Gå til innhold

Sheriff1

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sheriff1

  1. Nettopp fått meg mac, lastet ned skype 5.3.0.1074. Problemet mitt er at jeg ikke kan se meg selv eller vedkommende jeg snakker med. Jeg må åpne et annet program Facetime for å se vedkommende. Har avinstallert og gått igjennom innstillingene gang på gang.

    følgende må jeg gjøre : Make sure that the correct video device (webcam) is selected in Skype, under Skype > Preferences > Video and also, in the same preference pane the checkbox ”Enable Skype video” , is checked. You can also reset your custom settings by deleting the file com.skype.skype.plist located in User/Library/Preferences, re-launching skype will then search for the available video devices.

     

    Problemet mitt er at jeg ikke har denne funksjonen Enable skype video.

    Har riktig versjon av skype, jeg fatter ingen ting.

    Noen som kan hjelpe meg?

  2. Har en frue som plutselig får en sikkelig dårlig følelse inni kroppen, kommer helt ut av det blå. Fruen blir ganske så redd og må gjømme seg, hvis jeg er til stede må hun har nærkontakt til den følelsen er gått bort. Hun beskriver følelsen at noen står å ser på henne og vil henne noe vondt (!)

     

    Spørsmålet er.. er det noen som har liggende opplevelser? vet hva dette er?

     

    På forhånd takk på dette merkelig spørsmålet..

  3. Etter å godt til innkjøp av en Samsung Led-tv har jeg fått noe små problmer. Bildet henger igjen i raske bevegelser. Særlig under spill under PS3.

    Byttet inn tven og fikk en ny med bedre resultater. Men fortsatt er det er små problemer med at den henger igjen i raskebevegelser. Feks en fotball..

    Har vært i kontakt med Samsung direkte uten noen svar. Er det noen andre som har samme erfaring? Og finnes det noen justeringer på selve tven? Eller om det må tas en oppgradering av tven?

     

     

    Håper på svar..

×
×
  • Opprett ny...