Gå til innhold

Magiii

Medlemmer
  • Innlegg

    663
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magiii

  1. Hei, har tenkt til å begynne å studere i Trondheim til høsten, og trenger da et godt treningssenter, gjerne et der man slipper å stå i kø for å komme til i knebøy-racken o.l. Har tenkt til å drive med primært styrketrening (mest frivekter). Pris er ikke så viktig. Hadde veldig lyst til å trene på kaliber, men det lå ganske langt unna der jeg har hybel (Moholt). 

     

    Noen som er kjent i området og kan gi tips til et godt treningssenter?

     

     

    3T er kanskje ikke av det billigste, men 3T-Moholt er et av de beste.. og derfor bør du sjekke ut om det kan være noe for deg. Koster vel 500,- i måneden for et abonnement på 3T og du kan da bruke alle sentrene som er rundt  omkring. Hvis jeg ikke tar helt feil så er det vel mulig å kun tegne seg til et abonnement på 3T-Moholt.. og da kun betale 250,- 

     

    Når det gjelder kø og mye folk så forekommer nok det uansett hvor du ender opp. 3T er populært og folksomt, spesielt i tiden fra 15.00 til 20.00. På formiddagene og kveldene er det forholdsvis rolig på Moholt i alle fall. 

     

    Når det er sagt, så skal du jo studere i byen og dere studenter får jo et knallbra treningstilbud som du sikkert får vite mer om når du kommer til byen. 

     

    Sånn ellers så er nok Impuls også et godt alternativ. En del billigere enn 3T og ikke like folksomt.

     

    Edit: Om du er lysten på å prøve ut Kaliber, så er jo dette noe du kan gjøre i helgene eller noe sånt. Ta deg en drop-in time eller noe. :)

  2.  

    .

    Har jo både Lloris og Walker, så nei :)

     

    Greit nok at Kane scorer hatrick i helga, men må liksom se litt framover også. I tillegg er Kane noe dyrere, og i tillegg ser jeg for meg at torsdagskampene kan være en faktor her.

     

     

     

    Tror Kane har en fin desembermåned i vente. Og ja, det gjelder å se fremover, som du sier. Det kan fort komme et par scoringer i hjemmekampene mot Burnley og Hullogså, selv om det naturligvis blir tøft borte mot United og Southampton. Men så kommer det også en bortekamp mot Watford som også er fin.

  3. Andre enn meg som har prøvd denne jakka? 

     

    IMG_7497.jpg?resize=720%2C1080

     

    Vurderer å slå til. Tror kanskje jeg går for den svarte modellen.. 

     

     

    Teknisk og funksjonell jakke for hverdagsbruk

    Pris: 4.299,-

    Finnes i sort og blå

    100% vanntett

    Vindtett

    Tapede sømmer

    Ecodown isolasjon

    Innebygd refleks

    Tåler ned mot – 10 grader

     

     

    Virker som en grei allværsjakke som også ser ganske fin ut. Vad tycks? 

  4. Vel, at du tror Dortmund fortsatt spiller kontringsfotball sier vel en del om hvor mye du har sett Dortmund og Aubameyang spille i år. Og dermed blir det veldig merkelig at du sier han får for mye cred i forhold til ferdigheter når du åpenbart ikke har nok grunnlag til å påstå det. Og enda merkelig at du også påstår at Martial definitivt blir bedre enn Auba om et par år.

     

    Jeg har sett lite av Dortmund og Aubameyang i år. Stort sett bare høydepunktene jeg ser fra den tyske ligaen, men jeg sa heller ikke at Dortmund spiller kontringsfotball.. jeg bare sa meg enig i "Herrera." sin kommentar om at fyren er kontringssterk. 

     

    Jeg mener at Aubameyang ikke er så god som f. eks du vil ha det til og derfor tror jeg Martial kan være bedre allerede om 2 år. Tiden vil vise. Han er flink til å skåre mål, akkurat som f. eks Chicharito.. som ikke var god nok for United. Blir dette en feil sammenligning? Hvem vil du sammenligne Aubameyang med? 

