Gå til innhold

Oreokjeks

Medlemmer
  • Innlegg

    652
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oreokjeks

  1. Hei,

     

    For en mnd siden fikk jeg innkalling til HMKG april 2013. Jeg er overhode ikke interessert i å avtjene førstegangstjenesten. Etter tips fra blant annet noen brukere her på forumet sendte jeg inn en søknad om fritak pga overbevisningsgrunner.

     

    Nå har jeg fått et brev hvor de ber om utfyllende opplysninger. Hvis jeg fyller inn dette og gir en god begrunnelse, vil jeg måtte gå flere "runder" med forsvaret da? Jeg er ikke interessert i å bli kalt inn på intervju for å forsvare meg.

     

    Grunnen til at jeg spør er at de har lovhjemmel til å kalle meg inn på intervju osv, men jeg er usikker på om dette er utgått praksis. Vil ikke ende i en situasjon hvor det blir stilt tvil om hvorvidt jeg har avgitt falsk forklaring.

  2. Knuteskolen og Spikkeskolen er veldig sær humor, men hvis det er din type humor så er det faktisk ganske bra. De legger inn så mye sært og rart i hver episode at det til sammen utgjør en ironisk humor-mos som jeg liker. Eksempelvis colaen i første episode av Spikkeskolen, vinen i gårsdagens episode eller den latterlige forskjellen i tykkelsen på pinnene under Spikk en pinn konkurransen.

    • Liker 1
  3. Selv synes jeg Sagenbrødrene har ett litt for stort personlig behov for å bli noe bedre enn bare "radiopersonligheter". Signalene i forkant av den heller flaue tv serien fra i fjor, var at rr nå var avgått med døden, og sjampisstemningen i radiostudioet spesielt hos brødrene mener jeg var veldig tydelige.

     

    Nei, hold dere til radioen, og hvis dere på død og liv bare må bli "tvpersonligheter" - bruk da tiden først på å skape noe helt nytt, fremfor å bare være "rr på tv".

     

    Morsomt at du skulle nevne det; brødrene Sagen er gjest hos Skavlan i morgen.

     

    Forøvrig er jeg en av dem som aldri kan få nok av noen av resepsjonistene, så at de måtte ønske å bli noe mer gjør meg ingenting.

  4. kanskje han skulle prøve å vinne TdS foran å vinne VM neste år?

    Er du gal? Hvorfor i all verden skal han nedprioritere VM for tds?

     

    Han har allerede gått ut og sagt at han ønsker å prioritere TdS neste år. Mener å ha lest noe slikt i dagbladet "Jeg ville gjerne byttet to-tre VM gull for en seier i TdS". Han har jo vunnet alt bortsett fra TdS, det gir derfor mening å nedprioritere VM slik Cologna og polakken har gjort tidligere år.

  5. Hva hvis de begynner å plystre på en sang? Må det og fjernes fra podcastene? Eller hvis de bryter ut i enten "Jeg vil være ung" eller "all night long"?

     

    Nei, selvfølgelig ikke. De har enkelt og greit mistet rettighetene til å legge ut musikk fra artister på nett (nettradio, podcast osv). De mister ikke rettighetene til noe de selv produserer. Problemet med jinglene er at Töre alltid har basert dem på musikk fra andre artister.

     

    Jeg synes ikke man skal gjøre noe stort poeng ut av dette, det vil nok løse seg.

  6. Så første episode i går og var fornøyd med det jeg så. Episoden holdt på konsentrasjonen min hele tiden og det var flere scener jeg likte godt. Det skal sies at jeg også en stor fan av serier/filmer fra 1800-tallet, og det påvirker selvfølelig min interesse for serien. Uansett er jeg hakket mer positiv til serien enn hva "alle" andre ser ut til å være etter å ha sett piloten.

  7. Flux Pavilion skal spille på Rockefeller etter Skrillex-konserten :)

     

    Viktigere er det at det endelig er bekreftet at Flux Pavilion også spiller i spektrum. Imponerende at de har solgt ut 2 konserter i spektrum samme kveld.

    • Liker 1
  8. Dårlig humor og laughtrack-sitcoms vinner helt klart her på forumet og.

     

     

    Tror ikke du treffer helt med denne påstanden. Community, Louie og en rekke andre serier som du nevner blir ofte anbefalt her på forumet. Hvor mange kommentarer den dedikerte forumen tråden for hver serie har er ikke noe godt måleinstrument for hvor populær en serie er. En serie som TBBT har så mange elementer man kan kommentere og diskutere, mens en serie som Community ikke inspirerer til diskusjon i like stor grad.

     

    Synes forøvrig at halloween episoden skuffet litt. Episoden var bra, men følte at de kunne gjort mye mer ut av halloween.

×
×
  • Opprett ny...