Gå til innhold

Wohooo

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wohooo

  1. Jeg reagerte også litt på den fuktighetskremen i kombinasjon med hyppig bruk av Basiron. Det som hjalp for meg var å kjenne meg fram til hvor ofte og mye Basiron huden tålte. I tillegg byttet jeg til en fuktighetskrem som virket mer flytende og gjennomsiktig, kunne ligne på aloe vera, og ikke like drøy som Effaclar H. Jeg tok da heller mye av denne fuktighetskremen. Viss du har områder i ansiktet med lite kviser, og der kviser sjeldnere forekommer, så ville jeg brukt mindre Basiron der.

    • Liker 1
  2. Hva tenker dere ift hotell, bestiller dere på forhånd?

     

    Siden du allerede har en så planlagt reiserute kan du gjerne bestille på forhånd. En fordelene er at du slepper å stresse med det under turen og du vet hva du kommer til. Hvis du velger å ikke bestille på forhånd står du naturligvis friere, og i de store byene vil det aldri være problem å få tak i plass å sove. Jeg anbefaler booking.com til bestilling av hotell. En del interrailere velger å sove på hostel. Da kommer du i kontakt med andre reisende som kan være kjekt.

  3. Vel det ser ikke ut som om den har noe annet enn HD400, fordi GTX 620 er et alternativt oppsett. Ser heller ikke noe til 16 GB SSD. 2000,- dyrere enn den jeg anbefaler - det er den absolutt ikke vært. Det der merke-hysteriet bør du slutte med. Komponentene kommer stort sett fra de samme produsentene.

     

    Jeg kan garantere at den som selges til den prisen har GeForce GT 620M og 16GB SSD. Slik jeg ser det er Lenovoen bedre på de fleste områder, og jeg syns den er vært enda mer enn 2000,- dyrere enn HPen. HPens oppløsning er elendig i forhold til skjermstørrelse og den veier 0,7 kg mer enn Lenovoen. Selv om komponentene kan være de samme så må du se på pc-en som helhet med valg av material og løsninger. Statististisk har enkelte merker flere feil enn andre, selv med samme komponenter. Både HP og Lenovo er i og for seg pålitelige merker vil jeg si, men da tenker jeg på deres profesjonelle pc-er Denne Lenovoen er en profesjonell pc som er laget som arbeidspc, mens hpen er en underholdningspc. Jeg vil tro du kan forvente en mye lengre levetid når det gjelder Lenovoen og generell bedre kvalitetsfølelse.

  4. Jeg syns du bør kjøpe Lenovoen jeg postet i tredje post. Kvaliteten på pc-en er veldig god. Thinkpad er kjent for å være gode arbeids pc-er. Den er lett, god skjermoppløsning, dedikert grafikk, fifa 13 vil den kjøre lett, og den har 16 GB SSD. Med expressen cachen kan du forvente en oppstart på 15 sek. Ellers ser jeg Dell pc-en som Xmir postet også som et godt altarnativ.

  5. Mange gode tips her. Det med å ta fly ville jeg absolutt gjort. Tar du fly med Norwegian kan du f.eks. reise direkte til Berlin og hjem fra København direkte for 800 kr. Sparer tid, ikke dyrere, og du slipper å reise en strekning to ganger.

     

    De fleste plasser bør du minimum være to netter. Nattog er ypperlig etter min mening. Vurderer du nattog eller hurtigtog bør du booke turen så tidlig som mulig. Ofte er de fullbooket viss du kommer dagen de går, avhengig av hvilken strekning det er, men særlig i store byer er det lurt å være tidlig.

     

    Viss du har med en liten pc eller nettbrett kan du tjene penger på å booke hotell før du kommer der. I Italia sov vi for 80 euro natten for tre personer, mens hadde vi betalt det der hadde det kostet 200 euro. Mange interrailere velger å sove på hostel, da kommer du i kontakt med andre reisende, og det kan være kjekt. Skal du booke overnattingsplass før du ankommer er booking.com en god tjeneste, men mange vurderinger av hotel/hostel/leilighet. Ikke bær for mye kontanter, men det er alltid greit å ha litt. Kredittkort kan være lurt for du får forsikring viss noe skulle skje. Ikke bare ta med kredittkort i tilfelle, ikke alle banker og plasser lar deg bruke det. Har du med pc er tripadvisor en fin tjeneste for å finne ting som er vært å gjøre og hvor det er vært å spise.

     

    Det kan være lurt å ha hengelås til bag/ryggsekk og sykkellås til å låse den til toget viss dere tenker å sove og ikke vokte baggene. Interrailere er ofte offer for svindel og tyveri, men holder du et åpent øye bør det gå greit. Det nærmeste jeg har vært svindel var å bli lurt til å betale 6 euro for 3 kopper kaffe med 10ml kaffe. Det var i Italia og kaffeduden på toget var slu og lurte oss til kjøpet og lot som om det var kommunikasjonsfeil.

  6. Takk for svar! Jeg kjenner sommerfuglene blafrer vilt i magen. En ting til, jeg vet at de som kommer ut fra parkeringsplass har vikeplikt, men har man vikeplikt for trafikanter som kommer ut fra parkeringsplass for leiligheter? Kjørelæreren min har tidligere sagt at man har vikeplikt for veier med 5 bosteder eller fler.

×
×
  • Opprett ny...