Gå til innhold

Zhaka

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zhaka

  1. De to første anmeldelsene av SupCom2 har kommet der scorene er 87/100 og 80/100. Nå følte jeg meg lettet. Etter å ha lest disse kommentarene var jeg redd for at det skulle ende opp med et snitt på 50% eller 60%. Har trolig nok ikke prøvd demoen, så har ingen mening å si når det gjelder spillet. Her er iallfall lenken til SupCom2 sine anmeldelser på GamerRankings: http://www.gamerankings.com/pc/954989-supreme-commander-2/articles.html

  2. Dette øyeblikket er vel det jeg har ventet på siden Beyond the Sword-ekspansjonen ble laget! Endelig! Men håper seriøst at de klarer å utsette spillet om det ikke er ferdig i høst. I tillegg frykter jeg at det vil tape i mot StarCraft II, både når det gjelder SGOTY (strategy game of the year) og markedsføring. En ide som hadde vært bra, hadde vært at man blir mer avhengig av hvilket land man velger. Nå må jeg bare skaffe meg en gamer-PC.

  3. Ærlig talt, Spillverket!

     

    Hvor lenge skal dette fortsette?! Klarer ikke dere å skaffe dere ordentlige anmeldere?! Denne anmeldelsen sa meg ingenting generelt om spillet. Bare at det er BioWares nye hjertebarn og at man trer inn i skoene til Shepard. Hadde jeg aldri hørt om spillet, firmaet eller serien hadde jeg skjønt null niks av hva som ble sagt.

     

    Jeg fikk heller aldri følelsen av at han hadde spilt så mange spill i denne sjangeren før. Det føles nesten ut som om han akkurat har sagt hallo til spillmediet. Først sier han at historien i spillet er uengasjerende, men funker som et ok virkemiddel. Jeg sier ikke at dere ikke får ha deres subjektive meninger, men denne skulle han begrunnet litt mer.

     

    Så sier han at musikken ikke er spesielt original. Det er jeg veldig uenig i. Hadde musikken vært uoriginal hadde Halo-theme og Star Wars-theme vært uoriginale låter. Han ligger også bare på overflaten i alle ting. Han går aldri i dybden i noen som helst ting, og det gjør at han føles uprofesjonell.

     

    Det han sier er også veldig rotete. Uttalen hans er altfor stressende - hvilken tidsfrist har dere?! I tillegg fikk jeg ikke helt med meg budskapet hans. Jeg synes rett og slett at dere får si unnskyld til oss brukere på Spillverket.no, og skjerpe dere. Videoanmeldelsene til Eirik Kristoffersen er veldig dårlige, og dere må forbedre dem. Vil ikke dere ha noe som helst framgang som en offentlig spillside?

  4. Ingen som savner Civilization 4 her? Jeg trøster meg med at det nok befinner seg myyye lengre opp på lista. :rolleyes:

    Rett og slett tragisk om det ikke kommer. Jeg er kanskje "litt" mer enn gjennomsnittlig fan av serien (ironi). Jeg får vel trøste meg med at det kommer på 20 topp, siden en journalist fra Gamer.no allerede har uttalt at det er det beste strategispillene har å by på. I tillegg ble det kåret til det 2. beste spillet fra 2005.

     

    Flott liste iallfall! Her mistet vi flere av titlene jeg hadde forventet å se på 10 og 20 topp, men uansett bra jobba.

  5. Vi trenger litt liv i tråden!

     

    Vil bare spørre, og gjerne kall meg dum, men hva er det dere spiller multiplayer gjennom? Altså Hotseat, Internet eller E-mail? Iallfall har jeg mulighet til å spille gjennom internet. Men ikke forvent at jeg vet så veldig mye om dette.

     

    Akkurat nå spiller jeg som vikingene på Immortal. Har kommet fram til midten av 1600-tallet, og nå begynner romkapløpet å nærme seg. Er den største spilleren på kartet (takket være mine store byer), og har akkurat vippet ut zuluene. Er spent på om jeg får bli generalsekretæren i FN, og om jeg klarer å vinne romkapløpet. Portugiserne, araberne og amerikanerne ser skummelt store ut. Iallfall får jeg håpe på at jeg klarer å vinne. Det blir første gang på Immortal.

