Gå til innhold

mnewer

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mnewer

  1. Hei folkens!

    I går kjøpte eg meg en DVI-I kabel til en skjerm eg fikk idag, uten å vite at det var flere typer DVI'er. Så der bæsja eg litt på leggen. Men er det noen så vet om det er muligt å fjærne dei 4 ekstra kontakt punkta i pluggen på DVI-I'en, sånn at den blir en DVI-D? Eg finner ingen annen forskjell en layouten på kontaktene. Så vil tro det ikke er noe kryssing av signal og slikt.

     

    Så viss noen har noe erfaring me dette så er stor takknemelighet for hjelp tilstede :)

  2. Pisang Ambon! Den grønne bananlikøren blander du me 1 del likør og 2 deler melk ca! Anbefales på det sterkest! Eller Pisang Ambon den lilla med guaran og lime, samme blandingsforholde som den andre men med Sprite eller annen sitrus brus:) og topp dette me noen isbiter så e dagen redda ;)

  3. Hei hei.

    Jeg har en HTC som stopper opp når jeg skrur den på, stopper når den hvite bakgrunnen med grønn HTC logo kommer. Den klare å starte boot menyen men ikke noe mer.

    Alt i telefonen er byttet utenom berøringsplaten. Jeg hadde to med forskjellige defekter. (en med knust skjerm og en med ødelagt micro usb/hovedkort). Men nå etter den har fungert en ukes tid så plutselig vil den ikke starte opp.

    Jeg har ikke prøvd å kjøre noen ny SW på den ennå.

    Men det er kanskje noen her som vet om det er et HW eller SW problem?

     

    God påske :)

  4. Gjorde det selv i dag, veldig enkelt! Det er rett og slett bare å installere Mint rett på minnepennen som om det var en vanlig harddisk :thumbup:

     

    Det høres nesten for lett ut:p skal rett hjem å prøve etter jobb idag:D hadde det ikke vært for et par spill hadde windows vært long gone:p Mint er rett og slett nydeligt å jobbe i:)

  5. Hei, håper kanskje noen har litt tid til en nybegynner innen Linux.

    Jeg har nett fått Mint til å kjøre fra USB pinne, men det er ikke en fullverdig installasjon. Likt som når du kjøre rett fra cd.

    Men spm mitt er om noen vet hvordan en kan installere dette som et fullverdig OS som kjører direkte fra minnepenn?

     

    På forhånd takk :)

  6. Jeg spilte det i sånn to uker en stund etter at det kom ut. Spilte ranger og ble lvl 21. Var de "snille", husker ikke hva de het :p Var ihvertfall en "helnorsk" guild/klan der og en nordisk (Ragnarok). Uansett, jeg slutta med Aion da det var UTROLIG kjedelig å spille alene. Digget grafikken og combat egentlig, men da det ikke fantes Dungeons før 25, ble det kjedelig å bare grinde. Jeg savnet også mounts! Vet vi har vinger, men, seriøst? Er helt håpløst å prøve å komme seg fram med de til tider. Tenker da på at det bare er noen steder man kan fly, og ellers kan man bare sveve utfor stup og bakker. Mounts er fett etter min mening, og det går fortere :) Har ofte tenkt på å prøve igjen, men vil egentlig spille med kompiser, og de nekter å begynne med Aion :p

     

    Kjenne godt til det der å spille alene:P Det er bare eg å en kompis så spiller Aion så eg kjenner:P Vingene å sånn kommer seg etter hvert:) heldigvis:P Og i følge NcSoft sine videoer om fremtiden i Aion kan det se ut som at det kan komme mounts og, samt muligheten til å kunne svømme:) men det vil tiden vise :p

    Det kan virke som at det er få som vil starte å spille Aion etter dei har prøvd det:P Men eg sjøl spillte først noen uker i starten, men nå i det siste har det blitt en veldig go del spilling:P Hele spille kom seg et par hakk opp etter utvidelsen Assault on Balaurea :)

  7. Hei folkens.

    Er det noen her som har tattovert seg fra ankelen og nedover?

    Jeg har planer om å fortsette med foten min i år, fekk tatt hele leggen i fjor. Så nå gjenstår foreløpig bare selve foten igjen:) iallefall av det som er under kneet:P Så lurer litt på hvordan det går med sokker/sko da. Viss noen har noe erfaring med det og har et tips så hadde det vært supert med et tips og to:) Viss ikkje er det bare å ta noen uker ferie:D

×
×
  • Opprett ny...