Gå til innhold

Noraa

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Noraa

  1. Hei! Er det noen her med utdannelse som helsesøster, lærer eller sosionom? Eller kjenner dere noen innenfor disse yrkene? Hvordan er trivselen, hvordan er jobbmulighetene osv. Jeg vet at det er ganske greit å få jobb som lærer, så på det området er jeg mest interessert i de to andre.

     

    Jeg studerer for tiden noe helt annet, men tror nok kanskje ikke at det er helt tingen for meg, så prøver å bestemme meg for rett studie denne gangen!

     

    Takk på forhånd! :)

     

    Nora

  2. Hei! Jeg er på Sri Lanka og vurder å kjøpe et mobilt bredbånd jeg kan koble til PCen og bruke hvor som helst. 1GB er fri bruk i måneden og videre koster 1GB 25 NOK. Tenker å bruke facebook en del og å skype med familien og venner hjemme. Hvor lenge tror dere da 1GB holder? Hvor mange GB trengs for en 20 min skype-samtale for eksempel?

     

    Jeg er skjønner ikke helt verdien av 1GB. Kan noen flinke datafolk hjelpe meg? :) GJERNE FORT, FOR JEG HAR SISTE DAG MED INTERNETT I DAG! :)

  3. Veltrent kropp med six-pack er ikke å forakte det. Hvert fall når man ser på det fysiske. Men det er selvsagt ikke kun det fysiske som betyr noe når man skal være sammen med en gutt.

     

    Men det blir vel som med dere gutter og jentekropper. Fine pupper og fin rumpe med en fin kropp ellers er vel heller ikke å forakte for dere, så syns ærlig talt heller ikke det er så galt om vi jenter ønsker oss litt veltrente gutter heller. Trening er hvert fall noe man kan gjøre noe med. Har man små pupper/liten rumpe er det ikke noen naturlig løsning om man skal endre det.

     

    Men herregud. Det er selvsagt det indre som teller mest, ingen tvil om det. Bare syns det er dumt når gutter klager over at de må trene litt, når svært mange gutter krever ganske syke jentekropper også. Bare å ta seg en titt på "perfekt kropp" tråden det.

  4. Hei! Jeg fikk min HTC Wildfire S i posten i går. Jeg er veldig fornøyd, men det er noe som irriterer meg: Alle simkort kontaktene mine ble lagt over på en veldig rotete måte. F.eks. har jeg opptil 4 versjoner av kjæresten min med mange rare og rotete tegn bak navnet. Skjønner dere hva jeg mener? Det er utrolig rotete å bruke kontaktlisten nå. Så det jeg egentlig lurer på er hvordan man sletter simkortkontakter, og vanlige kontakter, på denne mobilen.

     

    Lurer også på om det er mulig å slette noen av facebookkontaktene. Mange av dem har jo ikke telefonnummer en gang, så det er lite vits i å ha dem der. Er det mulig å slette noen av dem?

     

    Og en siste ting! Hvordan legger jeg til kontaktbilde på kontaktene mine?

     

    På forhånd, tusentakk for hjelpen, er svært takknemlig :D

  5. Etter min mening er det du har gjort helt klart utroskap, og jeg ville ikke akseptert det. Men det er, som de fleste andre har sagt her, du og kjæresten din som setter grensene for utroskap

     

    Syns hvert fall ikke du skal holde det skjult. Jeg tror det meste kommer for en dag før eller siden, og da er det nok neppe noen fordel at du har prøvd å holde det skjult. Jeg ville satt pris på ærlighet.

  6. Jeg har nok minne på pc'en også :/ men jeg klarte å fikse problemet selv. Viste seg at jeg rett og slett måtte dele opp filmen i ulike deler og lagre dem som filmfiler individuelt. Til slutt satte jeg dem sammen og lagret den endelige filen.

     

    Vet fremdeles ikke hva problemet var, tho. For filene var der de skulle, jeg hadde mer enn nok ledig minne osv.

     

    Men takk for hjelpen uansett :)

  7. Hei! Jeg skal lagre en video i moviemaker, men får feilmelding når jeg skal lagre som filmfil. Meldingen lyder som følger "Windows Movie Maker kan ikke lagre filmen på angitt plassering. Kontroller at de opprinnelige kildefilene som brukes i filmen er tilgjengelige, at lagringsplassen fremdeles er tilgjengelig, samt at det er nok ledig diskplass, og prøv på nytt."

     

    Jeg har kontrollert at alt dette er "på plass". Filene var opprinnelig i MOVformat, men jeg konverterte dem til WMV. På starten av redigeringen prøvde jeg å lagre som filmfil, og da fungerte alt fint, men nå når jeg er ferdig får jeg problemer.

