Gå til innhold

larsism

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larsism

  1. 6 hours ago, Novice99 said:

    Dette er kanskje litt på siden,  men etter å ha hatt android i alle år ( samsung ) vurderer jeg nå å  prøve Iphone.  Er det vanskelig å føre over meldinger og bilder fra android/samsung telefon til en Iphone ? I følge youtube skal det gå rimelig smertefritt - men når jeg spurte i elkjøp og i et telenorutsalg fikk jeg høre at det var slett ikke bare bare,  meldinger kunne forsvinne, meldingstråder bli helt rotete,  nye meldinger ville havne i gale tråder osv,  bilder kunne bli overført, men jeg måtte ikke bli overrasket om noen ikke ble det  -  det var ikke måte på hvor vrient og problematisk  det kunne være.    Men de kunne ordne det for meg for 599 kroner !    Hva slags erfaringer har dere som kanskje har prøvd denne overgangen ? Går det greit som veiledningene på youtube gir inntrykk av,  eller er det mye som ofte går galt og gir mye plunder og heft ? 

    Husker ikke nøyaktig hvordan jeg gjorde det, men jeg hadde uansett null problem med den overgangen. Meldinger, kontakter, bilder etc. gikk smertefritt. Spar deg 599kr, det er fullstendig bortkastet!

  2. 17 hours ago, Comma Chameleon said:

    Det kan hende. Prøv også i bedre lys. Det er mye mer støyreduksjon i lavere lys. Du kan jo også teste vanlig selfie kamera for å se hvordan kvaliteten er. Kanskje kameraet er dårligere enn tidligere på selfiefronten? På baksiden er det jo klart bedre enn før.

    Bedre lys hadde ingenting å si. Tok kontakt med Snapchat support og det ser ut til at det har skjedd noe i ettermiddag, nå er bildene like klare som før jeg trykker på utløseren. Var gjerne et Snapchat-problem mer enn et Samsung-problem.

    Men takk for input! :)

    • Liker 2
  3. Joda, den er jeg med på, men dette er det absolutt verste jeg har sett, og jeg har hatt S-serien siden S3. Jeg tar bilde, også bruker den 0,2 sek på å legge på dette oljemaleriet av et filter. Snap har aldri bydd på høy kvalitet, men dette er jo søppel. Er det Snap som ikke har fått inn støtte for S20 enda, kan tenkes? 

  4. Tusen takk for at dere tar dere tid til å svare.

     

    Jeg mener jo selvfølgelig at «synsetaksten» til DnB ikke er godt grunnlag å gå etter, da det ikke spesifiserer seg etter denne leiligheten, og mener derfor at å få en uavhengig takst er riktig. Men jeg er ganske trygg på at taksten blir lavere, og ønsker å basere meg ut fra det. Jeg vil ikke gi mer enn jeg får tilbake om jeg skulle selge.

     

    Kan også nevnes at han ikke vil ha mulighet til å overta leiligheten og betjene lånet alene. Så eneste valget er at han blir kjøpt ut. Eller at vi selger sammen, men det ønsker ikke jeg. Pluss som nevnt, løper det enda flere kostnader ved salg.

  5. Hei dere,

     

    Jeg tok min samboer i å være utro og gjorde det slutt etter 9 år sammen. Vi eier en leilighet sammen, som jeg har ordnet finansielt til å overta. 

    Etter kontakt med DnB har de satt en markedsverdi på 2 570 000kr. Dette er kun basert på hva snittet er solgt for i naboblokkene det siste året og ikke en inspeksjon av boligen. Jeg synes dette var høyt, og samboeren vil ikke gå med på lavere. Han vil ha inn en takstmann, og jeg er villig til å spleise på dette, da jeg er sikker på at taksten vil være lavere. Samboeren har sagt han ikke godtar noe lavere.

     

    Så, mitt spørsmål. Kan jeg si at om vi får inn en takstmann, så er det den summen vi går etter? At da gjelder ikke lenger DnB sitt anslag? Om takstmann sier f.eks. 2 400 000, vil ikke det falle i god jord med samboer. Har jeg rett til å si at 2,4 mill. er det vi retter oss etter uansett, da dette er den faktiske verdivurderingen? Om jeg selger boligen og får 2,4, men har utbetalt han for nesten 2,6 er jo det rent tap for meg. Kan han nekte? Hva kan han gjøre med «rette» for å ødelegge for meg? Kan han kreve at vi selger? Da taper vi jo like mye begge to.

     

    Han sier han må ha nok til å kjøpe seg noe nytt, men det er jo strengt talt ikke mitt problem, da det ikke er jeg som ødela forholdet.

