Gå til innhold

hannemor

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hannemor

  1. Hvor ofte  må du lade klokken din?

    jeg kjøpte min i sommer, og måtte lade klokken etter 6-7 dager. Etter noen få måneder så skjedde det noen med klokken plutselig, overnatten omtrent, og batteriet varte ikke et døgn engang. Fikk ny klokke på garantien, men denne må jeg lade hver 3. dag. Er det  vanlig med denne modellen?Mannen min har en garmin fenix, og han lader ca 1 gang i uka. 

  2. Datteren min på 14år har arvet min og mannes iphoner, og klart å knuse skjermene på begge.... Noen tips til ny type mobil som tåler mer enn Iphone?

    Hun har hatt Iphone i to år, og vært veldig uheldig, ønsker å kjøpe en smartmobil som tåler litt mer enn Iphone....

  3. Har les gjennom tråden, men finner ikke det jeg lurer . Håper noen kan hjelpe.

    Jeg har mye musikk på telefonen, og dette bruker jeg ofte i jobbsammenheng. På min forrige mobil, som ikke var samsung, var det lett å lage spillelister, og jeg kunne velge mellom å leite i artister, album eller sanger.

    På s3 så må jeg bla gjennom alle sangene, for å finne de jeg skal ha.

    Dette er jo fryktelig tungvind, dessuten hender det at jeg vet hvem som synger sangen jeg skal ha, men det er ikke alltid jeg husker hva sangen heter.

    Noen som har forslag på ny spiller jeg kan laste ned som hjelper meg med dette?

  4. Tusen takk for svar :-)

    Er veldig fornøyd med Iphonen min.

    Har ikke sett Iphone 5 , men har sett S3 og den er jo fin...hehe

    Har 16gb på 4'ern, og har mange bilder og masse musikk, den er fremdeles ikke full. Så det holder nok.

    Det var et godt tips at jeg burde sammenligne de i butikk og se hvem som passer i handa :-) hadde ikke tenkt på det. Takk :-)

    Da får jeg jo også sammenlignet skjermene, både størrelse og kvalitet :-)

    Savner å ha møter og Huskelister fremme på skjermen. Hmmm

    Jeg har vært superfornøyd med Iphonen min, og har egentlig ikke skjønt hvorfor ikke alle kjøper sånn.....men plutselig fikk jeg lyst på noe nytt.

    Ble litt skuffet over lanseringen om Iphone5, syntes den var så lik 4'ern som jeg har... Er vel derfor jeg har kikket på S3- en ( dessuten fant jeg den i rød..) hehe, elsker rødt ;-) men fargen kan jo ikke avgjøre hvilken mobil jeg skal ha ;-)

    Takk igjen for godt svar ( tipper jeg heller mot Iphone 5, skal bare prøve begge i butikk først )

  5. Alle mediefilene i et iTunesbibliotek kan jo lagres i en mappe alle brukere har tilgang til. Dette er noe de fleste moderne operativsystemer støtter. Nå vet jeg ikke hva hannemor bruker pcen til, men å ha hver sin brukerkonto burde gi langt flere fordeler enn å dele. Foreldrene mine har egne kontoer, men den samme musikken da den ligger tilgjengelig for alle brukere av maskinen.

     

     

    Har to bruker kontoer på pc, men bruker bare den ene...

    Mener du at dersom jeg bruker den ene kontoen, og iTunes der, så vil jeg kunne ha mine sanger og bilder osv uten at jeg får med meg mannens?

    Og hvis mannen logger seg inn på den andre kontoen så kan han gå inn på iTunes og kun få de sangene og bildene som han vil ha?

    Vil iTunes skille mellom det altså?

    Et annet problem er at alle kontaktene våre er lagret i Windows mailen, så vi driver og kopiere og klipper ut kontakter alt etter hvem som syncer...

    Klarer bare ikke å få lagt kontaktene noen annet sted :(

     

    Takker for svar :)

  6. Vi ønsker ikke hver vår bruker på pc. er for tungvindt.

    Har Gmail, men klarer ikke å få kontaktene inn på den på en enkel måte... (Kontaktene ligger i windowsmailen, og vi klarer ikke å omgjøre disse slik at de kommer inn i Gmailen, får bare en beskjed om at kontaktene må gjøres noe med :whistle: Husker ikke hva...)

     

    Men går det ikke ann å synce Iphone mot Ipad, sånn som man gjør med Iphone mot Pc/mac?

    Må jeg synce Ipaden og mot pc? :thumbdown:

  7. Da jeg fikk meg Iphone sleit jeg med kontaktene, men fant de igjen i Windows mailen.

     

    Åpne Windows mail, (Selvfølgelig hvis du har,) og klikk på verktøy, så finner du "kontakter". Der lå i allefall mine, de som jeg hadde på mobilen før jeg kjøpte Iphone. Da får du i allefall noen kontakter tilbake, selv om du kanskje ikke får de som du kun har lagt inn på Iphone....

    Håper det var noe til hjelp :)

  8. Hotspot finner jeg ikke engang.... leste i tråden at bare de som har Telenor finner den??

    Jeg har Tele2 (netcom)

    Ang Ping, da har jeg vært inne og trykket den vekk. så får vi håper at batteriet blir bedre.... :hrm:

     

    Jeg har netcom og det fungerer brillefint :)

    93% batteri i går da jeg la meg, 69% da jeg sto opp, og 24 % nå 1555. Og har ikke brukt mobilen til annet en en gang inn på facebook, i 2 min. slått av Ping, slått av Wifi, 3G er på. Det kan da vel ikke være sånn??

     

    Hvor kan jeg finne Hotspot da?

  9. Av en eller annen grunn skjedde det fantastisk irriterende da jeg skulle oppdatere til 4,3 offisiell release... Alle kontaktene mine ble borte. Så leste jeg en hyggelig ting på nettet. Høyreklikk på iPhonen i iTunes, og velg gjenopprett. Så kan jeg velge fra en rullgardinmeny hvilken enhet bla bla.. Så gjorde jeg det, fra 11. mars, i håp om at det skulle funke. Forventningsfull og spent.. Så kommer iTuines med den triste beskjeden "iPhonen kunne ikke opprettes på grunn av en feil." Thats it. Har prøvd tre ganger nå... Kan noen hjelpe? Vil veldig gjerne ha tilbake kontaktene...

    alle mine kontakter ligger i windows mailen, du kan ikke finne de der da? eller i outlook? De er vel ikke slettet derfra? Jeg har pc ikke mac, mulig du har mac og det kan ligge lagret et annet sted?

  10. Hei

    Etter jeg oppdaterte her om kvelden, så bruker Iphonen min MYE mere batteri. :thumbdown:

    LAdet mobilen i går kveld, og da jeg tok den til morran i dag var det bare 70% batteri igjen :hrm:

    Kl 4 i ettermiddag, var det 25% batteri i kveld, og da hadde jeg ikke snakket i telefon, eller sendt noen meld, Bare sjekket 5 min på FB. :mad:

    Flere som har fått så dårlig batteri etter oppdatering?

  11. Hei

    Vi har tele2 abb til våres Iphoner, Det som er dumt er at med micro-sim fra Tele 2 så må man legge inn alle telefon nr både med og uten 0047, for å kunne se hvem som ringer og hvem som sender meldinger.

    Og når man har maaaaange kontakter så er det en stor jobb :(

    Så nå ønsker vi å bytte leverandør. (Håper det er bare tele 2 som har det sånn med sine micro-sim kort..?)

    Vi har pr dags dato 199,- mnd, med inkluderte ringeminutter, sms og internett.

    Hva skal i velge?

×
×
  • Opprett ny...