  5. Aubameyang bøtter inn mål, han er kontringssterk og klinisk. Håper vi kjøper han. Memphis, Aubameyang og Martial flytter seg rundt på topp og bøtter inn mål  :dribble:

     

    Kontringssterk, ja. Hva skal vi med spilleren, da? Han er neppe sterk i et possessionspill. Blir litt som om vi eller Arsenal skal kjøpe Vardy.. 

    Klinisk? Mener du at han scorer på alt av sjanser? Nei.

    Flytte seg rundt på topp og bøtte inn mål? Blir vanskelig da spillerne er låst i posisjonene sine under LvG sin taktikk.

     

     

    Martial > Aubameyang, så nei takk. 

    Hadde vært positivt for United sin del når man spiller FIFA, men det er det eneste. 

     

    Haha, det er en fet ting å melde. 

     

    Martial er et talent som fortsatt har LANG vei å gå (det er ikke sikkert at han utvikler seg engang), Aubameyang er et ferdig utviklet produkt. Per dags dato er vel ingen som mener i fullt alvor at Martial er bedre i fullt alvor håper jeg, selv om man har de aller sterkeste anglobrillene sine på.

     

     

    Jada, men gi Martial et par år så er han allerede bedre enn Aubameyang. Og spilleren ville ikke ha passet inn i possessionfotballen vår, tror jeg. God og rask bakromsspiller, litt sånn som Chicharito.. 

    I forhold til ferdighetene synes jeg Aubameyang får litt for mye cred. 

  6.  

    Kjør på med 15 minutter et par ganger denne uken og et par ganger neste uke. Kanskje du kan øke til 17 min neste uke. 

    Så ser du deg i speilet og finner ut om du kan fortsette på denne måten - eller om du kan ta flere minutter. 

     

    Jeg kommer selv til å ta sol 2-3 ganger nå før jul sånn at jeg ikke ser likblek ut på julebildene. 

    Hvor brun pleier du å bli? Etter 2-3 ganger

     

     

     

    Vanskelig å svare på, du må bare prøve deg frem. Vil si jeg får bra med farge, men at det ikke ser unaturlig ut.

  7. Kjør på med 15 minutter et par ganger denne uken og et par ganger neste uke. Kanskje du kan øke til 17 min neste uke. 

    Så ser du deg i speilet og finner ut om du kan fortsette på denne måten - eller om du kan ta flere minutter. 

     

    Jeg kommer selv til å ta sol 2-3 ganger nå før jul sånn at jeg ikke ser likblek ut på julebildene. 

  8. Burgunder er fint til den dressen, det har vi vært inne på tidligere, og siden det er hvitt i slipset går det ypperlig til en hvit skjorte.

    Overraskende mye fint hos Dressmann. Det var jeg ikke klar over. Men det er noe for smalt som sebbi er inne på, og knuten er like slapp som et avblomstret persilleblad.

     

    Ja, det var overraskende mye bra der. Skal tilbake i løpet av uken. 

     

    Ellers fikk jeg skoene fra Herring Shoes i dag. Tok 10 dager, tror jeg. Skoene lå nesten en uke i Oslo, tror jeg.. noe som tyder på at det sikkert kommer et tollbrev om et par uker. Men jeg spurte om de kunne sende pakken som en gave (for at jeg på den måten kanskje slapp å betale toll) og dette har dem gjort. Fikk med en katalog, skoskje og skokrem.. + en "skopose" til hver sin sko. Rett og slett fantastisk. Skoene var litt mørkere enn hva jeg trodde, men tror de skal passe veldig bra til dressen. Takk for tips om siden!! :)

  9.  

     

    F

     

     

    Tror du dette slipset kunne passet til dressen? 

     

     

    Siden slipset er grått, passer det til alle farger. Og med en hvit skjorte så blir det ikke direkte ille. 

    Men jeg hadde ikke brukt et så formelt slips sammen med en en så uformell dress. 