     

    Noen som vet hva dette kommer av? Skal vise filmen i morgen, så setter STOR pris på raskt svar! Tusentakk på forhånd! :)

  8. Hei! Jeg har akkurat filmet en masse med canon eos 550d til en skoleoppgave. Jeg planla å redigere filmen i movie maker, men dette går tydeligvis ikke fordi filen er i mov-format. Prøvde å laste ned et konverteringsprogram for å konvertere filen til avi-format, men jeg fikk fremdeles ikke importert videoen til movie maker.

     

    Vet at det går an å redigere på mac, men finnes det noen andre muligheter for å redigere? Evt. andre gratisredigeringsprogrammer det er lett å sette seg inn i, eller et konverteringsprogram dere har erfaring med at fungerer?

     

    Tuuusentakk på forhånd! Haster litt, og verdsetter alle svar utrolig høyt!

  9. Ønsker oss en litt organisert chartertur da dette er den første turen vi har alene. Er ikke noe særlig reisevante noen av oss, så backpacking føler vi oss ikke helt klare for :p

     

    Saken er ikke den at vi var så utrolig interessert i Egypt. Handler mer om det var der vi fant det fineste hotellet til den beste prisen for oss. Sjekket respons på hotellet rundt om på nettet og de fleste roser det opp i skyene. Men her virker jo folk veldig negative til landet. For samme prisen andre steder får man så dårlige hoteller langt unna by og strand eller uten aircondition. Syns det er skikkelig vanskelig å finne et sted... :/

  10. Hei! Jeg skal kjøpe meg et objektiv til mitt kamera (canon eos 400d), men jeg må si jeg ikke er helt sikker på hva. Lett å gå seg litt vill i den jungelen av utvalg som finnes. Jeg ønsker å ta macrobilder eller portretter. Inntil nå har jeg først og fremst brukt standardobjektivet på kameraet mitt. Og det er ikke spesielt bra... Sliter blant annet med at bildene blir noisy. Har dere noen tips eller ideer om objektiver dere tror passer for meg? Ønsker helst ikke å gå ut med noe særlig mer enn 3500. Maks 4000.

     

    Har tenkt på canon ef-s 60mm. Er dette en god idé eller har dere andre tips?

     

    Takk på forhånd! :)

  11. Var i Hellas med familien to ganger i sommer, så vi ønsker begge å oppleve et nytt land, selv om Hellas var herlig. Men hvordan uspiselige mener du egypterne er? Vi har sett på dette hotellet: linkDet har fått mange positive tilbakemeldinger og er i en ganske ok prisklasse. Hva tror dere om det?

     

    Og er det egentlig varmere i Egypt enn f.eks. Hellas?

  12. Hei! Kjæresten og jeg ser på sydentur til sommeren. Har tenkt på Egypt og funnet et fint hotell vi liker godt på ving.no sine sider. Har aldri bestilt reise før da vi kun er 18 år, og lurer rett og slett på om det lønner seg å bestille tidlig pga det kan bli prisøkning, eller om prisene er stabile?

     

    Takk på forhånd! :)

  13. Det er vel nesten garantert at vi får noe der vi må sette opp et treningsopplegg. En relativ bred oppgave hvor kandidaten kan vise mye kunnskap, eventuelt ikke. Lest en god del nå! Gjort en del oppgaver, både i boken og på nett, lest gjennom en del ganger. Føler jeg har greid kontroll på pensum, men jeg har selvsagt dedikert helgen pluss mandag til kroppsøvinginspirerte aktiviteter, det vil si lesing og oppgaver i bok og på nett!

     

    Hvilken bok bruker du? I boken min er det ingen oppgaver... Teit. Har forresten Gymnos.

  14. Jeg tar ikke gymeksamen bare for å stå. Skal minst ha en 4er. Og jeg tok ikke gym som privatist fordi jeg hater sport eller noe, tvert i mot. Var bare at gymtimene var sykt uvarierte, uinspirerende og for ikke å snakke om på slutten av dagen etter tre fritimer... Jeg slutter halv 12 hver mandag nå i stedet for halv 4! DIGG.

     

    Men ja. Virker som om det går mest på å sette opp ulike treningsprogrammer. Får krysse fingrene for at det går bra. Begynner å nærme seg nå!

  15. Jeg skal ha kroppsøvingseksamen 16. november. Foreløpig har forberedelsene vært ganske labre, og har jeg har faktisk ikke lest gjennom boken enda(blush.gif). Men nå er det tre uker til eksamen, så jeg har planer om å lese gjennom boken en del ganger og gjøre en del oppgaver. Satser på å få 6. Bruker forøvrig boken Gymnos.

     

    Oj :p du skal gjøre en del oppgaver og lese ganske hardt for den 6ern tror jeg! Har ikke snakket med noen som har fått bedre enn 4 jeg. De fleste får 3... Begynner å grue meg litt merker jeg. Har forøvrig lest hele boken jeg da. Og tatt notater til alt, men føler fremdeles ikke at jeg mestrer stoffet helt.

×
×
  • Opprett ny...