Gå til innhold

Fleipolini

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fleipolini

  1. -Grensesnittet er moderne og enkelt å forstå seg på, og har direkte integrasjon mot både IFTTT og – enda viktigere – Amazons taleassistent Alexa.

     

    Etter å ha lest testen, og artikkel om green friday-salg har jeg kjøpt en HS-100 og prøvd den ut i hjemmet i dag. Hvor er IFTT-støtten? Det er ingenting i kasa, ingenting IFTT-appen, og om jeg googler kommer det opp frustrerte kunder som klager på at det ikke er IFTT-støtte. Har jeg kastet bort 200 kroner på anbefaling fra dere?

    • Liker 1
  2.  

     

    Tuller DU? Tragisk dårlig at noen ikke forstår at folk har forskjellige preferanser og ulik smak når det kommer til spill. Selv synes jeg The Room og The Room 2 er blandt de beste spillene utgitt til mobil og nettbrett den siste tiden. Men om andre synes Minecraft eller Candy crush bedre, så er ikke det min sak!

     

    The Room 2 og The Room er forøvrig 2. og 6. mest populære spill til ios i skrivende stund.

     

    Smaken er som baken, den er delt!

    Gammelt spill er gammelt spill så så, dette handler om nylige spill. Hvorfor du bringer inn minecraft pc spill her har jeg ingen anelse om hvorfor...

     

    Candy crush er ihvertfall utfordrendes, i the room titter du bare rundt, et rent csi wannabe spill...

    Minecraft er ikke lenger bare et pc-spill, det burde jo du vite siden det er gammelt nytt. 8)

    Jeg ønsker ikke å ta stilling til hvilke spill alle bør mene er best, det var også det jeg forsøkte å få frem i siste post - at ikke andre(du) trenger å gjøre det heller.

    Når du skriver at The Room er "er rent csi wannabe spill" får jeg inntrykk av at du ikke har prøvd spillet i det hele tatt, og dermed har lite grunnlag for å komme med påstanden.

    • Liker 1
  3.  

     

    forfor kan dere ikke ha spill som er så gode som The Room og sånn?

    Tuller du? the room er tragisk dårlig...

     

    Også er dette snakk om nylige mobilspill ikke gamle mobilspill...

    Tuller DU? Tragisk dårlig at noen ikke forstår at folk har forskjellige preferanser og ulik smak når det kommer til spill. Selv synes jeg The Room og The Room 2 er blandt de beste spillene utgitt til mobil og nettbrett den siste tiden. Men om andre synes Minecraft eller Candy crush bedre, så er ikke det min sak!

     

    The Room 2 og The Room er forøvrig 2. og 6. mest populære spill til ios i skrivende stund.

     

    Smaken er som baken, den er delt!

  4.  

    Kommer dere tilbake med en test av Angel når / dersom dere får tak i den og? fra spesifikasjonene ser den ut som et hakket bedre alternativ med flere funksjoner samt at den er åpen.

     

    http://www.indiegogo.com/projects/angel-the-first-open-sensor-for-health-and-fitness

     

    Angel er et spennende konsept - skal se om vi kanskje kan få tak i den utpå nyåret en gang. Vi har planer om massevis av tester av "wearable devices" (noen som har et bra norsk ord for det?) på gang. :-)

    Kroppsenheter?

  5. Jeg har hatt denne "klokken" i et halvt år nå, og er middels fornøyd. Som mange her nevner; batteritiden er dårlig. Med aktiv bruk holder den bare noen timer, men sjekker du kun innkommende meldinger, mail, facebook-oppdateringer sporadisk holder den gjerne to dager. Den har utvilsomt høy gadget-faktor!

    Det blir en ny rutine å bruke en slik klokke; du sjekker overskriften på det som kommer inn og velger om du vil ta opp telefonen med en gang, eller om det skal vente til du sitter hjemme i sofaen. Det er fort gjort å sjekke værmeldingen, regne ut 139x14,5 og finne ut hvilken vei som er nord. Så kan man jo spørre seg om dette gikk så forbanna treigt med telefonen man uansett hadde i lommen.

    De to største minusene med klokken er uansett stabiliteten og samtalekvaliteten, som begge er helt på bunn. Appene man kan laste ned i I´market fryser 60% av gangene de startes opp. Samtalekvaliteten er så dårlig at det stort sett er nytteløst å prøve å føre en samtale med noen andre enn seg selv(for det er mye ekko). Klokken bør heller ikke brukes i nærheten av vann, dugg, høy luftfuktighet(kjipt siden jeg bor i Bergen) eller fuktige kluter. Hvis du titter inn minijackhullet kan du nemlig se rett inn i maskinvaren.

    Jeg tror smartklokker har kommet for å bli, men det må sterkere saker til for å imponere. Google er visstnok på vei med en "stand-alone" klokke med minisim, større skjerm og mye bedre innmat.