  6. Lønner seg å skrive her tydeligvis, for etter evigheter ser det ut til at jeg fant en fix. Legger det ut her i tilfelle andre skulle støte på samme problem:

     

    • quit Plex server
    • go to the Plex data folder

      314

    • dive down into the subfolder Plug-in Support/Caches and erase every subfolder in there
    • then go back to the Plex data folder and go down into the subfolder Plug-in Support/Metadata Combination. In there, again erase all subfolders.
    • go back into the plex data folder and go into the subfolder Plug-ins. In there, you’ll see every channel, scanner or metadata agent you’ve installed. Erase those .bundlesubfolders, you don’t use anymore. There is no big harm done if you erase all of them. The worst which can happen is you have to re-install those plugins you still want.

    If you are unsure whether you have found the right ‘Plex data folder’, take a look at the folder name of the Plug-ins folder. If its name is Plug-ins-2bd156c (or a similar cryptic code number), you are in the wrong folder! (if you erase anything in there, you have to re-install Plex server)

    After all that, start Plex server. Wait a few minutes to give PMS time to restore the default settings.

    All channel, scanner, agent and plugin settings will be reverted to their default values.

    The order of the Agents will also be reset.

    All your libraries, users and watched status will be still there.

    Edit: I spoke too soon :(

  7. Hei! 

     

    Håper noen her kanskje har vært inne på samme problem og har en løsning.

     

    Jeg har en iMac som kjører Plex Media Server. Funker fint og uten problemer. Men på Apple TV 4 oppstår problemer, da alt går helt i stå. Jeg har funnet ut at det er når nedlastingsklienten er åpen at det skjer (i dette tilfellet Transmission). Når jeg lukker programmet fungerer alt fint. Men så lenge Transmission er åpnet, laster biblioteket utrolig seint, og det er umulig å spille av noe som helst på Apple TV før jeg avslutter programmet. Det gjelder både når noe laster ned og når den bare står åpen uten aktivitet. Har nettlinje på 350Mbps, så det er ikke hastigheten som er problemet her. Plex i nettleseren på iMac-en har ingen problemer. 

     

    Er det noe i innstillingene jeg bør ordne på? Jeg hadde ikke dette problemet tidligere, det oppsto gjerne for rundt et år siden, og jeg har trålet nettet etter svar, men ikke funnet noe som fungerer.

     

    Noen som kan hjelpe?

  8. Å fordele fellesutgifter når hver part har veldig forskjellig inntekt, kan det være lurt å regne røft ut hva utgiftene hver måned er, for så å dele prosentvis hva hver enkeltpart betaler. På den måten bidrar alle like mye av hva man har tilgjengelig.

     

    Feks. Begge betaler 70% av inntekten til felleskostnader.

     

    Si ene parten tjener 18 000 i mnd: 12 600kr til felles

    Si andre parten tjener 28 000 i mnd: 19 600kr til felles.

     

    Det er den mest rettferdige måten å sørge for at begge parter «ofrer» like mye.

  9. Har alltid vært en Samsung-kid, da jeg har hatt Galaxy S3, S4, S5, S6, S7, S8+ og nå S9+. Har alltid vært fornøyd egentlig, og det har liksom alltid vært et selvsagt valg for meg.

     

    Går og venter på S10+ nå, men lurer egentlig på hva dere mener om f.eks. Huawei Mate 20 Pro? Spec-messig har de jo ganske mye til felles, og Huawei har jo komt på banen med mye kult. Skal jeg vente på S10+, eller endelig utvide horisonten min? Gode vaner er vonde å vende!

  10. Hei!

     

    Har alltid vært en Samsung-kid, da jeg har hatt Galaxy S3, S4, S5, S6, S7, S8+ og nå S9+. Har alltid vært fornøyd egentlig, og det har liksom alltid vært et selvsagt valg for meg.

     

    Går og venter på S10+ nå, men lurer egentlig på hva dere mener om f.eks. Huawei Mate 20 Pro? Spec-messig har de jo ganske mye til felles, og Huawei har jo komt på banen med mye kult. Skal jeg vente på S10+, eller endelig utvide horisonten min? Gode vaner er vonde å vende!

  11. Ser ut til at den offisielle appen til Android er ute nå. Helt vanvittig, latterlig treig. Alt fra kontooversikt til transaksjonsoversikt laster i sju lange og sju breie.

     

    Funksjoner i appen ser faktisk ut til å være FÆRRE enn før! I appen kan du nå sjekke saldo, transaksjoner, betalingsoversikt, betale og overføre penger. Resten blir du sendt i nettleseren for å gjøre. Ikke engang kontaktinformasjon til kundeservice har de klart å legge inni appen!

     

    Om ikke dette endrer seg snart syns jeg det er helt horribelt av DnB å snuble så fatalt som dette.

  12. «– Vi gjør noe litt annet enn andre banker. Vi har ingen beta-versjon eller prøveperiode for kundene.»

     

    Hvorfor sitter jeg med en Betaversjon nå, da?

     

    Har fått prøvd den nye appen de siste dagene. Mange funksjoner fungerer ikke enda, en del som er nevnt i artikkelen også, som f.eks. å sveipe på kontoene.

     

    Førsteinntrykket er en visuelt mye bedre app, men uhorvelig treig.

×
×
  • Opprett ny...