Gå til innhold

citroen

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av citroen

  1. Hei. Jeg måler 233 på spenning og 123 på jord. Jeg har også prøvd en annen radio i samme kontakt og opplever ingen feil på den. En annen ting er at når jeg kobler denne ss12 til tape og phono virker den bare når mono knappen er inne, da virker den til gjengjeld meget bra. 🙂 Når mono knappen ikke er trykt inn høres det bare svakt musikk fra tape og phono. Har du vært borti noe lignende?

  2. Hei, takk for svar. 🙂 Dette gjelder bare utgangene på A og B venstre side. Er hver høyttaler utgang jordet? På bildet jeg legger ved kan det være noe av dette det kan være feil på og hva er navnet på disse delene som er merket? Jeg har som du sikkert forstår ikke satt meg så mye inn i dette, 🙂 Jeg er ikke sikker på hva du mener med signalkabel heller. Sikkert mange dumme spørsmål..😐

  3. Kraftig Skurring i to av høyttaler utgangene. Bare jeg berører radioen hvor som helst kommer det kraftig skurring. Det er de to utgangene på venstre side merket A og B left. Det er også en jevn dur der hele tiden.  De andre to utgangene er helt i orden.

    Jeg har en sølvsuper 12 der to av høyttaler utgangene har en sterk.brumming / skurring  som kommer bare jeg berører radioen hvor som helst både på chassis og brytere med hånden. De 2 andre kanalene er det ingen problemer med. Det høres på.en måte som om det kan være problemer med jordingen, dette gjelder de to høyttaler utgane på venstre side. Jeg håpe.noen har et forslag om hva som kan være galt? 

  4. Hei.Jeg er litt freidig med å stille spørsmål her fordi jeg ikke kan finne noen forklaring på dette på nettet. Jeg har en sølvsuper 12 der to av høyttaler utgangene har en sterk.brumming /.skrapelyd  som kommer.bare jeg berører kabinettet med hånden. De 2 andre kanalene er det ingen problemer med. Det høres på.en måte som om det kan være problemer med bordingen, dette gjelder de to høyttaler utgane på venstre side. Jeg håpe.noen har et forslag om hva som kan være galt? 

  5. Jeg har kjøpt en brukt platetopp som jeg har koblet til en flatstiftkontakt. Det fulgte med ledning som allerede var koblet til platetoppen.  Men nå har jeg oppdaget at hele platetoppen der det er metall går til jord. Selger hadde koblet platetoppen direkte i vegg altså uten stikkontakt. Hva kan være galt her? Jeg har målt flatstiftkontakten som er i orden når det gjelder både strøm og jord. Men altså når jeg måler i den andre enden av ledningen som er koblet til platetoppen er det en jordfeil. Kan det være at det er forskjell når en kobler rett i veggen eller via en flatstiftkontakt? Skal den kobles til 1N eller 2 N?  Jeg har IT 230 v anlegg.  Jeg legger ved bilder som viser at den nå er koblet 1N.ImageImage

  6. For det første: Velkommmen til forumet!

     

    For det andre: Kikk nøye etter hvor du bør poste. Denne burde vært postet under Data -> Programvare -> Windows.

     

    For det tredje: OGAVerify.exe er en komponent for "Office Genuine Advantage", altså et program som sjekker om du har gyldig versjon av Microsoft Office.

     

    For det fjerde: Slike enkle spørsmål får du som regel langt raskere svar på ved å bruke Google eller Bing.

     

    Ok, takk for hjelpen. Jeg er helt ny og grønn når det gjelder forum. Da forstår jeg sammenhengen i og med at på pc'en jeg har kjøpt er det lagt inn en prøveperiode på microsoft office og antageligvis er den gått ut nå.

    P:S. Jeg prøvde faktisk google.

×
×
  • Opprett ny...