Gå til innhold

Diablo007

Medlemmer
  • Innlegg

    265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diablo007

  1. Hei,

     

    Jeg har en oppgave som handler om : Forbyr religiøse skrifter arrangerte – og tvangsekteskap. Det er ganske viktig at jeg må drøfte det fra ulike vinkler osv. Jeg håper om noen kan komme med stikkord\forslag på hvordan jeg burde starte.

     

    Jeg allerde har skrevet noen stikkord. Litt om at folk tror at tvangsekteskap er aksptert i religiøse skrifter(jeg vil helst konsentrere meg om religionen Islam og folket der (Pakistan), i og med at det er det skjer mest. Jeg selv vet at det ikke står noe om tvangsekteskap, arrangert er noe annet. Det er selvølgelig en del av tradisjonen osv

     

     

    Men jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Hvordan jeg skal skrive og hva jeg skal skrive. Det skal være litt fakta, men mest drøfting.

     

    Håper noen kan hjelpe med forslag\stikkord.

  2. Herlig kamp ass. Den pasningen fra Eduardo, er aleine verdt en 10er:p. Nei, dette ser veldig bra ut. Vi spiller skikkelig bra fotball for tiden. Nasri viser litt av det han kan, og rosicky spilte endelig igjen. De to kommer til å bli skikkelig gode. Jeg er egentlig enig med de fra viasat 4, så lang har vi spilt mot 2 SKIKKELIG gode lag, man u og man c. Vi har sluppet tilsammen 7 mål. Flaks eller uflaks, sju mål er alt for mye. Så jeg er helt enig med dem.

  3. Ærlig, hvor mange spillere er IKKE tilgjengelig på Onsdag. Skal vi se :

     

    Gael Clichy(Noen uker)

    Lukasz Fabianski ( 2 uker)

    Carlos Vela ( I dont know )

    Jack Wilshere ( ute, men vet ikke hvor lenge)

    Nicklas Bendtner ( 1 mnd)

    Theo Walcott ( 2-4 uker)

    Denilson (2 mnd)

    sist og ikke minst Johan Djourou ( hele sesongen ?)

     

    + vi har spillere som rosicky, traore og Nasri som ikke er 100%.

     

    Nå må Gibbs gripe sjansen, ellers blir det vanskelig å ta plassen fra clichy igjen.

     

    Jeg håper disse starter imorra :

     

    Gibbs - Vermaelen - Gallas - Sagna

    Fabregas - Song - Nasri

    Arshavin - Van Persie - Eboue

  4. Kampen hadde blitt annerledes, vis det hadde stått 0-0 til pause. Men bra for oss, synd for scum. Jeg er enig med Benbjo angående at arhavin spilte en dårlig kamp. Han må selv også noen ganger være tilgjengelig, han forventer at alle skal sentre til han. Ja, eduardo burde egentlig score 2 mål idag, hvertfall den siste, skjønner ikke hvordan kan klarte å å ikke score, så god spiller som han. Neste PL kamp er mot Wolverhampton, og sånne kamper burde vi vinne.

     

    PS: For de som ikke vet, Arsenal møte City borte i CC.

  5. Hallo alle sammen,

     

    Jeg sliter med tysken, og trenger seriøst hjelp med grammatikken. Ifjor var det første året mitt, og det gikk egentlig greit, før vi da byttet 2 lærer. Første lærern min viste jo at ingen av oss kan tysk fra før av(tok tysk 1), og derfor gikk veldig rolig og hjalp oss mye, og jeg lærte meg masse. Men dessverre så fikk vi en annen lærer som selv er tysk(!), dette er jo egentlig bra tenkte jeg, men det er lærern går alt for fort og tror vi har hatt tysk over 3 år. Så dette er andre året mitt, og jeg gått glipp av det vi skal ha lært i løpet av ca 1.år. Det er også min feil, i og med at jeg mista motivasjonen etter at vi byttet lærer. Derfor lurer på om noen av dere som har hatt tysk før eller andre som har peiling, om gode tysk sider. Jeg har søkt på noen grammatikk sider, enten er det kjempe vanskelig eller slurvete. Noen som kan hjelpe meg her ? :)

×
×
  • Opprett ny...