Gå til innhold

iniestagram

Medlemmer
  • Innlegg

    1 025
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iniestagram

  1. Spisstyper som RvN, Huntelaar, Inzaghi etc kan du få billig av meg. Kjipe spillere som rett og slett ikke bidrar med noe annet enn tap-ins fra 5 meter. Helt enig med LimeCanes. Derfor er det også kjipt med Mata som ikke funker særlig i dagens United. Han kan bedre, men passer kanskje ikke under LvG.

     

    Overall synes jeg LvG ser ut til å gi spillerne altfor lite kreativ frihet til å finne rom og løsninger på egenhånd, som går utenpå "systemet" hans. En av grunnene til at United ofte er kjedelige å se på i år, og en av grunnene til at jeg gjerne vil bytte manager innen 2 år. Januzaj i kantrollen under LvG er en skandale.

     

    Dessuten virker det på meg som LvG gir totalt faen i forsvaret, og det er litt bekymringsverdig, det også.

    • Liker 1
  2. Noe som dette ville vært et svar til TS.

     

    Tegn skisse av idéen din, finn ut om det er behov for produktet ditt gjennom analyser og om så er tilfellet, gå i gang med prototype. Sistnevte har du kanskje ikke råd til selv, av en hi-fi type, men du kan alltids dele dette med personer med peiling gjennom fortrolighetsavtaler. En annen løsning kunne vært å lage en mer lo-fi prototype for å demonstrere for eventuelle investorer for å se om de har troen på din idé. Selv om det er lite sannsynlig, så er det verdt et forsøk om du mener idéen er verdt tiden.

  3.  

    Prototype har ikke samme funksjonen her da digital kode kan kopieres i millioner av eksemplarer nesten uten kostnader.

    LOL. Ok, da tror jeg vi er ferdige her.

     

    Ellers er dette veldig likt situasjonen til TS, ser ikke særlig forskjell.

    Ok. La oss faktisk se på dette.

     

    Flow er en liten tweak, en liten modifikasjon, til et allerede eksisterende produkt og design. Dette betyr at produksjonsmidler (fabrikker, 3D-printere etc) er greit å skaffe, det er lite ekstra hensyn som må tas (tar samme plass og format som vanlige stikkontakter). Det er lite testing involvert, det er egentlig bare å tegne designet på en maskin og starte produksjon.

     

    OP har en idé. Ingen skisse. Ingen prototyp. Ingenting han bare kan modifisere pittelitt og så være ferdig. Såvidt jeg kan se, med detaljene som er fremlagt, har de absolutt ingenting til felles.

     

    Check mate, atheists.

     

     

    Hva vet du om TS har en skisse i dette tilfellet? For alt vi vet sitter han med en nøye vurdert skisse som han vil dele med folk, men ikke tør, i redsel for at noen skal stjele idéen/skissen.

     

    Du tillegger hele tiden informasjon for å dekke dine svar. Nok en gang, les åpningsinnlegget, TS har aldri gitt infoen du sier han sitter på.

    • Liker 1
  4.  

    I stedenfor å bare påstå skal jeg komme med et eksempel, "Flow".

    Hvordan er dette "bare en idé"? Han leverte et komplett design, antagelig også med en prototyp.

     

    Du ser forskjellen på de to situasjonene, sant?

     

     

    Mange vet ikke at det er forksjell på idé, skisser, design og prototype. Du besvarer fortsatt ingenting av det TS spør om.

     

    Jeg kan ikke fatte hvordan du selv tenker at du er behjelpelig i denne situasjonen.

    • Liker 1
  5. Nei, i ettertid tror jeg ikke det. Jeg skjønte etterhvert at en mann uten meritter kan ikke komme til en stall full av meritter og kreve oppmerksomhet. Han var fucked fra første stund siden han ikke hadde mer enn 12% av stallen med seg.

     

    Jeg har ikke fasit på hvordan man skulle ordnet opp, men jeg tror ikke LvG er noen god langsiktig løsning etter å ha sett laget i år.

  6. Jeg skjønner ikke hvorfor man er så negative her på forumet med en gang noen sier de har en idé. Idéen kan være god, og den kan være dårlig. Du besvarte ikke hva TS spurte om. Jeg kan skjønne det om TS hadde kommet med en standard; "vil noen kode for meg?". Det gjorde han ikke i dette tilfellet. Virker som folk nyter å slenge dritt og bare si at en idé er verdiløs.

    • Liker 2
  7. Jeg er fortsatt forbanna på hvordan United har håndtert overgangsmarkedet de siste årene. Det virker som SAF bygde videre uten å egentlig tenke på hva som ville skje når han gikk av.

     

    For meg er det tydelig at Kagawa var ment som vår neste 10'er og at SAF ville selge Ronni. Han handlet inn RvP, og jeg føler meg sikker på at han hadde en plan om Kagawa bak RvP. Dette ville ha fungert ypperlig om SAF hadde tatt Moyes' år og solgt Ronni. Tenk dere SAF bak denne duoen, det ville blitt mål.

     

    Men, Moyes kom inn (en fyr jeg støttet langt og lenge btw) og kjøpte fuckings Fellaini og Mata. Det var den dagen Mata ble signert at jeg forsto United kom til å bli latterlige. Ingen plan, ingen gevinst.

     

    Det blir en lang vei tilbake, for dagens United er langt ifra det vi har sett før. Overfylt med sør-amerikanere og europeere. Det er aldri en oppskrift som gir kontinuitet, som SAF gjorde.

  8. Du kan kalle meg mr. honest. Det er ingen grunn til å lure deg, og antagelig kaster du bort alles tid ved å "selge idéen din". Det er fint å ha en idé, men med mindre du er villig til å legge en million eller to på bordet for å få den til et produkt kan du like gjerne finne deg noe bedre å gjøre.

     

    Hvorfor gidder du i det hele tatt svare i denne tråden? TS spør om en ting, og du kaller han et null. Godt jobba, tulling.

    • Liker 7
  9. Jeg skal prøve ut humletypene du nevner, har prøvd flere av de før, Chinook, Simcoe og Centennial er jo relativt vanlige å bruke. Amarillo brygget jeg et veldig godt Påskeøl på. En single hop IPA, og det er et av de beste bryggene jeg har satt (om ikke det beste!).

×
×
  • Opprett ny...