Gå til innhold

WASteD

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WASteD

  1. Både 3D og Smart TV har vist seg å være en stor flopp for oss som er forbrukere. Hvor mange ganger brukte man 3D funksjonen? For min del ble det 1 gang når jeg skulle se Avatar å det var en forferdelig opplevelse, men jeg pinte meg igjennom hele filmen. Smart TV funksjonen tror jeg har kommet for å bli, den trenger bare en kraftig oppgradering i forhold til hva det er i dag. Jeg har vel prøvd ut Smart funksjonene 2-3 ganger, men det er både en knotete avfære å ubrukelig på min TV hvertfall. Buet TV tror jeg er fremtiden når vi snakker om større TVer over 60" mens for de mindre modellene er det nok vanlig flat TV som er og forblir fremtiden.

     

    Smart TV er genialt. Har apper som Viaplay, Netflix, Sumo osv. rett på TVen uten å måtte koble en PC til. De fleste jeg kjenner bruker Smart TV veldig aktivt, så noe stor flopp vil jeg ikke si at det er. 3D på TV er kanskje ikke helt optimalt i forhold til størrelsen på skjermen, men på kino fungerer det bra. Var å så Hobbiten i desember. 3D HFR var meget bra. Så omtrent ikke hakkingen i bildet lengre. Men det er vel som de sier, smaken er som baken.

    • Liker 1
  2. Det er en dyr løsning på et problem som egentlig ikke finnes. De eneste jeg kan tenke meg som kommer til å investere i g-sync er de som kjøper skjermkort til 7000 kroner og er villig til å bruke en formue på et skjerm.

    De allerfleste av oss nøyer seg med et skjermkort under 2000 kroner og et skjerm til tusenlappen. Hva så om det 'hakker' litt. Har aldri opplevd problemet nvidia påstår de fikser med g-sync.

     

    Bra du har skjønt det! For om du kjøper en skjerm med g-sync så kan du hvert 2. år investere i et skjermkort til 2-3000 kroner og kjøre de fleste spill helt smooth. Du slipper med andre ord å kjøpe skjermkort til 5000 kroner for å få samme opplevelse. Så etter noen år er g-sync brikken eller skjermen spart inn. Personlig merker jeg tearing selv på 120hz, og da jeg spiller fps spill så skal jeg garantert ha en g-sync skjerm.

  3. Jeg blir så irritert og lei av dette.

    Hvorfor skal ikke MS få bruke sin egen nettleser som standard i sitt EGET operativsystem? Folk er jo ikke knyttet til å bruke IE selv om det er forhånds installert, det er bare å gå på nett og laste ned en annen nettleser og bruke den.

    Ser ut som EU gjør dette bare for å tjene penger og vise makt.

    Tror dette kommer til å forvirre mange som ikke kan særlig mye med PCer fra før når de installerer windows eller starter windows for første gang, med at de blir usikker på hva de bør velge osv.

    Eller så kommer de fleste til å bruke IE uansett fordi det er det de alltid har brukt.

×
×
  • Opprett ny...