     

     

    Nå skal jeg ikke plage deg så mye mer, men jeg var på dressman i dag og de foreslo dette slipset. Tanker? :D

     

    Resten av slipsene på dressmann.

  10. Ja, det gråe slipset falt i smak.. men likte burgunderslipset aller mest. I tillegg er det av den type slips som jeg er på jakt etter. Jeg kan se for meg at en rød farge blir litt skrikende, men er du sikker på at svart blir for kraftig og tar for mye oppmerksomhet? 

    Svart slips. 

    Og her er samme type slipset, men i en litt mer burgunder rød farge. Tror du dette også kan funke? 

     

    Dressjakka. Kan bli pent med det ene burgunderslipset, ja. :) 

  11. Jeg husker ikke helt hvor lang tid de brukte, men jeg kommer ikke på at jeg stusset spesielt. Mener det var ei uke eller så. 3-6 dager sier Herring selv på hjemmesiden sin.

     

    Jeg synes nok når dressen er så pass lys i fargen at de fineste skoene er Belgravia. Men det er ikke veldig feil med noen av de andre heller. Husk å kjøpe med skotrær i riktig størrelse. Da holder du skoene dine fine mye lengre.

     

    Dette slipset fra CT ville vært fint om skjorten er hvit. http://www.ctshirts.co.uk/mens-ties/classic-ties/Classic-blue-geo-lattice-tie?q=gbpdefault||tw220blu|||||416,||||||||

    Kan hende su synes det blir for mye blått på blått og at du heller skulle valgt en kontrastfarge. Hva tror du?

     

    Jeg kjører nok på med disse istedenfor: Herring Lambeth (Rubber) - Samme pris, en av bestselgerne.. og i tillegg var det flere størrelser å velge mellom. Da gjenstår det bare å finne riktig skostørrelse så er sko på plass. :)

     

    Over til slips. Takk for tips, men det slipset blir litt rotete for min del. Jeg er kanskje kjedelig, men liker mer enkle slips som gjerne kun har én farge. Har lenge vært interessert i et slips av denne typen. Kanskje ikke akkurat den fargen.. hva tror du? Vet du om flere sider jeg kan bestille fra? Det frister med noe så enkelt som et svart slips av den typen, eller marineblått.. men leker også med tanken på å bestille et rødt. Tror du et rødt slips av den typen kan passe til dressen? 

     

    Edit: kan forsåvidt være litt mønster på slipset, men helt en farge.. og ikke for mye "tull". :p

  12. Syns nok det blir ca 25% i toll når jeg bestiller fra UK. Hos Herring får du trekt fra engelsk moms, den er på ca 17%. Så da betaler du reelt sett ca 8% mer enn prisen fra butikken.

     

    Det er ikke så lett å tipse om slips uten å se selve dressen og skjorten du tenker bruke til. Hva med å ta med dressen til en butikk du stoler på og be om slipseråd?

     

     

    Ca hvor lang leveringstid, tror du? Trenger nye sko til i begynnelsen av desember, skjønner du. Hva tenker du om disse? Blir de for lys?

    Her har du dressjakka.. Og hvitskjorten er stripete. 

     

    Babbacombe - Ledbury - Belgravia - Link til skoene. Bør jeg gå for de litt mer lysbrune - eller mørkbrune? 

     

    Håper på nok et bra svar fra deg (og kanskje flere). Takk! 

  13.  

    Trenger finsko til den nykjøpte marineblå dressen min. Vil ha noen brune sko.. tips? 

    Kom gjerne med navn på sko eller gi meg link (enda bedre). Fargen på dressen er veldig lik denne. 

     

    Setter utrolig stor pris på om noen orker å komme med tips og anbefalninger.. både til sko og gode sider på nett. 

     

    Skredderen anbefalte, eller sa vel egentlig at budapest-sko var et must. Hva tror dere? 

     

     

     

    Hvilken pris har du sett for deg?

     

    Noen mørke-mellombrune ville vært fine til den blå fargen.

