Gå til innhold

Superkorn

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Superkorn

  1. Det er feil i teksten. Det er bare 600:1 i kontrast i følge BenQ selv. Ikke 800:1 som det står i artikkelen.

     

    Jeg kjøpte meg nettopp 20" fra Dell til 4800 kr!

    Jeg er ganske fornøyd med skjermen til spill, men ikke til film eller photoshop. Til det er 600:1 for dårlig synes jeg. Bruker 800:1 skjerm på jobben til vanlig og det er merkbart forskjell. Men til den prisen var den verdt det.

  2. Søkefunksjon i forumet virker heller dårlig. Noen flere som har problemer med dette?

    Jeg prøvde bl.a. med følgende søk: k700i AND kameralyd , og fikk ingenting i resultat.

    Kan dere ikke ordne opp i dette da amobil.no !?

     

    Vel og merke hvis jeg merker av Amobil.no forumet. hm...

  3. Bruker Driving Force til PS2 selv på RBR til pc og det fungerer. Men det er ikke mulig å gasse og bremse samtidig. For å få til dette må du ha f.eks. Momo rattet.

     

    Jeg hadde xp2000 og Radeon 9600 og spillet gikk uten problemer.

     

    Ellers må jeg bare tillegge at dette er verdens beste Rally-simulator og jeg får flashback fra når jeg kjørte ut av veien med ekte bil. hehe...

  4. Jeg hadde min første dag med min nye K700i igår. Funksjonen jeg bruker mye er faktisk radio. Headsettet som følger med er veldig godt og overraskende god lyd.

    Jeg er helt enig med de som sier at dem mangler minnekortplass. Men det er jo fordi det er en veldig bra mobil i utgangspunktet.

    Det dere må tenke på hvis dere skal overføre masse mp3 så er det kjipt å ta ut batteri og slikt hver gang man skal "fylle" på med musikk. Hotswap er et område produsentene ikke har forstått enda. Alternativet er å overføre via bluetooth. 25kB i sekundet er jo ikke all verdens heller. De kunne evnt. satt inn USB-støtte, men da begynner vi å snakke om at telefonen blir enda dyrere antagelig.

     

    SMS plass? Du kan skrive en bok på den.

    Jeg synes ikke den er treg. Har hatt t68 og K700i er mye kjappere.

    Batteriet varer i hvert fall et par dager med bruk av wap, samtale og kamera bruk.

     

    6230 lurte jeg på selv, men den har for dårlig kamera og dårlig/liten skjerm.

     

    Et lite minus med SE K700i må være at alu-finnishen er så glatt at den er litt vanskelig å holde i. Sklir ut av handa. Savner gummidekket som var på T68. hehe... ;)

     

    S700 har jeg også hatt i kikkerten, men den mangler radio igjen... huff...

  5. Jeg synes Underground er et knall spill. De har beholdt den intense fartsopplevelsen og lagt til modding av bilene. De som liker japanske biler med ventilpoffere vil like dette spillet. Selv leser jeg ofte bilmagasiner som jeg kjenner igjen i spillet. Det er jo kult å modde din egen bil og få det på coveret til ditt favorittmagasin. Jeg følger også litt med på streetracingmiljøet i norge, selvom det er forløpig veldig lite. Det _kan_ ha noe med bilavgiftene til dette landet å gjøre. :mad: Det er vel ikke til å legge skjul på at dette er et konseptspill og forutsetter at du forstår eller liker litt hva dette går ut på. Jeg vil tro at de som liker biler og de som liker å modde pc fort kan like dette spillet.

  6. Leste om et prog som gjorde dette i dag eller går..men huska self. ikke hvor jeg så det..men det finnes...

     

    Fant det http://home.t-online.de/home/Joern.Fiebelk...rn/cdbremse.htm

     

    Klippa herfra .. http://forum.hardware.no/viewtopic.php?t=1...9887&highlight=

     

    -CD Bremse – Et lite, men desto mer genialt program for å ”tvinge” DVD romen til å spinne på lavere hastighet og dermed lage mindre støy! –Genialt!

    TaZ

     

    Perfekt! Akkurat det jeg trengte! Nå bråker den ikke. Går på 4x, men det høres ikke i forhold til 48x.

