Gå til innhold

Daerain

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daerain

  1. Til dere som sliter med nettforbindelse på telefon. Mulig dette løser det for noen, telefon har default innstilling at når den går i SLEEP så kobles wifi ut. Det går ant å sette en innstilling til NEVER under wifi innstillinger. Verdt et forsøk.

     

    Finner ikke denne instillingen. Hvor?

     

    Under wifi settings, trykk menu, velg så advanced, så wifi sleep policy

  2. Noen som har kjøpt noe deksel / beskyttelses film til Hero som kan anbefales? Jeg skulle gjerne hatt noe for å hindre riper i skjermen.

     

    Bestilte nettopp denne. Koster 108 NOK ink frakt med dagens US dollar takst. Er en liten demo på linken der du kan se filmen i aksjon. De giver løs med nøkkel på en Iphone (som så mange sikkert har ønsket å gjøre :p)

     

    http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-he...ins-shields.php

     

    Gidder du skrive din erfaring med produktet når du får det? Har hørt det er mange som sier at det er vanskelig å få dette montert skikkelig (uten bobler/folder). Jeg ønsker ikke å dekke til hele telefonen, men bare skjermen, men jeg kan kanskje bruke dette alikevel?

     

    Skal skrive en liten erfaringsrapport når den kommer, men kan si fra min HTC Touch HD at det kan være vanskelig å få filmen perfekt på. Kommer det noe støv på den så kommer problemene ;D

  3. Noen som har kjøpt noe deksel / beskyttelses film til Hero som kan anbefales? Jeg skulle gjerne hatt noe for å hindre riper i skjermen.

     

    Bestilte nettopp denne. Koster 108 NOK ink frakt med dagens US dollar takst. Er en liten demo på linken der du kan se filmen i aksjon. De giver løs med nøkkel på en Iphone (som så mange sikkert har ønsket å gjøre :p)

     

    http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-he...ins-shields.php

  4. Jeg kan svare på spørsmål nr 1 for min egen del hvertfall.

     

    Etterhvert som man laster ned og legger inn mange programmer og spill blir det veldig mange elementer i "All programs" menyen, noe som gjør at det blir vanskelig å finne ting og at man må bla lenge. Derfor har jeg opprettet egne mapper på skrivebordet til f.eks Games, Tools, Media osv.

     

    Når det gjelder spørsmål 2 vet jeg desverre ikke så der må noen andre svare.

     

    Takk :D

  5. Først av alt, jeg elsker denne telefonen :) griselekker og brukervennlig!

     

    Har to spørsmål:

     

    1: Ser det går ant å lage mapper å ha på skrivebordene, hva kan disse egentlig brukes til?

     

    2: Går det ant å dele bildealbumene i flere mapper enn bare de to som eksisterer (Downloads/Album) (feks lage nye mapper inne på minnekortet?) Jeg prøvde å lage mapper for å få en oppdeling av bildene, men det skjedde lite. Jeg tenker når man har 2000 bilder inne på mobilen kan det være å enklere finne fram med en mappestruktur.

  6. I Chess sin nettbutikk står det bare "Oppr" på min bestilling, hva betyr det? Jeg vil ha min sendt ut - nå!

     

    Det betyr bare at bestillingen er opprettet. Når de begynner å sende den står det "Pak utsk" og når den er sendt står det "avsendt" og du får sporingsnr på sms ( slik jeg nettop fikk :D )

     

    Har fått sporingsnummer :D det er alltid en bra ting. Over helga da!

  7. Hurra! Da får vi alle håpe at moobi er kjappe med å sende ut! På min chess side står det "godk lev"

     

    *UPDATE* Pakke utskrevet!!

     

    Lover godt for Hero i helgen! :)

     

    Netshop har den på fjernlager, vet ikke hvor lang tid sånt pleier å få inn. Håper de setter hastesak på den siden det sikkert er mange bestillere! Lei av å vente :D

  8. Bare et kjapt spørsmål. På f.eks. Chess sine sider står det "forventes inn 4.8", men siden ulike steder begynner å få den inn nå, er det håp om at de får Hero inn og sender den ut før den fjerde? Jeg har ikke mer tolmodighet!!!

    Godt mulig at de også får den inn før datoen siden amentio, multicom, m.f. gjorde det. :)

    Gleder meg sykt jeg også! :dribble:

    Spørs bare hvilken farge jeg skal ha. Ser at alle velger brun. Er hvit telefon gay da eller? :p

     

     

    Synes begge farger ser bra ut, men jeg tror nok at jeg går for den hvite. Dere da?

     

    Har bestilt den hvite :D begge e fin uannsett. Så et bilde på nett med mange forskjellige farger, gul, rød osv, men syns de så litt tacky ut.

  9. Hva er det som er så spess med klasse 6?

    Det er vel den med raskest lese og skrivehastighet? Tror da det ihvertfall

     

     

    Og til dere som har bestilt/skal kjøpe hero, hvilket abonnement skal dere ha til den? Jeg tenkte at det beste alternativet for meg mest sannsynlig vil være One Call Faktura med enten 50 eller 100mb per mnd datapakke.

     

    Kjøper uten abonnement alltid :) er ikke så glad i de som følger med telefonene.

    Noen som har efaringer med googles, Streetview som også finnes i programvaren? Noen som vet hvor mye de har kartlagt per dags dato.

×
×
  • Opprett ny...