Gå til innhold

ThisIsMe

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThisIsMe

  1. Har et par med Infinty SM150. brukte de på en fest her om dagen og spilte bra hele kvelden. dagen etterpå virket ikke mellomtonen på den ene høytaleren. lukter ikke svidd og skraper ikke om man presser membranen forsiktig inn.

     

    har tatt ut mellomtonen og koblet den rett på forsterker.(med lav lyd selvfølgelig) da spilte den.

     

    Hva kan ha skjedd og hva må eventuellt byttes?

    hvor selger de Infinity i Norge evnt. utenlanske nettsider?

  2. har akkurat bygget en pc, men skjermkortet vil ikke fungere.

     

    har prøvd å installere driver med da kommer det bare opp: "installeringen kan ikke forsettes. denne grafikkdriveren finner ikke kompatibel grafikkmaskinvare.

    har lastet ned den nyeste driveren fra nvidia sine hjemmesider og dette kommer opp. har prøvd med cden som følger med skjermkortet, og dette kommer opp.

     

    noen som vet hva som kan være feil?

     

    jeg har koblet 2 6pins fra strømforsyning til skjermkortet. kortet er plassert i en PCI express x16 noe som står i manualen til skjermkortet. det er ingen flere kontakter på skjermkortet. viftene går så strøm det får den.

  3. Jeg har akkurat satt sammen min først selvbygger pc. Jeg har koblet opp alt etter bruksanvisningene som fulgte med komponentene.

     

    Det som skjer er når at jeg skrur på pcen, starter den i sånn ca 1 sek før den skrur seg av igjen. etter 2-3 sek skrur den seg på igjen av seg selv. og sånn fortsetter det helt til jeg kutter strømmen.

     

    noen som vet hva som er feil?

    kan ta bilde av hovedkortet, og legge det ut her for at noen kan se om alt er koblet riktig.

    tror ikke der er noe feil med strømforsyning da jeg har prøvd en annen strømforsyning og det samme skjedde.

     

    Hovedkort: Gigabyte Z68X-UD3H-B3

    strømforsyning: Corsair GS600

    ram: corsair xms3 1600mhz 8gb

  4. skal bestille en pc, som jeg skal sette sammen selv.

    har funnet alt bortsett fra skjermkortet

     

    her er oppsettet jeg tenker jeg skal ha,

     

    Kabinett NZXT Phantom 410 Midi Tower Hvit

    Strømforsyning Corsair Power Supply 600W CXV2 Builder Series 80Plus

    Hovedkort Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3, S-1155, USB3/Sata3

    Prosessor INTEL Core I5-2500K 3300MHz 6MB Cache LGA1155

    Ram Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 8GB CL9

    SSD Corsair SSD Force Series 3, F120, 120GB

    Skjermkort ?

    Optisk LITEON 24x8x16xDVD+RW

    Operativsystem Microsoft OEM Win Prem 7 Sp1 64-bit NOR 1pk DVD

    Kjøling Corsair H60 Hydro Series CPU Kjøler

     

    hvis noen kan komme med tips til skjermkort, så hadde det vært perfekt. skal brukes til gaming. (mw3, skyrim osv)

    kom også med tips om endring av andre ting i oppsettet. budsjett på skjermkort rundt 1800.

  5. Vurderer å kjøpe en stasjonær pc da jeg bare har en bærebar og den ikke driver spill noe bra. har sett litt på komplett.no og fant PC i deler. er noen av de grei nok til gaming? http://www.komplett.no/k/kl.aspx?bn=10643 helst billigst mulig da jeg ikke har akkurat så mye penger. trenger ikke topp kvalitet.

     

    hvis noen vil komme med tips om hvilke komponenter jeg kan kjøpe og sette sammen selv så bare kom med til. tenker å sette sammen pcen selv så må finne ut om jeg kjøper bare komponentene eller kjøpe ferdiglaget byggesett

  6. skal montere det i en 14 fots skibsplast med kalesje å vindskjerm... Har sett litt på ebay etter rimelige sub'er å forsterkere å fant en sub å en forsterket til litt ca 1050 kr inkl. frakt...

    Vurderer å kjøpe de da, men så få firmaet som selger til å skrive på pakken at det skal være f.eks. en gave for å slippe toll.

    Vet ikke om det er så veldig lurt itilfelle det skjer noe.

  7. Siden TS har kjøpt marinespiller til over 3.000, regner jeg med at resten av anlegget skal være marine-komponenter?

    Aktiv marinesub? Link takk! :)

     

    fant noen aktive marine subs når jeg søkte på google. mn de kostet 1500+++.

    Har sett meg litt om på forumet å sett at du har en del peiling vbjornevik. ;)

    kunne du tenkt deg å kommet med et forslag til en bra forsterker og sub til en rimelig pris?

