Gå til innhold

Fix92

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fix92

  1.  

     

    Hvordan kan du vite noe om det ? Var du der da kristendommen kom til Norge ?

    Idiotargumentet har vi hørt før. F.eks. om Big Bang: Var du der da Universet ble til?

     

    Dette er ikke noe "idiotargument" Men med vilje satt på spissen for å fremprovosere en evt. mangfoldig og entydig dokumentasjon.

    Når man kan hevde å være så skråsikker på noe som skjedde for over 1000 år siden, så må man jo enten ha vært til stede selv eller legge frem en helt bombesikker og entydig dokumentasjon.

    En tom påstand holder ikke, for den kommer kun av eget hat og egne fordommer mot kristendommen.

     

    Fulgte du ikke med i historietimen? Jeg skal ikke påstå at jeg husker så mye selv, men jeg husker noe om korstogene som gikk gjennom Europa og jeg tør påstå at de på en eller annen måte var innom Norge en tur også. Hadde det ikke vært for dette hadde vi kanskje fortsatt holdt oss til den norønne mytologi?

  2. Jeg anser meg selv som en halv-kristen kristen.

     

    Da jeg konfirmerte meg lærte presten meg at "Gud liker at jeg gjør det jeg synes er morsomt". Det er nok for meg til at jeg kan nyte livet og kose meg uten å bekymre meg over å ikke komme til himmelen.

     

    Eksisterende eller ikke; jeg liker tanken på et liv etter døden. Det gir mennesker et håp når de sliter, eller har mistet noen de er glad i.

  3. Heisan.

     

    Jeg har akkurat blitt bileier. Kjøpte min første bil nå i kveld ;)

    Men saken er den at jeg har kjøpt meg en ny spiller til bilen og da spurte selgeren om ikke han kunne få den som sitter i den nå.

    Det er snakk om en SONY CDX-GT20, men jeg har ikke uttreksnøklene til den. Er det noen som vet om det er lett å få ut denne spilleren uten å herpe den, eller blir jeg nødt til å gå og kjøpe meg uttreksnøkler?

     

    Takker for svar :)

  4. Heisan, folks.

     

    Utpå nyåret en gang så kommer jeg forhåpentlig vis til å kjøpe meg min første bil, men det er et par greier jeg gjerne vil ha svar på først.

    Bil er noe jeg egentlig ikke kan i det hele tatt, men det jeg i alle fall er sikker på er at jeg vil ha en golf. For den er fiin.

     

    Anyways. Som du sikkert har skjønt så vet jeg ikke helt hva jeg skal se etter. På finn.no ligger det jo over tusen golfer.

    Hvor langt er "langt" f.eks? Er det en slags "magisk" km.stand. bilen ikke bør ha oversteget?

     

    Når jeg sitter her og skriver så ser jeg jo det at det med km.stand. var det eneste spørsmålet jeg kom på, men jeg vil gjerne ha råd og tips og erfaringer om det å kjøpe sin første bil. Det er jo tross alt et av høydepunktet med å bli myndig for mange.

    Budsjettet er ikke helt klart enda, men jeg bør i alle fall kunne klare å gi 30 000 for en bil. Håper jeg...

     

    Tusen takk for svar :)

×
×
  • Opprett ny...