Gå til innhold

krizp0

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krizp0

  1. Hei.

     

    Nå i sommer har jeg nesten daglig blitt kontaktet enten ved oppring eller sms av det samme nummeret, +79288957332, som begynner å gå meg på nervene! Jeg har aldri svart når de ringer og heller ikke besvart sms. Jeg mistenker at de har funnet mobilnummeret mitt på et eller annet nettsted.

     

    Noen som har vært borti noe lignende eller vet hvordan jeg kan kvitt disse idiotene? Tar gladelig imot svar.

  2. Hei!

     

    Har en venn som eier en Samsung Galaxy S, og etter han oppdaterte til 2.2 via Kies virker ingen spill som Angry Birds, Fruit Ninja og Tank Hero lengre. I Angry Birds får man bare loading-skjermen, før den vibrerer to ganger og lukker seg selv. Han har prøvd å fjerne spillene og innstallere de igjen, og har også forsøkt å resette med noen forskjellige metoder - men problemet vedvarer.

     

    Fastvareversjon: 2.2

    Grunnbåndsversjon: I900XXJPP

    Build-nummer: FROYO.XWJPA

     

    Noen som vet en løsning på dette?

    Bump, hadde virkelig satt pris på hjelp.

  3. Hei!

     

    Har en venn som eier en Samsung Galaxy S, og etter han oppdaterte til 2.2 via Kies virker ingen spill som Angry Birds, Fruit Ninja og Tank Hero lengre. I Angry Birds får man bare loading-skjermen, før den vibrerer to ganger og lukker seg selv. Han har prøvd å fjerne spillene og innstallere de igjen, og har også forsøkt å resette med noen forskjellige metoder - men problemet vedvarer.

     

    Fastvareversjon: 2.2

    Grunnbåndsversjon: I900XXJPP

    Build-nummer: FROYO.XWJPA

     

    Noen som vet en løsning på dette?

  4. Vil tokjerneprosessor trekke betydelig mer strøm? Skjønner ærlig talt ikke vitsen med to kjerner i en mobiltelefon. Hva er argumentene for at man trenger det egentlig? Kjøre flere tunge program samtidig? Hvor ofte trenger man å gjøre det med en mobiltelefon? Musikkavspiller som går i bakgrunnen er vel det som er vanlig for folk flest, og det er ikke behov for to kjerner for at det skal gå glatt for å si det sånn..

    En anelse mer strøm vil det nok gå ja, men samtidig blir jo batteriene bedre og bedre og får mer kapasitet (sannsynligvis 1500mAh i denne). Vil ikke si at en mobil med tokjerneprosessor er noe dumt, tvert i mot, for tingen med dette er som du sier at du kan la programmer kjøre i bakgrunnen, men i tillegg øker det oppstartstid av programmer og surfing på nettet MYE raskere, og du vil kunne kjøre heftige spil uten at andre prosesser må "killes" for å frigjøre minne og prosesser, slik at f.eks. launcheren må lastes inn på nytt, og det tar lang tid. Dette er fremtiden :thumbup:

  5. Er ganske sikker på at det bildet som er brukt i nyheten er blitt photoshoppa, slik at det ligner på iPhone sitt menysystem. Dette kan man se på at f.eks. signalstyrkeikonet er plassert på venstre slik som på iPhone (hvor ofte ser man det på en Android?), i tillegg til at man tydelig ser at menyen vender "rett frem" mens telefonen egentlig står litt på skrå mot høyre... I tillegg ligner bildet av telefonen veldig på det her.

  6. Betyr dette at jeg kan kjøpe denne og ha den i mine hender før februar er omme? :-)

    Tror nok vi må vente litt før vi får tak i den i norske nettbutikker ja, men tipper kanskje en gang i mars... man kan jo bare se på f.eks. Nexus S, som ennå ikke er sluppet for salg i Norge.

    Ser uansett VELDIG frem til å se mobilen i bruk og spesifikasjonene, 2 kjerner og Gingerbread er minimum :innocent:

  7. Hmm..det gjorde ingenting. På engelsk meny blir det settings->applications->manage applications->Market. Det eneste jeg kan gjøre er "Clear cache". Men det står fortsatt bare Top Free og Just In.

     

    Kanskje jeg må force close market appen først så den MÅ starte pånytt.

     

    Men i svarte...selv etter clear cache og force close av Market er fortsatt bare Top free og Just in fanene der. Men jeg ser jo paid apps ned gjennom lista. Men 99% blir free apps.

