Gå til innhold

bublizz

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bublizz

  1. Noen som kjenner noen fysmatere og vet om de er fornøyde? (gjerne også noen uteksaminerte)

     

    Begynt på EMIL, men driver fortsatt å tenker på fysmat.. så vurderer å søke meg over dit neste år (har nok poeng)(men emil virker jo spennende på sin måte, det også). Synes spes retningen biofysikk og medisinsk teknologi virker interessant. Ser at det ikke er særlig mange som uteksamineres fra den retningen...

     

    Noen som var på togafesten i sin fadderperiode forresten? Var det bra i så fall? Mange som sier det kanskje er det morsomste, men virker som det varer nesten hele dagen + har ikke kjøpt noe laken,,, så vet ikke om jeg burde dra eller ikke... 

     

    Hei, jeg gikk biofysikk og medisinsk teknologi på fysmat!  :) Var veldig fornøyd, det var midt i blinken for meg å kombinere fysikk/matematikk og medisin. Man kan grovt sett velge mellom biofysikk (f. eks. nanopartikler i medisin og sånt, molekylær biofysikk, labarbeid) eller medisinsk fysikk (medisinsk avbildning, stråleterapi). Etterpå kan man jobbe som fysiker på sykehus, på lab eller f. eks. PhD, eller så kan man såklart bli konsulent også om man ikke vil jobbe med medisinske ting allikevel.

  2. Dette iMessage-problemet er jo helt klart en bug; Det er personen man har en samtale med, uavhengig hvilken kanal den går gjennom. Det har alltid funket fint, med én tråd uansett om telefonen ble tvunget til å sende meldingen via SMS, fordi det ikke var wifi-dekning, eller ikke.

     

    Hos meg har dette vært en problem med enkelte av kontaktene mine helt siden iMessage ble lansert.

  3. Noen som har anelse om hvor lang tid det kan ta før man får svar på en karakterklage? Fant ingenting på wiki-siden på Innsida.

    Det har gått bortimot en måned siden jeg fikk bekreftelse fra studieveileder på at klagen var registrert, så begynner å bli litt utålmodig. I verste fall kan jeg jo få stryk på klagen, og da har jeg plutselig en kont om ikke altfor mange dager jeg ikke har forberedt meg til i det hele tatt.

     

    Fristen for å melde seg opp til konteeksamen var 9. juli, så hvis du ikke allerede har strøket og meldt deg på konten så får du vel ikke tatt den uansett (med mindre det er særskilte regler for kont og klaging på karakter som jeg ikke vet om).

  4. Ligger vel liste over lesesaler på innsida? Hva med kjelleren i kjemiblokkene der er det noen fine. Er vel en lesesal i A5 også er det en datasal i D3/4? I hovedbygget ligger det masse lesesaler i øverste etasje, de hørte til indøk men tror de er åpne nå, Kattelabben i El-bygget blir ikke så mye brukt, den er fin. En har jo selvsagt Drivhuset og Matteland for de mer priviligerte :p

     

    Lesesalen i A4 er full før 08.00 på hverdager.

  5.  

    Hvis du er ny student, født i 1997, er du så og si garantert. Er du født i 1996 er sannsynligheten litt mindre, men kan hende du er heldig. Dersom du er eldre kan du begynne å se deg etter noe privat. Da er sjangsen veldig liten for å få hos SiT. Kommer også an på hvor du har søkt, selvfølgelig. Moholt, Frode Rinnansvei og Steinan er mindre populære enn Nedre Singsaker, Berg og Lerkendal.

     

     

    Om jeg ikke er heeelt på jordet, så er det vel 1996-kullet som går ut av videregående i år.

  6. Hei, jeg går foreløpig VG3 og har lyst til å søke medisinstudiet i Tromsø til neste år.

     

    Foreløpig har jeg nesten bare seksere på vitnemålet, men har også noen femmere. Det går greit med karakterene i år også, men jeg sliter voldsomt med å holde meg på fem i norsk. Har hørt at man er nødt til å ha bare femmere og seksere på vitnemålet for å komme inn på studiet, uavhengig av hvor mange studiepoeng man får. Noen som kan bekrefte/avkrefte?

     

    Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å få nok studiepoeng (med mindre jeg mister motivasjonen fullstendig, eller poenggrensene blir skyhøye til neste år!), men er jeg nødt til å få fem i norsk, eller holder det med fire? Jeg har henholdsvis seks i realfagene (bortsett fra fem i 1T), og jeg vil tro at det er det som verdsettes høyest på medisin? Håper noen med litt mer peiling kan fylle meg inn. :)

     

    Takk for svar!

     

    1) Dette kan avkreftes.

    2) Alle karakteres "verdsettes" like mye.

     

    Summa summarum: Det er kun konkurransepoengene dine som teller.

    • Liker 1
  7. Eg sit på Gløshaugen no på ein laurdag ettermiddag. Eg har ikkje med meg matpakke, kantina er sjølvsagt stengd, og eg har ikkje lyst til å bruke pengar på take-away. Det tek litt under to timar for meg å kome meg heim.

     

    Hvis eg går ned på Bunnpris nær Samfundet, har dokker noko tips til kva ein kan kjøpe seg å ete der?

     

    Jeg vil tro det er raskere å gå til Rema 1000 (kommer kanskje an på hvor på Gløs du sitter), det er vel litt billigere der.

     

    (https://www.google.no/maps/place/Elgesetergate,+7030+Trondheim/@63.4192216,10.3961169,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x466d31947bbd92ad:0x80f50c9fcce2cb1d)

     

    De pleier å ha ferdigsmurte baguetter og lignende der.

  8.  

    NTNU IT skal oppgradere sentralt nettverksutstyr på Campus Øya.

    Dette vil medføre at både kablet og trådløst datanett i NTNUs lokaler vil være utilgjengelig 10. september 2014 mellom 18.00 og 03.00.
    Det vil i tillegg bli nedetid på:
    - HUNT
    - Eduroam (trådløst nettverk) på Orkanger og Østmarka sykehus
    - NTNUs datanett i Teknostallen
    - Studenthybler på Bloksberg, Klostergata 56 og Klostergata 35
    Mistet nettet selv i et par timer i går, men det fungerte som normalt fra rundt 22-tiden. Have you tried turning it off and on again?

     

     

    Det funket, mirakuløst nok :p

    • Liker 1
  9. Er det fortsatt Zumdahl som brukes i de grunnleggende kjemifagene for sivilingeniører? Skal selge mitt eksemplar, og prøver å finne ut hvor mye den er verdt. Akademika.no selger den for 1868 (!!!) kroner, og jeg kan aldri tro at det faktisk er noen som kjøper den for så mye?

     

    Det var Zumdahl som gjaldt nå i vår, i hvert fall. Det er 7. utgave som er så dyr, men jeg vet ikke om noen som kjøpte den ny, enten så kjøpte de den brukt eller så kjøpte de (aller fleste) 6. utgave. Jeg brukte 5. utgave, det gikk helt fint det også. Den solgte jeg for 150 kroner.

  10. Flere som har problemer med nettet nå?

    Slipper bare inn på nettsider relatert til NTNU, og selv det går kjempetregt. Jeg skulle egentlig se på videoforelesning, men de er også blokkert :(

     

    Edit: Var tilfeldigvis innom Innsida, og der står det: "NTNU opplever for tiden ustabilitet i internettforbindelsen. Mer informasjon kommer her så snart vi vet flere detaljer."

×
×
  • Opprett ny...