Gå til innhold

MisterIT

Medlemmer
  • Innlegg

    248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MisterIT

  1. For å ikke avsløre for mye så kan jeg si at, av summen jeg nevnte så har 2 av de det som fastlønn uten bonusordninger, den siste har en fastlønn + bonus basert på om bedrifter går med overskudd.  Jeg har ikke vært borti provisjonsbasert konsulenthus enda.

     

    Men jeg syns uansett at det kan være lurt å sende ut noen par søknader så har du litt å velge mellom. Ingen bedrifter er helt like. Goder, miljøer, osv varierer veldig. Å skifte jobb ofte lager litt stygg CV, så er lurt å bruke litt ekstra tid mens du først vurdere jobbytte.

  2. https://www.indiegogo.com/projects/modobag-world-s-first-motorized-rideable-luggage#/

     

    "How much does the Modobag weigh?

     

    An empty Modobag weighs 19lbs (8.64kg)"

     

    "What type of battery does Modobag have?

     

    Modobag uses UN, TSA, and FAA approved state of the art Lithium batteries with the latest patented nano-crystal technology.

     

    Modobag's US Patented battery can reach 80% charge in 15 minutes and full charge in less than 1 hour.

     

    The batteries are separate enclosed units that pass all United Nation requirements for lithium batteries (the strictest on the planet), while also being protected in their own compartment for safety. Over 4000 charge and discharge cycles, compared to typical batteries, which run approximately 1500 cycles"

     

    "Has Modobag been approved by all necessary flight authorities?

     

    Modobag is compliant with Transportation Security Administration (TSA), Federal Aviation Administration (FAA), United Nations (UN), and International Air Transportation Association (IATA) guidelines."

  3.  

     

    Har gule/Svarte kabler hooket over på skjermkortet og vet ikke hva slags power greie jeg har bakpå pcen.

    He he ... Ok.

     

    Det ser for meg ut som du trekker 2x PCIe 6pin på totalt 6 ledere. Det ser litt kvasi ut hele greia, og jeg vil anbefale deg å teste skjermkortet i en annen maskin med en strømforsyning som har 2x 6 pin separate PCIe kabler (som er veldig vanlig i dag).

     

    Jeg vil tro du ikke har nok effekt/ampere her. Hvor mange watt har du, hva slags klassifisering snakker vi om, hvor gammel er enheten og hvor mange ampere har du på 12v railen?

     

    Så som nevnt her

    - Test med det gamle kortet for å bekrefte at maskinen din fungerer.

    - Test det nye skjermkortet i en annen maskin for å bekrefte eller avkrefte at dette fungerer

     

    Jeg har ikke satt opp pcen, jeg har egentlig første gang prøvd meg fram nå med skjermkortet, satt det inn for 3-4 dager siden og nå funker det ikke..

     

    Onkelen min har satt opp denne pcen for meg ettersom jeg ikke er så fullt inn i dette som han, han jobber som IT ansvarlig på en stor bedrift i norge og ønsker egentlig ikke og dele så myep rivat informasjon, men jeg har latt han gjort mesteparten av jobben for og si det lett :/ - Problemet er at han er veldig opptatt med bedriften så får såvidt tid til og fikse pcen når den først må fikses... Fpr og si det..

     

    Satt inn gamle skjermkortet men kommer opp "No input video" fortsatt :c

     

    Hjelp XD?

     

     

    Bytt skjermkabelen over til det integrerte (det som tilhører hovedkortet) og se om du får bilde. I såfall må du inn på BIOS og velge at PCI/Ekstern GPU skal være hovedkortet

  4.  

    Du burde nok ringe til dem og prøve å forklare situasjonen om det ikke er gjort.

     

    Du kan også ta deg et jobb år og tjene inn pengene du trenger, eventuelt vurdere å droppe privatskolen og gå på en offentlig skole.

    Jeg tror jeg må jobbe mye og ta opp forbrukslån. Dritter i konskvenser, jeg SKAL fullføre bachelor på DENNE skolen med kulen

     

     

    Om du tar et jobbår så burde det være nok til å tjene inn det du trenger. En grei attest er også verdt mye med tanke på jobbsøking etter bacheloren. Men ja, har du ringt lånekassen? høres litt ekstremt ut å bli blokkert livet ut.

     

    Ideen med forbrukslån høres ut som en inngang til luksusfellen.

  5. Hadde nok valgt UiS med tanke på bedriftspresentasjoner og jobb relatert til studiet. Liten sjanse at du havner/blir boende i Trondheim etter endt studium med det studievalget. Med tanke på innstrammingen i olja, så tipper jeg at olje bedriftene er litt mindre villige til å reise opp til Trondheim i forhold til universitetene i nærområde.   

×
×
  • Opprett ny...