Gå til innhold

g_h

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av g_h

  1. Hva med winamp med AlbumList-plugin'en? Funker helt greit til å holde orden på musikken, bare oppgi hvilke(n) katalog(er) musikken ligger i, så lager AlbumList en liste over all musikken, hvor du kan dobbeltklikke på et album for å spille av hele.

    Video spilles vanligvis best fra windows media player 6.4 (mplayer2.exe).

    Det er vel ikke verdens største problem å holde orden på hvor man lagrer media-filer, så jeg ser ikke helt nytten i et slikt program...

  2. Jeg er i allefall svært fornøyd med denne. Til sitt bruk. Jeg kjøpte ikke en bærbar mp3-spiller for å sitte i ro og lytte til musikk. Jeg kjøpte den for å høre på musikk til/fra skolen og på trening.

    Til bærbar lyd synes jeg det absolutt er bra nok, det er likevel så mye bakgrunnsstøy når man er ute og går at lydkvaliteten er ok - men ikke med de medfølgende proppene.

    Når det gjelder lagringskapasitet, synes jeg det faktisk ikke er så ille. Komprimert til wma i 64kbit er lyden tålelig bra, og man får plass til et par timer musikk. Den er helt utmerket til lydbøker, da kan man gjerne komprimere til enda lavere kvalitet.

    Overføringshastigheten er ikke all verden, nei, men det tar ikke SÅ lang tid å overføre 64 MB - 4-5 minutter har jeg erfart. Det er omtrent så lang tid jeg bruker på å pusse tennene før jeg drar på skolen, eller få på meg treningstøyet.

    Medfølgende programvare savnet jeg overhodet ikke. Det er mest bare irriterende når man må installere mye dill for å bruke et produkt som dette. MP3/wma-filene laster man enten ned fra nettet, eller komprimerer fra CD'er, noe det er mulighet for i windows media player. Overføringen gjør man jo via windows explorer. Hva mer trenger man da?

     

    Jeg er i allefall storfornøyd, og synes den absolutt er verdt pengene.

     

    g_h

×
×
  • Opprett ny...