Gå til innhold

Radieer

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Radieer

  1. Hei

    Nå har vi begynt å se etter en russebil, og har funnet en fin en hos min onkel, som tilbyr oss den gratis.

    Problemet er bare at bilen kun er registrert for 5 personer (4 seter).

    Jeg har ringt til en trafikkstasjon for å høre hva vi kan gjøre, men der fikk vi vite at nyttelasten var for liten til at vi kunne sette inn flere seter, og hadde egentlig ikke lov til flere enn 4! Hvis vi ville ha flere seter, måte vi enten bytte dempere osv, for så å få en godkjennelse fra Mercedes (bilen er det), og deretter inn til godkjennelse hos Vegvesenet.

    Alternativ nr. 2 er kanskje enklere, der vi måtte "slanke" bilen ca. 150 kg.

    Saken er den at bilen har vært en ambulanse før, og utstyret er nå tatt ut. Derfor håper og tror vi bilen er lettere enn det som står i vognkortet, uten at vi er sikre på dette (bilen skal inn til veiing). Om det viser seg at bilen er lettere, er vi reddet :)

     

    Men er dette sannsynlig, at det gamle utstyret veide mer enn 150/200 kg?

    Og finnes det noen andre alternativer til dette som vi ikke vet om, eller noen måte å få opp nyttelasten på uten å måte gjøre store (og dyre) endringer?

     

    Bilen er forøvrig en Mercedes Benz Binz Ambulance 2000 fra 1980, med en egenvekt på 1925 kg (2000 inkludert fører)og totalvekt på 2245 (altså en nyttevekt på 320/245).

     

    Er det noe håp for oss? Har søkt endel rundt på nettet uten å finne ordentlig svar, og fikk heller ikke verdens beste svar hos trafikkstasjonen, så håper noen her kan hjelpe :)

×
×
  • Opprett ny...