Gå til innhold

TJergel

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TJergel

  1. Den "sky solen" regelen må folk snart slutte med. Ja selvfølgelig er det enklere og bedre lys tidligere og senere på dagen men skal man leve etter den regelen går man glipp av fryktelig mye. Bruk heller noen minutter på å lære hvordan man skal bruke og eksponere for det harde lyset.

     

    Helt enig.

     

    Mye bedre å være løsningsorientert og se etter andre motiv og måter å bruke den sterke solen på i stedet for tankegangen om å unngå problemet helt. :)

    • Liker 2
  2.  

    Hva er grunnen til effekten rundt 01:57?

     

    Hei TJergel, bygger litt på to sider av et bilde, et er mørkt og uten farger some 'dissolves' til det samme bildet men slik vi ser det (med farger og i lys) - kan si det er en interpretasjon av samme situasjon. Så syntes jeg personlig at det ser ganske kult ut, men det har fått en del kritikk!

    Forstår.

     

    Det hadde vært enda mer effektivt om det var gjentatt flere ganger slik at det hadde blitt et slags gjentagende tema, men slik det er nå så blir det bare distraherende - det passer ikke inn med resten.

     

    Mange klipp med potensiale her hvertfall. :)

     

    Så noe nå nettopp, forresten.

    Rundt 01:10 helt på høyrekanten på bildet.

  3. Kun Harddisken eller Partisjonen Windows 7 blir installert på vil bli slettet.

    Det vil si; har du C, D, E, F og installere Windows 7 på C stasjonen. Vil om du ikke gjør noen feil under installasjonen kun C disken bli slettet. All data på de andre diskene vil være inntakt og vil være lesbare.

     

    Det høres bra ut, for har lest flere steder at all data bør det lages backup av (noe jeg gjør som en vane) fordi data vil gå tapt under installasjonen av Windows 7, men da gjelder vel det bare på PC'er med kun én harddisk om jeg har forstått rett?

  4. Jeg har fire harddisker og vil prøve Windows 7 RC.

    Om jeg installerer Windows 7 RC på en formatert C-disk vil da data på de tre andre diskene bli slettet eller bli uleselig av Windows 7 etter installasjonen?

     

    Såfall, vil dette også gjelde på den retail-utgaven av Windows 7?

     

    Har forresten XP med SP3 på C-disken og alt av egne fotografier og musikk ligger på D, E og F.

×
×
  • Opprett ny...