     

    Edit: For de som vurderer å kjøpe denne saken: Det er utrolig mange som har hatt problemer med levering og produktfeil(ref. Facebook). Selv måtte jeg vente i 7 uker over oppgitt leveringstid.

    • Liker 1
  6. Hei

     

    Ønsker tilbakemelding på bildet under. Tatt i lillestrøm rundt halv 12. Hva syntes dere om komposisjonen og lokasjon?

     

    Kamera: NIKON D5100

    Iso 100, f9, 50mm

     

     

     

    Flott motiv og grei komposisjon. For min del skurrer det veldig med forgrunnen, tenker det ville vært bedre med mer himmel og mindre busk. Aller helst ingen busk. Liker godt lysspillet med sagen og broene.

  7. Likte bilde ditt godt jeg, du har truffet godt på dråpen og fått til en fin grad av difus bakgrunn. Det jeg gjerne skulle sett endret er graden av blitz-refleksjon i dråpene. Utenom dette et godt utført bilde.

     

    Mulig grunn til at det er så få som kommenterer er at bilde har blitt gjort før. Dette er ikke ment negativt, denne typen bilder er en god måte å lære på.

     

    Takk for tilbakemelding! Det beste er kanskje å ikke bruke blits, men bedre lyssetting? Takk for tipset.

  8. En grå kveld for noen uker tilbake fant jeg fram saft, diverse plastboller, og kamera selvfølgelig. Dette ble resultatet! Legger naturlig nok ut bildet jeg selv er mest fornøyd med. Prøver å lære meg bilderedigering i Photoshop, så setter pris på kommentarer ang hva som kan forbedres i redigeringen.

    Ellers er jeg takknemlig for all kritikk! :thumbup:

    post-198899-0-77674600-1338398125_thumb.jpg

  9. Må si meg både enig og uenig med BjerkneZ. Du sier du vil formidle ro og fredelig nysgjerrighet, der synes også jeg det er skivebom. Men nå var jeg så heldig at jeg så på bildet før jeg leste teksten, så jeg skapte mitt eget inntrykk av hva du ville formidle. Jeg syns det er et flott bilde, liker den grove strukturen og de sterke fargene. Det formidler kanskje det motsatte av hva du ville, noe gripende, foruroligende og nesten overnaturlig. Alt må ikke være nypusset, blankt og overbehandlet.

    Hadde kanskje vært bra å kutte litt av venstre side eller gjøre den mørke skyen til venstre litt lysere.

  10. Ville kanskje valgt 70-300mm linsen, litt mer fleksibel da, siden man kan ta nokså kule makrobilder med det. Utrolig billig også...

     

    http://www.netshop.n....aspx?plid=5304

     

    Den er faktisk litt skarpere enn 55-200mm linsen også. Men men, sikkert forskjellige bruksområder for hver av de to :)

    Den er muligens skarpere enn 55-200mm; men trådstarter har Canons 50-250mm IS, som faktisk er et bra objektiv til en fornuftig penge.

     

    edit: Vil tro at grunnen til at 55-250mm-en ikke egner seg er pga for lang brennvidde.

     

     

    Ja, ser jeg skrev 55-250 i tidligere post, det er selvølgelig Canons 50-250 IS jeg har. 8)

  11. Hvilken linse er dem tatt med forresten?

     

    De er tatt med kit-objektivet til 550D: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6. Ikke det beste objektivet akkurat men har ikke tenkt å bruke masse penger på utstyr(enda.

    Har kjøpt meg et 55-250 objektiv også, men det funker serdeles dårlig til slikt. 8)

  12. Jeg hadde likt bildene mer fra siden.

     

    Takk for tilbakemelding. Siden dette er første gang brukte jeg bare noen skåler og kopper i kjøkkenvasken, så det ble litt vanskelig. Men skal prøve meg mer på dette, og vil tenke mer på komposisjon av bildene. Takk!

  13. Vel, for å få en renere effekt kan du gjøre vannet tykkere med litt gelatin og sleppe oppi 1stk dråpe bare. Da ville du fått en ren og innlevende effekt tipper jeg.

     

    Ser kanskje litt rotete ut slik det er nå.

     

    Takk for tipset, dette skal jeg prøve. Vanskelighetsgraden vil jo stige betraktelig, men det er jo halve moroa.

  14. Har prøvd meg på dråpebilder for første gang, veldig artig!

    Hvis noen har forslag til forbedringer mottas det med takk.

    Bildene er tatt med Canon EOS 550D, kitobjektiv.