     

    Jaja..Appbrain lar meg filtrere etter Paid Apps uansett så er ikke så ille. Prøve å restarte telefonen også.

    Kjører du standard 2.1 med Sense, eller 2.2 Froyo?

    Dette gjorde susen for meg i alle fall...

  8. Veldig dumt at Market ikke har et filter for å søke etter kun paid apps.

     

    Appbrain har jo det. Det eneste market har er "Top Free" og "Just In".

     

    Merkelig, jeg har en fane som heter "Top Paid" i mitt market. :hmm:

    Gå inn i Innstillinger -> Applikasjoner -> Installerte applikasjoner -> Alle -> Finn Market og fjern data + hurtiglager :)

  9. Kan anbefale Elelinux 1.9 istedenfor FroydVillain for de som har lyst til å prøve. Synes selv den er bedre og har ikke alle de tweaksa som gjør mobilen litt raskere på grafikk og mer buggy, etter min mening.

    Blant annet, en liten raring jeg oppdaget før jeg skiftet fra Froyd var at når jeg spolte musikk fikk jeg "metalliske" lyder i et knapt øyeblikk, og det hørtes ikke helt sunt ut for Heroen min ;)

     

    Ang. radioene har jeg hørt, og syntes det selv, at batteritiden ble kortere. Kjører selv 63.18.55.06JU_6.35.09.26 og er kjempefornøyd.

  10. Er det mulig å få norsk språk med froydvillain? Noen nevnte "Morelocale 2" før her, men fungerer dette egentlig?

    Vurderer å hoppe over til 2.2 her også, men er litt for avhengig av sense :/

    Norsk bokmål følger med, og det kan du enkelt og greit velge fra oppstartsmenyen første gangen du starter den.

    Du trenger ikke sense når du har LauncherPro Plus! Koster for tiden bare litt under 20 kroner (2,99$). Der har du sense-like widgets som bokmerker, personer, kalender og meldinger, i tillegg til at det trolig kommer flere :)

     

    Jeg går nå fra FroydVillain 1.2.2 til 1.4. Må jeg formatere minnekortet eller holder det med full wipe?

    Dette lurer jeg også på.

    Holder med en wipe av data og dalvik ja ;-)

  11. Hallai folkens. Er ny på scenen her, og kjører en Hero med firmware 1.5. Hvordan er det lettest for meg å oppgradere til Android 2.1 nå? Har ikke fått spørsmålet om å oppgradere ennå, og jeg har ikke tukla noe med den. Regner med at det er det som heter "rooting".

     

    Uansett, så på noen oppgraderinger fra htc.com, og der fant jeg bare firmware upgrade til HTC Hero (Sprint), noe som jeg regner med er bare sprint's versjon. Om noen kunne peke meg i riktig retning så hadde jeg vært takknemlig. :)

     

    edit: Er dette Chronos-greiene et alternativ for en kar som aldri har styrt med Linux? Kan jeg manuelt starte denne FOTAen? Skyter litt i blinde her, merker jeg.

    Har du aldri oppdatert din Hero? Da tror jeg du først må laste ned og installere 1.5 firmware-updaten her. Når du har gjort det kan du gå inn i innstillingene og sjekke at det er avmerket at den skal spørre deg hvis det er en oppdatering tilgjengelig (denne tror jeg du finner i "innstillinger -> sikkerhet" eller noe). Får du den ikke nå, kan du prøve å manuelt endre klokken frem f.eks. en time, som da skal tvinge telefonen til å sjekke etter oppdateringer.

     

    Den første oppdateringen du da vil få OTA (Over The Air) vil være en forberedelse til 2.1. Når den har blitt installert har du muligheten til å "se etter oppdateringer" i "innstillinger -> om telefonen". Installér den, og du har Android 2.1! Det som i tillegg er nice er at du beholder alle data fra du oppdaterer fra 1.5 til 2.1. Men om du vil kunne beholde dine data når du installerer den første 1.5-updaten, tviler jeg på...

     

    Ang. rooting (låse opp telefonen) er bare noe du kan gjøre om du vil "tukle" med telefonen din, som f.eks. å legge inn custom ROM, som Cronos som du nevner. Dette er en litt mer avansert prosess, hvor du bør vite hva du gjør, så du ikke såkalt "brick'er" telefonen din.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...