Gå til innhold

uracoin

Medlemmer
  • Innlegg

    574
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av uracoin

  1. Jaujau, prøvd flere ladere, fabrikktilbakestillt, rensa porter, og klødd meg i hue. Får følelsen av at jeg har trigget en eller annen Safety sak med å lade med feil lader. Prøvd å målt med AMPERE (en app) og strømmen strupes på 1000mah nå uavhengig av laderoppsett. Vet ikke om det er noe cache man kan cleare noen plass som ikke blei med i factory reset? ?

  2. Lånte fruen sin lader til Samsung s9, men telefonen sluttet å lade fra den laderen etter noen sekunder.

     

    Nå vil den ikke hurtiglade fra noen av mine andre ladere. Original lader, powerbank, og lader i bilen fungerte fint tidligere med fast charge, men nå lader telefonen sakte fra alle disse. Har rotet rundt i menyer for å se om det er noe valg for å få skrudd på fast charge, men har ikke funnet noe slikt enda.

     

    Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre her?

  3. Her snakker vi saus. Jeg har savnet telefoner i denne størrelsen siden jeg solgte min sony xperia z ultra for 3 år siden (angrer fortsatt på at jeg kvittet meg med den.)

     

    Så med ny launcher blir huaweien her gull

     

    Alternativt finner du nå Xiaomi mi max 3 hos iwill.no (eller billigere på kinasider)

    Selv har jeg kjøpt meg huawei honor note 10 fra aliexpress. Storfornøyd:-P

     

    Begge to er 7" telefoner man fort blir glad i;-)

    • Liker 1
  4. Aldri hørt om dette. Ville sjekket pinsa. 

    prosessor forlot alrdri socketen ved kjølerbytte, men har inspisert den nå, og ser ingen ytre skader verken på cpu eller hovedkort. grubler fælt selv, men må nok sende inn prosessoren for å få den testet i et annet system slik ståa er nå. eventuelt bare kjøpe nytt og gå videre i livet:p mye annet å styre med i jula, så det får vente uansett. Takker for tips alikevel:)

  5. Hehe, bor i Fredrikstad, så blir nok litt langt, men takket for tilbudet:-) leser at mange har bøyd hjørnene på prosessoren fra denne gen ved instalasjon av større tredjepatskjøler grunnet svakt og tynn kretskort. Må nok inspisere CPU og muligens bøye den tilbake som siste krampetrekning før nykjøp. Dette går hardt ut over julegavebudjsettet da, så kan være jeg bare venter til januar:-/

  6. Jau, prøvd 3 skjermer, og 4 kabler. Har skjermkort med lys i, men disse lyser ikke. Viftene på skjermkortet setter igang da.

     

    Har nå koblet på gamle CPU kjøleren og gamle hovedkortet. Første oppstart stoppet den etter 2 sekunder, men etter å ha presset inn alle kabler, ram og skjermkort starter maskinen igjen. Fremdeles uten bilde eller tegn til at det skjer noe mer da, så er tilbake omtrent der jeg startet. Må nok oppsøke en pc doktor og bruke flere Sure penger. Nå ser j3g ikke mye lys i tunnelen gitt:-/

  7. Skulle tro det, koblet tilbake til den gamle sist, uten endring. Hvis CPU vifte ikke står skikkelig i, vil det da ikke dukke opp bildesignal i det hele tatt? Fikk den jo sist til å starte opp i noe lengre tid, men uten bildesignal fra verken fra hovedkort eller dedikert gpu.

     

    Skal prøve å bygge den tilbake til opprinnelig oppsett en gang for å dobbeltsjekke. Kom gjerne med mer input om det er noen glupe løsninger en kan teste ut da, og takk for hjelp så langt. Trøster en fortvilet gamer det vettu;-)

  8. Da har jeg fått nytt hovedkort, men sitter med samme resultat. Maskinen starter i 2 sekunder og kutter deretter strømmen. Ingen pipelyder, men alle vifter utenom CPU vifte spinner igang et par runder.

     

    Noen gjettning om hva dette kan være? Kan jeg ha skrudd i stykker min CPU grunnet den massive kjøleren? Skrudde uten særlig kraft, og tviler jo litt på det.

     

    Eller kan det være psu? Nå er jeg utenfor mitt kompetanseområde, og trenger sårt hjelp :-P

  9. Jepp, testet både med og uten gpu i også. Alt av vifter setter i gang som normalt, men ser ikke ut til at maskinen booster til Windows, for da skulle min gpu begynt å lyse i henhold til rgb profilen. Sure penger når mitt gamle hovedkort var så fint, men vet ikke helt hva annet jeg kan gjøre enn å kjøpe nytt og håpe på at det løser problemet. Kjenner ingen med komponenter jeg kan bruke til feilsøking heller.

  10. Kjøpte meg ny prosessorkjøler på black Friday, og tror jeg ødela hovedkortet når jeg bytta.

     

    Mista skrutrekkeren på det, og nå får jeg ikke bildesignal, verken fra gpu, eller integrert intel.

     

    Synes også det kan se ut til at hovedkortet er litt skjevt, og det kan være at det skjedde noe galt når jeg strammet skruene.

     

    NOK om det, sannsynligvis er det nytt hovedkort som skal til, men jeg finner ikke så mange med z170m navnet i seg lengre, nå som skylake fases ut. Ser at det fremdeles er intel 1151 sockete som blir brukt, og da vil jeg kanskje ha noe som heter noe annet enn z170?

     

    Nå er jeg ute etter et hovedkort som støtter overklokking av min CPU, som er på lager, og som ikke koster skjorta, men trenger hjelp til å velge et. Ikke noe must med m. 2 slot eller andre rariteter, men greit med et pålitelig kort. Min ram er 3200mhz ikke ecc, hva nå det betyr:-P

     

    Håper på en puff i riktig retning så maskinen kommer seg på beina snarest.

     

     

    Andre specs om det har noe å si:

    750watt corsair gold modular

    GTX 1080 ti aorus

  11. Virker ikke helt som Telia holder det de har skrevet tidligere, de sier i hvertfall nå opp billigabb. fra Tele2.

    Sikkert helt tilfeldig at dette skjer nå ja. :(

    Sitter med samme brevet selv. Dette er jo nesten dobling i pris, og går stikk i strid med den avtalen vi fikk fra tele 2 i sin tid.

     

    Skal undersøke om jeg kan tviholde på min nåværende deal, hvis ikke blir det abonnementet hos komplett.no til 99/mnd

  12. Et bra alternativ med litt bedre spec..(batteri,lagring og ram)

    http://www.geekbuying.com/item/OUKITEL-K6000-PLUS-5-5-Inch-4GB-64GB-Smartphone---Gray-377609.html

     

    Har selv brukt K6000 pro noen måneder nå og den fungerer utmerket.. eneste minus er kamera,kunne hvert bedre..

    godt valg!

    http://www.volumerate.com/product/oukitel-k6000-pro-5-5-ogs-fhd-android-6-0-mtk6753-4g-lte-phone-gold-852448522

     

    et par hakk rimeligere på DX atm, om noen er hypp:)

    (edit: riktig link:p)

  13. Med mindre man drar eller bretter på slangene så skal det vel godt gjøres at feilmontering fører til lekasje om kjøleren er i orden.

     

    Får ny kjøler tilsendt av dustin, og mellomlegget på konto. De skal også dekke skjermkort om det ikke lenger fungerer, så dustinhome.no kan anbefales når det kommer til reklamasjon.

     

    Litt pes blir det om jeg skal få refundert skjermkort da. For det må da sendes til de det er kjøpt hos, og kontrolleres der:3

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...