Gå til innhold

Tekk

Medlemmer
  • Innlegg

    527
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tekk

  1. Spørsmål: Hvorfor er det ikke anbefalt å gå ned 1kg per uke? Jeg har gjort det uten problem med bruk av MyFitnessPal appen for å telle kalorier. Jeg er bare nysgjerrig, det ser ut som at du kan om dette temaet.

    Hvis du går ned såpass mye i vekt i løpet av en uke vil store deler av vekten være muskler. Dette avhenger selvsagt om du har 40 kg "ekstra" eller 5 kg, men ut i fra hva jeg kan lese er det snakk om 5-10 kg hos de fleste.

    0,5 kg i uka er en fin plass å starte ved et slikt utgangspunkt.

  2. Et godt tips er å gå for 6 core 7800x x299 :)

     

    Overklokker lett til 4600-4800mhz og kan kjøre 4000-4266mhz minne lett. Dermed får du 2 kjerner ekstra, som kan gjøre godt i noen spill. 

     

    Den så ikke så dum ut!

    Hva tenker du om MSI X299 Raider? Noen bedre alternativer?

     

    Funderer på å bytte RAM til 16GB 4000-4266MHz når du sier det...

     

    7700K er ikke et spesielt godt kjøp til den prisen spør du meg.

     

    Hvilken prosessor anbefaler du til budsjettet jeg har satt da? Samme som Nizzen (7800X)?

  3. Hei!

     

    I det siste har jeg sett på deler til en ny PC, da min nåværende PC begynner å dra på årene. Jeg tenker å bruke opp til 20-25k. PCen skal hovedsakelig brukes til spilling, og skal være koblet til 3 stk. 1440p skjermer, hvorav en er 144Hz.

     

    Her er den foreløpige handlelisten

     

    Hvis noen har tips til hvordan jeg kan få mer ut av forslaget, settes det pris på.

     

    I tillegg har jeg et spørsmål om kjølingen. Har fått med meg at flere og flere går bort i fra vannkjøling. Hvorfor? Bør jeg velge noe annet? Vil ha en mest mulig stillegående PC, da den står på soverommet.

     

    Tusen takk for hjelp!

  4.  

    Ja, har tittet der, men håpet var å finne noe man slapp å bygge selv, så sant det ikke er store besparelser?

    Å bygge PC er ikke noe hokus pokus. Gjorde det selv for første gang i en alder av 13 år, uten noen spesielle forkunnskaper bortsett fra at jeg søkte etter guider på Internett. Skal ikke se bort i fra at du kan spare noen tusen kroner på å gjøre dette. ☺

     

    Hvis du absolutt ikke vil bygge selv er vel Komplett's ferdigbygde PC'er et godt valg. Der betaler du selvfølgelig en del ekstra for at de skal sette sammen PC'en, installere operativsystem og gjøre tester.

  5. Det beste hadde nok vært å kjøpt et til to aksesspunkt i stedet for en ny ruter. Du kan eventuelt kjøpe en bedre core-ruter (F.eks. Asus rt-ac3200) og bruke Apple Extreme som et aksesspunkt. Nå aner jeg ikke noe om Apple's nettverksprodukter, men jeg er storfornøyd med Asus' rutere. De fleste av dagens rutere kan også brukes som aksesspunkt.

  6. Hei!

     

    For øyeblikket sitter jeg med et stereoanlegg bestående av 2 stk Dali Ikon 1 MK2 og en NAD C 326BEE. Nå er tiden kommet for å utvide til et surroundanlegg, eventuelt kjøpe alt nytt. Jeg tenker i utgangspunktet å bruke 10-15 000, men kan strekke meg litt lengre hvis det absolutt er nødvendig.

     

    Er det bedre å spare pengene fra å kjøpe et helt nytt, og i stedet utvide ved å bruke de to Ikon 1 MK2 høyttalerne, eller vil dette gi et dårlig resultat? Hva er i såfall gode høyttalere å utvide med?

     

    Forsterkeren får jeg vel ikke bruke videre da den bare støtter to kanaler, så her trenger jeg vel også en ny hjemmekinoreciever. 

     

    Anlegget skal gjerne være 'fremtidsrettet'(med mangel på bedre ord), slik at det kan oppgraderes gradvis ved en senere anledning.

     

    Takk for hjelpen!

     

    Mvh

    S

×
×
  • Opprett ny...