Gå til innhold

FEA

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FEA

  1. Vet ikke hvordan det ble til, men holder på med 4 samtidig. Har lovet meg selv å aldri bli en player, men samtidig har jeg aldri innledet en av disse romansene uten å ha ground rules (at jeg ikke er interessert i forhold). Deeeerimot begynner tre av disse å utvikle følelser for meg, noe jeg ser kan bli problematisk. Jeg vil ikke såre noen, hvor jeg da prøver sakte men sikkert å trekke meg bort fra disse. Men jeg er et samvittighets menneske, og faller da i fella med og ikke klare å si nei til å møtes.

     

    Forslag til å ende 3 av disse uten noe hard feelings? Jeg har ikke noe god unnskyldning til å plutselig trekke meg bort helt uten videre, og ikke vil jeg legge korta på bordet heller.

     

    Nr 4 er den som jeg føler jeg har mest tilfelles med og klarer å slappe ordentlig av rundt, ergo jeg vil fortsette løpet med henne. Men jeg har en erfaring av at dritten din tar alltid igjen med deg, og vil ungå dette.

     

    Gah, jeg er en dust

  2. Kort versjon:

     

    8 måneder siden slutt mellom meg og eksen. På måned nr2 møtte jeg en helt fantastisk jente, nydelig personlighet, stil, musikksmak, samme interesser og verdier, og ikke minst selvstendig. Gikk rett på, fikk god kjemi og god kontakt. Hun pleide å være hos meg til 4 om natta bare for å prate om alt og ingenting.

     

    Etter en stund skulle vi på samme fest, her hadde jeg en masterplan på hvordan jeg skulle dra denne i land... Alt gikk perfekt, var minst 70 personer der og jeg var den eneste hun ville ha oppmerksomheten til. Ble meg og henne hele kvelden, berøring eskalerte og jeg hadde smaken av seier på tunga.... Hadde til og med sendt eksen melding for å dobbeltsjekke at hun ikke skulle på samme fest (liten by) .

     

    Jeg måtte slå lens, jenta tar tak i innsiden av låret mitt og ber meg bli (score tenkte jeg). Jeg blir borte en stund, kommer tilbake og så er hun borte. Jeg sender melding uten svar... så blir drømmen knust.. 30min senere kommer hun leiendes med eksen min (de har aldri hatt et vennskap før)jeg forstod umiddelbart at jeg var utsatt for en major cockblock. Jeg tok hun til side for å spørre hva det gjaldt, mens eksen bokstavelig talt luska bak med spisse ører. Jeg sa det var dumt at de plutselig var bff, og fikk da tilbake (mens eksen sto bak å pusta hun i ryggen) "men vi er jo bare venner? Er vi ikke det?" Det ble en klein situasjon.

     

    Jeg har senere flyttet fra byen pga jobb, og nå har vi begynt å få kontakt igjen. Skal møte henne snart og dra på fest sammen. Eksen har også flyttet så hun er ikke et problem. Har møtt denne nydelige jenta av og til og kjemien er der fortsatt. Det første som er problemet er at etter denne hendelsen ble hun og eksen venner og begynte å tilbringe mye tid sammen (noe jeg vet var bare for spite).. redd for at om jeg gunner på så blir jeg avist pga respekt for vennskapet med eksen, men det er også ekstra deilig om jeg får hun og kan pardon my french "flip the bird" til eksen. Er skipet seilt eller lukter det dårlig karma ut av hele settingen? Bro need help

     

    Måtte gi dette en liten edit; Forum innlegg og android var ikke helt komboen.

  3. Siden jeg bor i Moss vurderer jeg å bestille time hos ho til å ta armen min og (så fort jeg blir 18).

     

    Etter å ha sett din, fikk jeg bare mer lyst til å bestille time hos ho, ettersom jeg har vært litt i tvil om hun er en dyktig tattovør tidligere.

    Jeg tattoverer meg bare hos henne fremover jeg as, har ikke noen negativt å si om studioet. Eneste som er litt dumt er at det som regel er lang ventetid.

     

    For fremtidige tattoveringer så står valget mellom linda og lets buzz. easy as that

×
×
  • Opprett ny...