     

    Bildet med svart vann er ikke helt i fouks, men jeg syns det ble ganske tøft så valgte å beholde det. HAr beskjært og endret på fargene i Canon picture style editor. Er ikke blitt fortolig med photoshop enda.

    post-198899-0-50987400-1331629687_thumb.jpg

    post-198899-0-24567200-1331629699_thumb.jpg

    post-198899-0-92450700-1331629996_thumb.jpg

  15. Filen vår, du som er i serveren! La ditt WWW holdes hellig. La ditt rike komme. La vår vilje skje på PC`en som i clouden. Gi oss i dag vår daglige torrent. Forlat oss vår kopisperre, som vi òg forlater andres sperrer. Led oss ikke inn i fengselet, men frels oss nå fra Hollywood. For biten er din, og makten og URLen i all evighet. SHA-1.

     

    SnapFlat, du veit detta er tidenes quote :D lo så jeg dævva..

     

     

    Hehe, takker! Kan vel si jeg fikk ånden over meg. :innocent:

    • Liker 1
  16. Slik jeg tolker bildet er det plakaten med den røykende damen du ønsker å vise oss. Dersom det er tilfellet har du komponert bildet nogelunde korrekt ved å plassere den riktig på bildet. Tredelingsreglen har du fulgt omtrent slavisk. Personlig ville jeg kanksje vurdert å sette motivet noen centimetere til venstre ved å croppe på venstre side. Slik det er nå er motivet delvis midtstilt og sidestilt. I tillegg gjør fargeleggingen at motivet stikker seg frem og kombinasjonen av farge og sort/hvitt skaper både dramatikk og spenning, noe en ofte finner på en pub. Det at alt annet enn motivet er uskarpt er en fin måte å fremheve selve motive på. Fokuset rettes øyeblikkelig mot motivet, og det er som regel det en er ute etter når man fotograferer. At øynene finner et holdepunkt.

     

    Jeg må innrømme at det er et vanskelig bilde å gi tilbakemelding på. Jeg sliter noe med å se hva du er ute etter, og jeg tror at det trengs et annet eller flere bilder før jeg kan si noe særlig mer om hva du kan fokusere mer på. Du har virkelig fått mye ut av en liten fil tatt med et mobilkamera, og jeg håper du legger ut noe annet som kanskje er noe enklere å vurdere.

     

    Når det er sagt liker jeg bildet godt. Jeg klarer nok ikke å sette fingeren på nettopp hva, men det er kombinasjonen av mørke,mystikk og usikkerhet som jeg liker. Det er også disse følelsene jeg sitter igjen med når jeg har sett bildet. Du har med andre ord gjort noe riktig. Målet med bilder er som regel å formidle et budskap, et scenario, en stemning eller en følelse :)

     

     

     

    Tusen takk for tilbakemelding! Du er inne på noen punkter som jeg definitivt må tenke på når jeg tar bilder fremover: Hva er budskapet, hvilken stemning jeg ønsker å formidle, bevissthet på "det gylne snitt/tredelingsregelen.

    Dette bildet er nok mest " dette syns jeg var et stilig motiv" og litt lite gjennomtenkt. Jeg har forsøkt å følge tredelingsregelen, men ser når du nevner det at det kunne vært mer tydelig(dette er jo spesielt viktig i begynnerfasen).

    Kjekt at du likte bildet, det kommer definitivt flere!

  17. Hei!

    Til jul fikk jeg noe jeg har ønsket meg i maaange år, mitt første speilreflekskamera!

    Har alltid vært glad i å fotografere, og nå håper og tror jeg dette vil bli min store hobby. JEg har dessverre ikke fått prøvd meg nevneverdig med mitt nye vidunder( Canon EOS 550D med Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6), eller fått lastet bilder på PC enda, men det kommer! Har lest mye i guider og tråder her på forumet, og lærer masse. Veldig kjekt å se at det er så mange som interesserer seg, deler og gir tilbakemeldinger til hverandre.

     

    Et av rådene jeg kommer til å følge som jeg har lest her på forumet er å gi kritikk til bilder selv om du ikke har peiling på fotografering, redigering eller tekniske begrep. Så på forhånd får dere har meg unnskyldt.

     

    Gleder meg til å ta fatt på min nye hobby, og bli en del av "the community"

     

    Legger ved et bilde jeg tok med mobilen på en pub i byen min for noen dager siden, bildet er også redigert på mobilen med PicsayPro. 8) Støyen/stripene i lysene lot seg ikke fjerne, og ja det er crappy kvalitet. Synes likevel selv det er et litt tøft bilde.

     

    Hvis noen gidder å kommentere og komme med innspill mottas det med takk!

     

    post-198899-0-23483000-1325191356_thumb.jpg

  18. Det er mange andre tråder om dette. Skal du ha noe med høyere brennvidde enn 55mm har du flere gode alternativer - EF-S 55-250 IS er veldig mye for pengene. Litt opp i pris har du EF 70-300 IS med litt bedre bildekvalitet, eller enda mer opp til EF 70-200/4L, som mister IS (bildestabilisering), men er ufattelig godt optisk.

     

     

    Takk skal du ha! Kan hende jeg går for det første du nevner, ettersom jeg opererer med et litt stramt budsjett.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...