneCall-abonnenter primært skal bruke Network Norway-nettet.

  12. Er det noen som kan svare meg på hva "E" og "H" står for ved siden av dekningsindikatoren øverst på skjermen når det går data inn/ut fra telefonen? Skjønner at det har med type datatrafikk å gjøre, men ikke klart å finne ut av akkurat hva dette betyr. "E" = EDGE? "H" = 3G, kanskje?

     

    Årsaken til mitt spørsmål er at det ser ut som min HTC Hero ikke bruker 3G i det hele tatt med mitt OneCall-abonnement (OneCall Faktura). I Network Norway-nettet gir datatrafikk bare den nevnte "E"-en i displayet. Med en gang jeg velger Network Norways nettroamingalternativ, Telenor, fra listen over alternative nettverk vises derimot en "H" når det går datatrafikk inn eller ut fra telefonen.

     

    Og hvis det er tilfelle, er det noen som har hatt samme problem, og som eventuelt vet hvordan dette kan ordnes slik at 3G fungerer for OneCall/Network Norway? Kjedelig å måtte holde seg til EDGE når telefonen tilbyr bedre alternativer! :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...