  8. Jeg har kjøpt en sony spiller, 2 sony høytalere og 2 pyle høytalere. vurderer å bytte ut pyle høytalerne med sony, så jeg får 4 sony.

     

    Jeg vurderer også å kjøpe en subwoofer til å koble på spilleren, men vet ikke om det er mulig å koble en subwoofer rett på spiller. har en Sony spiller med ipod tilkobling og aux tilkobling så vil helst ikke investere i en forsterker. vet ikke akkurat hvor mye jeg kommer til å bruke på dette, men ikke så alt for mye.

     

    Tenker at hvis jeg skal kjøpe blir jeg å kjøpe fra ebay eller finne noe på tilbud på en eller annen nettbutikk.

     

    håper på svar om jeg kan koble en subwoofer rett på spiller

  9. takk for link

     

    en ting... rart at g27 støttes fullt ut me girspaken på NFS SHIFT, NFS Carbon, NFS Undercover og NFS Pro Street, men ikke til NFS Hot Pursuit. håper det kommer en patch som gjør dette mulig på Hot Pursuit

  10. har kjøpt gt5 men var ikke akkurat sånn jeg hadde trudd. det gikk ikke ann å bruke girstaget eller clutchen til å skifte gir. det gikk heller ikke ann å skifte funksjon på knappene på rattet.

     

    Jeg leverte tilbake rattet fordi jeg ikke vil bruke penger på spill for å se om det går ann å bruke rattet på. har kjøpt 2 spill nfs hp og gt5. på nfs kunne jeg ikke bruke det. på gt5 var girspaken og clutchen helt ubrukelig.

    Du skulle ventet, fordi det kommer patch som lar deg bruke den fult funksjonelt. Men hvor kjøpte du g27? er jævla umulig å finne en i Oslo, bortsett fra spaceworld som koster 1000 lappen mer enn andre butikker :(. Men ja du burde ha ventet.

     

    Jeg kjøpte rattet på internett, på Multicom for 2500 + frakt. Engentli synes jeg at jeg gjorde det riktige. Jeg fant ut at jeg ikke hadde noen plass å lagre rattet og jeg fikk ikke festet girspaken sikkelig til bordet hvor jeg sitter å spiller.

     

     

    har kjøpt gt5 men var ikke akkurat sånn jeg hadde trudd. det gikk ikke ann å bruke girstaget eller clutchen til å skifte gir. det gikk heller ikke ann å skifte funksjon på knappene på rattet.

     

    Jeg leverte tilbake rattet fordi jeg ikke vil bruke penger på spill for å se om det går ann å bruke rattet på. har kjøpt 2 spill nfs hp og gt5. på nfs kunne jeg ikke bruke det. på gt5 var girspaken og clutchen helt ubrukelig.

     

    Girspaken og clutchen ubrukelig? Hvordan da? Bruker selv g25 uten problemer med både giring og kløtsj, g25/g27 er omtrent det samme

     

    i_karantene: Playseat er definitivt verdt pengene, så pakker jeg den vekk når den ikke brukes, litt nyere versjon enn den jeg har: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=463318

     

    Ja, clutch å girspak helt ubrukelig. Jeg koblet til rattet, pedalene og girspaken. det eneste jeg kunne gjøre var å bruke piltastene og knappene på girspaken i menyene og in-game. Men jeg kunne ikke bruke girspaken til å gire med. måtte bruke paddene på baksiden av rattet til å gire. clutchen funket halvveis, dvs at dn ble ikke satt i fri når jeg trykket inn clutchen, turtallet bare økte og det tok noen sekunder før bilen reagerte på at jeg hadde sluppet clutchen.

    Og en ting til jeg kom på var at 900 graders sving på rattet er ubrukelig for bilen er i full sving før du når stopp punktet på rattet.

    Multicom har ikke flere og har sjekket før gt5 kom ut!

    Du hadde gull i ræva når du fikk tak i den! Du ga den tilbake til multicon eller har du den fortsatt? Om du har, selger du den?!

     

    Edit: Ser du ga den tilbake! Jeg blir helt desp her XD. Men har lest at clutchen har funket hos mange andre g27 brukere, rart din ikke funket :(.

     

    Jeg får tilbake mitt G27 ratt nå fra multicom siden de ikke kunne selge det på nytt pga riper som hendte under frakt. Som jeg har sagt tidligere så funker clutchen halvveis (se understreket skrift i quote.) Det jeg også skal si, var at jeg fikk rattet etter ca. 1 mnd etter jeg hadde bestilt. Jeg sendte noen klager og purrer til multicom siden jeg hadde sett at de hadde på lager noen dager etter jeg hadde bestilt, men de hadde ikke sendt noe til meg ennå ifølge ordre rapporten på deres nettside.

