Gå til innhold

Kristinajl

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristinajl

  1. Har kjøpt data nå, så jeg trenger ikke hjelp, takker for svar.

     

    først og fremst så vil jeg anbefale seg å bygge PCen selv, det er bedre PC for penga, du lærer noe veldig nyttig og du får bedre utvalg av deler som passer bedre :)

     

    det er heller ikke vanskelig, det meste går bare på å satte ting der det passer

     

    hvis det er ønskelig så kan jeg sette opp ett oppsett for deg :)

  2. Har tenkt til å kjøpe en gamer pakke fra komplett.no ettersom jeg ikke klarer å sette sammen et bra system selv, lurer nå på om noen datakyndige kan tipse meg litt om et bra oppsett.

     

    Tenkte på dette, med noen småforandringer:

    http://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=10536

     

    Har hørt at CM Storm Scout Midi Tower kan være ganske bråkete og ettersom jeg har tenkt til å bruke maskin i en stue (på ganske mye) og ønsker minst mulig susing fra den, så tenkte jeg at kanskje Cooler Master Silencio 550 Midi Tower er et bedre valg? Eller hva med Cooler Master HAF 912 Plus Midi Tower?

     

    Ettersom det først og fremst skal brukes til spillmaskin/film etc. lurer jeg på om noen kan fortelle meg om en bra kombinasjon som gir minst mulig støy, men samtidig takler de seneste spillene (WOW & Diablo 3 når dette kommer ut) uten å overopphete, helst tatt ut ifra komplett sin liste i linken ovenfor (ettersom jeg antagerlig kommer til å kjøpe denne, med noen forandringer).

     

    Så kommer et dumt spørsmål; hvis jeg velger å bytte ut dvd leser/brenner med en Bluray brenner, må jeg da ha andre spesielle tillegg for å få Bluray til å funke?

     

    Altså hva er et bra oppsett ut ifra lista, når jeg ønsker en bra spilldata med minst mulig støy?

     

    Takker for svar som måtte komme :)

     

     

    -Kristina J. Lysebo-

  3. Dette er en vanskerlig en og jeg regner ikke med at noen vil klare og finne ut hvem jeg mener. På NRK 1 idag onsdag 21 Juli, når Munter mat programmet skulle sendes klokka 19.30 fikk man opp en feilmelding og programmet ble koblet ut for å sendes senere, som et ekstra innslag ble det da sendt en musikk video isteden. Det var en blond dame med langt hår og rett lugg, ligner litt på Duffy, som synger noe man muligens kan kalle for alternative pop med litt rock, jazz i seg, er dårlig på sjanger da og har hørt sangen bare en gang. Jeg har ingen navn på hverken sangen eller dama, men jeg tror fornavnet var Nancy, men det er mulig det er feil. Hun danser og vrir seg ofte til en blå bakgrunn i videoen og i begynnelsen sitter hun på et gulv i profil med nakne ben og noen høyhelte sko. Navnet hennes kom opp i begynnelsen og slutten av videoen, på midten av den vestre sida av videoen i en tykk brun font type. Takker for svar, hvis noen tror de vet hva sangen/dama heter.

×
×
  • Opprett ny...