    Det er altså sånn at selvom det er musikk så går spilleren i 48x og leser bare det den trenger og legger i bufferen.

     

    Ellers kan jeg anbefale siste plata Xploding Plastix som har litt Amiga/c64 feeling bl.a.! ;-)

  7. Bestilte en Hansol LCD h950 fra komplett. Sendte den tilbake pga. pixelfeil. Litt dumt for det er jo ikke bytterett på pixelfeil så jeg fikk ikke noen ny skjerm. Ikke kan jeg kjøpe ny skjerm heller for nå er det ikke salg lengre... hm... jeg burde bestilt 3 skjermer beholdt den som var bra og returnert de andre. Vi får se om det kommer noe salg igjen snart... hehe...

     

    Superkorn

  8. Bare husk at 21" skjermer ofte veier opp mot 30kg++, og det er mye! spesielt hvis man er ofte på lan og må drasse maskinen fram og tilbake.

     

    Så sant så sant. Det er LCD feber i landet! Jeg prøver bare å få folk til å tenke på hva de går glipp av... forruten de mange ekstra kiloene.

     

    Nå har det seg at jeg har hørt at de råeste gamerne som spiller 1.person skytere fjerner teksturerene slik at ting skal "flyte" bedre... hm... Tenk deg mørkegrå verden og noen rosa flekker som løper rundt.

  9. Jeg lurte på det samme og fant en test i PcWorld for h750

    som sikkert er den samme versjonen bare i 17". Den er nok grei for tekst-arbeide, men dårlige farger står det.

     

    Samsung er nok verdt penga, men hvis du er ny i LCD markedet bør du huske at det er veldig dårlig kontrast på lcd skjermer i forhold til crt. Veldig kjipt i spill med mye mørke partier i f.eks. Du får jo en fet 21" CRT til 5000,- idag.

  10. Noen flere som har oppdaget at det har kommet nettverksadapter i butikkene? Jeg trodde Sony skulle ha kjempekampanje, men plutselig lå den i hylla til Ram og Rom. En kompis og jeg kjøpte hver vår pakke med Twisted Metal Black Online og Midnight Club 2. Har bare testa sistnevnte, men funker bra igjennom Internet Sharing Connection i windows sammen med 3 andre pc'er.

     

    Noe flere som har fått'n online?

     

    - Superkorn

  11. Virker Dells " på stedet service " ?

    Men Dell var uvillige, og ville helst løse problemet over telefon.

    De skulle finne en løsning og ringe tilbake. Det gjorde de ikke, og min venn kontaktet dem igjen. Igjen lovet de å finne en løsning og ringe tilbake, men det skjedde ikke. Dette er nå noen uker siden, og min venn er blitt veldig utålmodig. Hva kan man egentlig gjøre med slikt ?

    Dette er ulikt mine erfaringer med Dell. En kompis hadde hadde med sin laptop fra Dell til Australia. Der fikk han hjelp fra Dell på stedet.

  12. Ikke f om jeg laster det ned.

    CPU må jo få litt hvile, og etter som jeg fårstår det rett, blir det 100% load på CPU når du ikke bruker PC'en. Dette vil være utrolig stressendes for CPU siden det praktisk talt blir 100% load 24/7, og all logikk i hjernen min sier at det ikke er bra. Shoot me if i'm wrong.

     

    Det kommer litt ann på. Jeg har en eldre pc som ikke er overklokket som har surret og gått med det programmet i ett par år og den har enda ikke tatt skade av det. Har du imidlertid en overklokket cpu ville jeg ikke kjørt noe sånt. Da korter du ned cpu-levetiden helt klart.

  13. Det kan være en liten spole som lager lyd.  

    Du kan jo prøve å bruke en plastslange som stetoskop for å lokalisere denne spolen. Det kan være nok å gi den en dytt, eller du kan støpe den inn med Araldit.

     

    Ja Hårek! Jeg fant spolen som laget ulyden. Nå har jeg støpt den inn med Epoxy. Det skal visstnok tåle mer varme enn Araldit. Nå er det såvidt jeg hører noe lyd fra andre deler i pc'n, men nå er jeg fornøyd.

     

    "Its quiet... Oh so quiet." :)

×
×
  • Opprett ny...