Gå til innhold

Shyfer

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shyfer

  1. jeg har hatt min i 3 måneder,og ikke hatt noe spesielt problemer med bugs,og batteritiden er bedre enn nokia n95 8gb. Men har måtte restartet den noen ganger slik som jeg tar for gitt at man må gjøre med slike mobile dataer. Endel av 3d parts programmene som har ligget ute på symbian-freak.com har jeg ikke fått til å fungere,men det kan være like mye at det er fp2 av s60 3d edition. Ellers må du vite at xvid spilleren er litt slapp,men minnet gjør at man faktisk kan bruke symtorrent.

  2. Har hatt nokia n95 8gb,og har nå samsung innov8. Mye bedre bilder på innov8 under alle lysforhold. Spesielt setter jeg pris på at den tar bilder av de faktiske lysforholdene,og ikke prøver å autojustere isoen så det ser ut som bildene er tatt på lyse dagen. Men n95 er absolutt ok,samsungen er bare mer som et ordentlig kamera+ at det er fokus og makro på videodelen.

    Noen som har erfaring på hvordan videodelen på samsung omnia hd er når man kjører hakket under full oppløsning?

  3. Da var Satio bestilt hos mpx. Bare 5098 kr faktisk, billigere enn alle de andre butikkene i prisguiden foreløpig.

     

    Oppgitt leveringsdato (ubekreftet) var 10. september. Det er lov å drømme :)

     

    Du får fortelle åssen det går med bestillingen utover da :yes:

     

    Jeg skjønner virkelig ikke at det er så liten interesse rundt denne mobilen :dontgetit:

    Er veldig spent på når amobil kommer til finne noe mer stoff om Satio, og hvis det viser seg at den virkelig er på vei til butikkene snart så får vi se om amobil kommer med anmeldelsen først en måned senere, som de gjorde med anmeldelsen av Omnia HD :!:

     

    Denne er vel nesten gått ut på dato før den kommer uten minijack,og nesten uten innebygd minne? Eller hva er det egentlig som gjør at folk venter på denne?

  4. Dra til Target e.l. og kjøp deg en billig Nokia prepaid til $20 fra T-mobile. Funker bra. Hvis du drar til en dårlig forhandler må du betale opptil $35 for et prepaid starter kit.

     

    De eneste nasjonale nettene er T-mobile og AT&T.

     

    "Cincinnati Bell Wireless (CBW) offers GSM wireless service in southeastern Indiana, southwestern Ohio, and northwestern Kentucky."

     

    Jepp kjøp et ringekort eller kontanttelefon der nede. Var dere nede noen uker i sommer,og betalte 2500 for de 2 timene jeg ringte...great.

×
×
  • Opprett ny...