     

    I tillegg er det en ting jeg ble nyskjerrig på. Og det er hvordan det vil gå med Civ4 på Gamer.nos 50 topp liste over tiårets beste spill. Jeg tror det har potensiale til å komme høyt på lista, men antageligvis ikke helt på topp. Civ4 har blant annet blitt utnevnt til det beste spillet fra 2005 etter Resident Evil 4, og det ble sitert i ingressen til anmeldelsen at Civ4 kanskje er tiårets beste strategispill. Jeg håper iallfall at det kommer høyt, og om det ikke gjør det er ett eller annet galt.

  6. Den eneste måten jeg har tro på at en sammenslåing av de skandinaviske landene kan fungere, er gjennom å fullstendig fjerne de nåværende landegrensene, både politisk og mentalt. Altfor mange folk henger seg opp i frykten for at "svenskene kommer til å bestemme over alle" eller "en norsk og dansk minoritet vil få altfor mye makt". Den eneste løsningen jeg ser på dette problemet, er å dele en eventuell skandinavisk union/sammenslåing opp i de nåværende kommunene eller fylkene. En slags desentralisert union, som ville fungert på omtrent samme måte som Sveits.

     

    På den måten ville Skandinavia vært ett når det kom til forsvar og forhandlinger med utland osv., og samtidig bevart en følelse av lokalt styre over sitt nærsamfunn når det kom til skole, sykehus, veier, politi osv.

    Hvordan tror du de nåværende grensene kan fjernes fullstendig? Hvordan hadde det fungert? Hvordan kan du få hvert eneste menneske til å tenke at landet deres er den nordiske union, og at de skal være stolte over det? Du har selvfølgelig et godt poeng, men jeg tror det ville vært vanskelig. Veldig vanskelig. Iallfall når såpass mange mennesker må bli enige, og når vi har et slikt styre som i dag. Det ville vært blitt til en evig krangel om denne sammenslåingen skulle skje.

     

    Og når språket i de nordiske landene er såpass forskjellig, har jeg vanskelig for å tenke at alle skulle være i en og samme enhet. Hvilket språk skulle bli brukt på skolene, og hva skal være det offisielle språket? Jeg tror at en svenske hadde tenkt mer på seg selv som en svenske enn som et menneske fra den nordiske unionen.

  7. Fantastisk spill som blir diskutert altfor lite i verden. Visste ikke at det fantes noe slik tråd her på Gamer.no. I all fall kommer jeg til å være veldig aktiv i denne diskusjonen. Har spilt dette i filler hele høsten, både alene og online. Har alle ekspansjonspakkene, og klarer aldri å få nok. Om noen vil spille en runde med meg kommer jeg selvfølgelig til å si ja. Definitivt et av de aller beste spillene (hvis ikke det aller beste spillet) jeg har spilt. :D

  8. Veldig bra anmeldelse som vanlig. Du er i all fall mitt største forbilde etter noen av skribentene her på Gamer.no når det gjelder å skrive anmeldelser. Det eneste jeg ikke fikk med meg var hvorfor du trakk karakteren ned såpass. Jeg så ingen spesielt negativ tone noen steder. Det er alltid bra å være kritisk, men jeg stilte meg et lite spørsmål etter at jeg så karakteren. Hadde du trukken den på grunn av at spillet var litt kort og useriøst, eller? Ellers veldig bra! Gleder meg til neste gang :)

  9. World%20In%20Conflict.jpg

     

    For min del er World in Conflict det beste spillcoveret. Det minner meg virkelig om en stor og viktig krig mellom USA og Sovjet, og har akkurat de perfekte fargene. Man kan se eksplosjoner, flammer, tanksser og helikoptere, samtidig som navnet på spillet står riktig plass. På andre og tredje plass får jeg nominere Civ IV og Left 4 Dead.

  10. Tja, bilfysikken er i seg selv en stor fail.

     

    Edit: Leste litt feil: Ja, du blir vandt til at AI`en tåler mye. Men ikke kom å si at det er realistisk fordi du blir vandt til det. For det er realisme de skulle ha med Farcry 2, og det synes jeg de har faila på.

    Men så tåler du veldig mye selv. Det har vært i flere timer jeg har klart å boltre meg rundt i landskapet uten å miste alt livet, og alle sprøytene.

  11. Man kan ikke anbefale noe, hvis man ikke anbefaler Civilization-spillene. 2-4 er vel de beste spillene. Du får ekstremt mye for pengene for det. :thumbup:

     

    Total War serien er jo også konge. Empire, Medieval II og Rome anbefaler jeg med hjertet mitt. Age of Empires spillene gir jo også mye valuta for pengene. Toeren er vel den beste av dem, og treeren er veldig bra selv om den ikke er nyskapende. Også kan du jo også sjekke opp Supreme Commander, SimCity 2-4, Company of Heroes, World in Conflict, Sins of a Solar Empire, Warcraft III, Starcraft og Rise of Nations. Men jeg anbefaler ingenting over Civ-spillene.

