Gå til innhold

thats_dope

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thats_dope

  1. Har du vært på en strippeklubb i norge og så tenkt for deg selv at, ja dette vil jeg prøve?

     

    ( Er bare et ærlig spørsmål, prøver ikke å moralisere )

     

    Ja, det har jeg:) Har også, som tidligere skrevet, venninner som driver med lignende ting.

    Jeg vet det er en del snusk innad i disse bransjene, og det er ikke planen min å havne under regimet til en eller annen maktsykt hallik eller noe slikt.

    Synes kvinnekroppen er flott, og jeg er stolt over min. Ønsker å vise den frem og la folk se.

  2. ^ Har allerede tenkt grundig gjennom det og føler det er en sjanse jeg er villig til å ta.

    Man lever bare én gang, og jeg tenker som så at hvis man vil gjøre noe sprøtt så kjør på.

    Selvfølgelig er det folk som kommer til å rynke på nesa, men sånn kommer det alltid til å være.

    Har venninner som driver med burleskdans og jeg synes det virker drittøft

    • Liker 1
  3. Hei,jeg er en jente på 24.

     

    Har lenge lekt litt med tanken på å få meg en jobb som danser en eller annen plass. Er flink til å danse og fornøyd med kroppen og kurvene mine. Syns det hadde vært kult å ha en jobb litt utenom det vanlige.

     

    Hva mener dere gutter om dette? Er det drøyt? Kunne dere vært sammen med en jente som hadde en slik jobb? Kom gjerne med innspill.

     

     

    PS, gidder ikke moralpreik fra rødstrømper

  4. Her er sangen jeg vil ha inn på mobilen min:

     

     

    http://audiko.net/ringtone/The+Doors/Touch+me?ring=3395955

     

     

    Og her er problemet:

     

     

     

     

    noen som kan hjelpe meg med å laste ned en ringetone fra audiko.net? jeg mixet min egen versjon av en låt og skulle laste den ned på mobilen (download ringtone) men da kom det bare melding om at jeg skulle velge mellom 10 andre ringetoner? hva gjør jeg galt? noen andre som har lastet ned derfra?

     

    edit: problemet er at jeg ikke har usb-kabel. så jeg får ikke overført fra data til mobil heller.. finnes det en bra side hvor jeg kan laste opp ringetonen jeg har lagd - og SENDE de til mobilen min uten problemer?

  5. Been there, done that. Nei, du kan ikke gjøre noen ting. Hadde slike kunder HVER dag.

     

    Men hva hvis personer med ekstremt dårlig kropshygiene som de i mitt tilfelle får for seg at de skal prøve klær i butikken da? Som de ikke nødvendigvis kjøper

  6. Jobber fulltid i en stor G-sport butikk og i går var den kipeste arbeidsdagen jeg har hatt.

    Ganske tidlig på dagen kommer det et middelaldrende utenlandsk ektepar inn i lokalene og ble gående å kikke ganske lenge. Merket en ganske velkjent kroppslukt og trodde først det var meg det luktet av. Gikk så bort til de og spurte om det var noe spesielt de så etter, og plutselig kjenner jeg stanken av mange dagers gammel svettelukt kommer osende mot meg. Hadde problemer med å puste skikkelig fordi lukta var overveldende, men jeg prøvde å holde maska foran de. Heldigvis skulle de bare kikke litt i første omgang så jeg stakk derifra. Vi har ganske store lokaler men etter ca 30 minutter var de fortsatt i butikken og svettelukta haddde nådd alle kriker og kroker i butikken. Det var helt sykt hvordan det lukta. Var som å snorte i en flaske med eddik.

     

    Anyways.. fikk mange kommentarer om at her luktet det ikke godt, og vissste ikke helt hva jeg skulle si. Kan jo ikke si "det er ikke meg, det er de 2 der borte*peke på*" heller.. Ble glad når de gikk men stanken satt igjen i flere timer etterpå. Kundene gikk ut med en gang de kom inn i butikken omtrent gjennom hele dagen. Er umulig å lufte der fordi vi holder til så og si midt i et svært kjøpesenter. Fikk kollegaen min til å springe å kjøpe en luftrenser men det hjalp lite. Når jeg gikk hjem den dagen hadde jeg utrolig vondt i hodet fordi jeg hadde brukt store deler av dagen på å inhalere minst mulig av den svettelukta.

    Noen i servicebransja som har opplevd noe lignende eller?

    Har hørt at kroppslukt ofte merkes av de rundt deg før du merker det selv, men når det lukter SÅÅ sykt overveldende og du kan lukte vedkommende når du står 10 meter unna.. Virket ikke som de brydde seg noe særlig.

    De var jo utrolig hyggelige og imøtekommende når jeg snakket med de og virket som normale folk, sett bort ifra den sinnsyke kropps-odøren.

    Er det noe jeg som butikk-ansatt kan gjøre i sånne situasjoner?

  7. noen som kan hjelpe meg med å laste ned en ringetone fra audiko.net? jeg mixet min egen versjon av en låt og skulle laste den ned på mobilen (download ringtone) men da kom det bare melding om at jeg skulle velge mellom 10 andre ringetoner? hva gjør jeg galt? noen andre som har lastet ned derfra?

     

    edit: problemet er at jeg ikke har usb-kabel. så jeg får ikke overført fra data til mobil heller.. finnes det en bra side hvor jeg kan laste opp ringetonen jeg har lagd - og SENDE de til mobilen min uten problemer?

  8. Jeg synes oppriktig synd på de sommerhjelpene som sitter bak kassa på diverse matbutikker om dagen. Folk i køen bak meg står og sukker og jamrer seg fordi det tar så lang tid og enda lenger bak i køen skriker de "BLIIIIIII FERDIG FRAMMI DER DA!" Samtidig står det en drøss med folk i tippe-kroken og syter.

×
×
  • Opprett ny...