Gå til innhold

eivi

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eivi

  1. Åh, genial artikkel! Må nesten si det øyeblikket jeg husker best fra noe spill er alternative ending på Hitman: Blood Money. Du ligger der i kista med begge de karakteristiske pistolene i kors på brystet. Du er forgiftet slik at hjertet ditt slår så sakte at man virker død. Dersom ingen gir deg motgift dør du faktisk på ordentlig. Så skjer det noe interresant. Den ene dama tar på seg leppestift og gir deg et kyss. Først så tenkte jeg. Jaja.. Credits ruller og den velkjente theme-sangen er på, nå er jeg vel ferdig..

     

    Litt frustrert klikker jeg litt på musa og plutselig begynner ytterkantene på skjermen og dunke svakt. Jeg trykker litt til og dunkingen blir kraftigere. Til slutt spammer jeg på musa og hjertepumpa slår fortere og fortere og til slutt hopper jeg ut av kista med mine pistoler og plaffer ned hver eneste badguy jeg kan se! Makan til følelese jeg fikk da skal du lete lenge etter! Dama ga meg faktisk motgift via leppestiften! Så genialt! :D Ble gira bare av å tenke tilbake på dette :p

  2. Jeg flyttet den ikke med vilje da.. Var på hyttetur med 8 gutter. Xboxen ble flyttet litt da han ene skulle hente pizza og det var det fifa 2009. Og please? Når leste du sist en manual? Jeg kan i hvert fall ikke huske sist jeg leste en manual på en mobil, spillkonsoll, spill eller andre normale tekniske saker. Er klart dette er en flause av MS!

     

    Skeptikeren vil nå da muligens hevde at det ikke er Microsoft sin feil at du ikke leser brukermanualen? Eller forventer du at det skal poppe opp "Please dont move your console while the disc is being read" hver gang du starter et spill.

     

    Det var en gang noe som het sunn fornuft.. :whistle:

     

    Dette var som sagt før jeg visste om problemet og xboxen stod "oppreist". (noe den åpenbart ikke gjør lengre. :p) Da han gikk dultet han borti og den falt til den ene siden og lente seg mot tv-bordet. Dette førte til en endring av vinkelen som cden ble lest på og som igjen førte til tidenes ripe.

     

    Untitled%209.jpg

    Se ytterkanten

     

  3. Fin artikkel! Som oftest så spiller jeg figuren min utifra det jeg ville gjort i virkeligheten, som f.eks i fallout 3 når du skal flykte fra vault 101 og han drittsekken som har mobba deg opp gjennom åra ber deg redde morra si. Da tenkte jeg vel og lenge, og bestemte meg for å redde dama.. Jeg rakk selvfølgelig akkurat ikke fram i tide og moren døde. Jeg tenkte for meg selv, jaja, jeg prøvde i hvert fall.. Mobberen var selvfølgelig ikke enig og påstod at JEG var skyld i hennes død. Da så jeg rødt og slo han alt jeg kunne. Sånn oppførsel går ikke ustraffet, jeg kjente til og med at jeg ble litt sur på ordentlig :p

     

    Har egentlig ikke tenkt på det før nå, så fint at temaet blir tatt oppp her på gamer. Interessant tema :)

  4. Hatt Fifa i noen uker nå og storkoser meg med det. I helgen var jeg på hyttetur og tok med meg Xboxen opp.. Vi spilte en god del og alt funka fint. Når jeg kommer hjem derimot og setter inn spillet er det en dyp gjennomgående ripe rundt ytterkanten av cden. Den er akkurat som om noen skulle sittet med passer og laget en ripe i sirkel, så nøyaktig er den. Så jeg tar en titt inni coveret. Her ser jeg to "utstikkere" på hver side av der hvor cden skal ligge og de liner perfekt opp mot ripa mi. Regner med at de har lagt litt press på cden i bagen når vi reiste og jeg klarer ikke se noe annen forklaring enn at coveret rett og slett har laget tidenes ripe. Er det noe man kan få garanti på tror dere? Eller andre forslag til hva jeg kan gjøre? Irriterende situasjon.. 600kr rett ut av vinduet.. :(

     

    Handla på spaceworld forresten.

     

    Untitled%207.jpg

    Untitled%209.jpg

     

    La ved noen bilder for å prøve å illustrere.. Cd-bildet ble litt dårlig, men om du ser i ytterkanten skal du kunne klare å skimte en fin rund ripe.

  5. Jeg ville gått for litt bedre ram. Jeg synes det oppsettet fortjener bedre enn CL 2.5 ram. Og hvorfor ikke kjøpe en psu med 24 pin tilkobling med engang. Powerstream 520 er på ukens tilbud.

     

    Men uansett så er det ett bra oppsett. Ihvertfall med tanke på spilling:)

    Whoops.. Så ikke det var CL2,5.. Takk for at du påpekte det.. Er uansett lenge til jeg skal kjøpe så noe ukens tilbud vil ikke hjelpe meg.. Konfer 11.september og regner med å kjøpe med en gang da.. Og ang. strømforsyningen så fant jeg liksom ingen til riktig pris.. Så bare kom opp med en komplett pc er dere greie.. Så skal jeg se hva jeg burde kjøpe annerledes..

×
×
  • Opprett ny...