     

    EDIT: Du kan jo prøve deg på Hearts of Iron II eller III, eller Europa Universalis III hvis du tror du har hjernekapasitet nok til såpass mye detaljstyring. :p

  12. Far Cry 2 led under repetative oppdrag og alt for åpen verden med for få fremkomstmuligheter.

    Synd, for spillet var egentlig et veldig underholdende spill, det tok bare så lang tid å komme seg fra underholdning til underholdning. Og å "nedbemanne" samme vaktpost fler ganger i èn økt ble litt vel kjedelig.

     

    Personlig fant jeg lagringen i husene ganske underholdende, og det var en fin detalj å bestemme når på døgnet man skulle stå opp, selv om det ikke spilte stor rolle om det var natt og dag - AI'en var dårlig til å sloss, men litt for god til å lete.

     

    Ellers hadde spillet en veldig bra stemning, det oste villmark og jungel og med et godt lydbilde ved siden av ble det enda bedre. Enkelte sekvenser ved skifte av scenarioer var også ganske bra utført, og historien var slettes ikke dårlig. Tynn kanskje, men godt fortalt.

    Jeg må si jeg er uenig med deg når det gjelder historien. Den var i mine øyne engasjerende, men middels fortalt. Jeg ble aldri spesielt interessert i personene.

  13. For min del er de beste Zelda-spillene Wind Waker og Twilight Princess. Jeg liker veldig godt spilldesignet - et adventurespill med masse rollespillelementer og frihet i. Kampsytemet er mye bedre enn i f.eks Oblivion. Jeg har også kost meg med alle andre spillene. Synes muligens det er litt overdrivelse å si at Ocarina of Time er helt feilfritt og tidenes beste spill gjennom tidene, men et veldig bra spill er det uten tvil.

     

    Zelda er ok. Jeg spilte det i 10 min. på Gameboy før jeg sto fast og gav faen. Half Life 2 synes jeg er bedre fordi det er et FPS og jeg liker historien bedre.

    Etter min mening er Zelda-spillene og Half-Life-spillene så vidt forskjellige spill at de ikke kan sammenlignes. Begge har sine fordeler, og jeg har gode minner fra begge.

  14. Uansett hvor flink du er å lagre og fylle på liv, så er ennå vaktpostene der. Og de respawner latterlig fort.

     

    Så det at de er dårlige til å lagre har vel egentlig ikke noe å si? Vaktpostene er der, og det er for mange av dem enten du lagrer eller ikke.

     

    Og du tenker sjeldent over at AI`en er dum i kamper? Er det ikke nettop der den er dum?

    Jeg har egentlig hatt dårlig forståelse for at det har vært et såpass stort problem. Etter hvert som jeg har spilt spillet har jeg blitt bedre på å ta kverken på dem. Det har jo ofte vært et problem, men når lagringspunktene er såpass mange, har jeg klart å overse det.

     

    AIen er vel ikke spesielt smart i kampene, men jeg tenker som regel aldri på det. Stort sett prøver jeg å drepe dem fortest mulig.

  15. Personlig mener jeg Far Cry 2 er et undervurdert spill, som har fått mye unødvendig bullshit det egentlig ikke hadde fortjent. Selv om spillet ikke er feilfritt, er det utrolig morsomt å spille. Også i lengden. Jeg har runnet det et par ganger, og er ikke lei av det, selv om det til tider er litt monotont. Map-editoren gir jo også moro for veldig lang tid. Kan ikke annet enn å glede meg til treeren.

     

    Lagringssystem fra helvete. Flere ganger jeg spilte i 3 timer, døde og begynte på nytt fordi jeg ikke hadde oppsøkt "lagrehuset" Idiotisk.

     

    ...og jeg har ennå ikke lært.

    Det føles ut som om du ikke har lært deg å lagre nok. Så lenge jeg har lagret hver gang jeg får mulighet til det, har jeg klart å overse problemet smertefritt.

     

    Vil tilbake til tropiske sydhavsøyer. Det første FarCry var et fantastisk spill som for min del, var mye mer spennende enn oppfølgeren. Personlig likte jeg mutantene og monsterene.

    Enig med deg der. Vil tilbake til tropeøyene. Håper bare at vanskelighetsgraden på Far Cry 3 ikke kommer til å være like høy som der.

×
×
  • Opprett ny...