     

    Så til slutt et tips til dere som skal sende tilbake et produkt til en nettbutikk eller lignende på den 14-dagers angrefristen, PAKK GODT INN PRODUKTET FØR DERE SENDER DET. SÅ DET IKKE BLIR RIPER OG LIGNENDE PÅ PRODUKTET.

  11. Har nesten akkurat kjøpt meg G27. Leverte det inn igjen på med 14 dagers angrefrist, men de kunne ikke ta det tilbake pga riper. så jeg får sendt det tilbake til meg i retur.

     

    Og da lurer jeg på hvilke spill som støtter G27 fullt. Har GT5 og NFS HP, men på GT5 kan man ikkje lage egne innstillinger til knappene og jeg fikk ikkje til å bruke H-giret og clutchen. Det er liksom det som er hele pointet med G27, at den har clutch og H-gir. ellers er den ganske lik som alle andre ratt på markedet.

    På NFS ville ikke rattet fungere, så da må jeg bruke håndkontoller.

     

    Så hvilke spill funker bra med G27?

     

    Edit: Si gjerne noen tips til pc-spill også som fungerer med G27. men må ikke ha så veldig store krav til pcen. har en Acer Aspire 5739G

  12. har kjøpt gt5 men var ikke akkurat sånn jeg hadde trudd. det gikk ikke ann å bruke girstaget eller clutchen til å skifte gir. det gikk heller ikke ann å skifte funksjon på knappene på rattet.

     

    Jeg leverte tilbake rattet fordi jeg ikke vil bruke penger på spill for å se om det går ann å bruke rattet på. har kjøpt 2 spill nfs hp og gt5. på nfs kunne jeg ikke bruke det. på gt5 var girspaken og clutchen helt ubrukelig.

    Du skulle ventet, fordi det kommer patch som lar deg bruke den fult funksjonelt. Men hvor kjøpte du g27? er jævla umulig å finne en i Oslo, bortsett fra spaceworld som koster 1000 lappen mer enn andre butikker :(. Men ja du burde ha ventet.

     

    Jeg kjøpte rattet på internett, på Multicom for 2500 + frakt. Engentli synes jeg at jeg gjorde det riktige. Jeg fant ut at jeg ikke hadde noen plass å lagre rattet og jeg fikk ikke festet girspaken sikkelig til bordet hvor jeg sitter å spiller.

     

     

    har kjøpt gt5 men var ikke akkurat sånn jeg hadde trudd. det gikk ikke ann å bruke girstaget eller clutchen til å skifte gir. det gikk heller ikke ann å skifte funksjon på knappene på rattet.

     

    Jeg leverte tilbake rattet fordi jeg ikke vil bruke penger på spill for å se om det går ann å bruke rattet på. har kjøpt 2 spill nfs hp og gt5. på nfs kunne jeg ikke bruke det. på gt5 var girspaken og clutchen helt ubrukelig.

     

    Girspaken og clutchen ubrukelig? Hvordan da? Bruker selv g25 uten problemer med både giring og kløtsj, g25/g27 er omtrent det samme

     

    i_karantene: Playseat er definitivt verdt pengene, så pakker jeg den vekk når den ikke brukes, litt nyere versjon enn den jeg har: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=463318

     

    Ja, clutch å girspak helt ubrukelig. Jeg koblet til rattet, pedalene og girspaken. det eneste jeg kunne gjøre var å bruke piltastene og knappene på girspaken i menyene og in-game. Men jeg kunne ikke bruke girspaken til å gire med. måtte bruke paddene på baksiden av rattet til å gire. clutchen funket halvveis, dvs at dn ble ikke satt i fri når jeg trykket inn clutchen, turtallet bare økte og det tok noen sekunder før bilen reagerte på at jeg hadde sluppet clutchen.

    Og en ting til jeg kom på var at 900 graders sving på rattet er ubrukelig for bilen er i full sving før du når stopp punktet på rattet.

  13. har kjøpt gt5 men var ikke akkurat sånn jeg hadde trudd. det gikk ikke ann å bruke girstaget eller clutchen til å skifte gir. det gikk heller ikke ann å skifte funksjon på knappene på rattet.

     

    Jeg leverte tilbake rattet fordi jeg ikke vil bruke penger på spill for å se om det går ann å bruke rattet på. har kjøpt 2 spill nfs hp og gt5. på nfs kunne jeg ikke bruke det. på gt5 var girspaken og clutchen helt ubrukelig.

  14. Har akkurat kjøpt meg need for speed hot pursuit og logitech G27. når jeg starter spillet vil ikke g27 funke og jeg må bruke en vanlig håndkontroller. Jeg synes det er irriterende for man får en mye bedre opplevelse med ratt og pedaler enn med en håndkontroll når det gjelder bilspill. Er det mulig å bruke ratt og pedaler på Hot Pursuit eller er det helt umulig?

×
×
  • Opprett ny...