     

    http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=8466

     

    http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=7342

     

     

     

    De to første falt mest i smak. Rett og slett nydelige.. men stiv pris. Hvordan er det med toll på sko? Jeg hadde egentlig planlagt å legge en del penger i sko til den nye dressen, så er godt mulig jeg slår til på en av dem. Føler muligens at det første paret blir litt for mørk og at det andre paret (Loake Ledbury) passer bedre.. 

    Skal se litt på det i morgen. 

     

    Tusen takk for svar! Du har ikke lyst til å tipse om et slips også?  :)  Ønsker et litt smalt.. og et som passer til dressen. Trenger ikke skille meg ut, så et oransje slips.. (som ble foreslått for et par sider tilbake) utgår. 

  14. Trenger finsko til den nykjøpte marineblå dressen min. Vil ha noen brune sko.. tips? 
    Kom gjerne med navn på sko eller gi meg link (enda bedre). Fargen på dressen er veldig lik denne. 

     

    Setter utrolig stor pris på om noen orker å komme med tips og anbefalninger.. både til sko og gode sider på nett. 

     

    Skredderen anbefalte, eller sa vel egentlig at budapest-sko var et must. Hva tror dere? 

     

  15. Heldig som har 100 % på en ungdomssskole når du er ufaglært, da. Var det i utgangspuktet meningen at du kun skulle være assistent for disse to elevene gjennom hele skoleåret? Var det det du hadde sett for deg? 

    Sikkert greit for skolen å bruke deg som vikar siden du er et kjent fjes på skolen. I tillegg får du jo mye bedre betalt for å ha vikartimer.. enn disse timene du jobber som assistent. 

  16. Hei,

     

    Da jeg var 16 år gammel røk jeg korsbåndet når jeg hoppet opp for å klarere en ball på fotballtrening. På den tiden spilte jeg veldig aktivt fotball (trente 2 ganger om dagen), gikk toppidrett og hadde ambisjoner innen sporten. Jeg måtte inn for operasjon to ganger og det har siden aldri blitt bra igjen. Av legen har jeg blitt erklært 5% idrettsinvalid.  Har i det siste fått høre om personer som får over 100.000,- i erstatning/forsikringspenger og lurer da på om jeg i utgangspunktet også har krav på dette drøyt 6 år etter jeg ble korsbåndsoperert. Har klubben noe ansvar? Var jeg forsikret så ung? Hvem skal jeg kontakte og hvordan skal jeg gå frem? 

     

    Setter pris på svar! 

     

    Du røk fremre korsbånd? Hvorfor måtte du operere to ganger? Lang tid mellom operasjonene? Hvis du spilte fotball 2 ganger om dagen og gikk toppidrett så vil jeg tro du var forsikret både hos klubb og skole? Var vel sikkert en av disse partene som dekte operasjonen og kanskje fysio-timene etterpå? 

     

    Jeg røk korsbåndet selv da jeg var 16 år. Ødela en del av menisken også.. dette gjorde at jeg fikk 25 000 kroner i erstatning. Hadde jeg kun røke korsbåndet hadde jeg ikke fått erstatning i det hele tatt, fikk jeg fortalt på privatklinikken hvor jeg opererte.. men jeg hadde krav på erstatning siden litt av menisken også måtte fjernes. 

  17. Dette har aldri skjedd deg før? Hvor gammel er du? 

     

    Det er sikkert bare prestasjonsangst som noen allerede har nevnt, men hvis det skjer når du er beruset også..  bør du kanskje ta deg en tur til legen, det var i alle fall det jeg gjorde.. 

     

    Jeg mistet nesten alltid ereksjonen under samleiet. Dro til legen og fortalte om problemet og at det også skjedde da jeg var beruset og forsikret legen, om jeg kan si det på den måten, at det ikke var prestasjonsangst.. så nå tar jeg cialis (potensmiddel) et par ganger i uka og har et normalt sexliv. 

×
×
  • Opprett ny...