Gå til innhold

niggerguy

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av niggerguy

  1. Hei!

    Jeg er rimelig sur nå, jeg ser på arma mi, har fått flere føflekker! På venstre har jeg kanskje hele 30 sstk.! Er 19 år. Hadde ikke så mange før, det er jeg 100 % sikker på. Jeg kjenner jo igjen noen som har vært der siden solen oppstandelse, men noen er HELt nye! Og jeg ser små bittesmå begynnende! Jeg ser også noen flere på overkroppen, men føler ikke det er sååå mange som i forhold til arealet. Ok.. hva skjer!? Hvorfor får jeg dette? Søskene mine har så å si INGEN!!! Og jeg får nye føler jeg. Hva kan jeg gjøre for å stoppe dette? Jeg henger meg virkelig hvis jeg ser flere, jeg blir utslitt i hodet av tankene på disse. Ingen klør, kun 2 stk. som er rare pga. det vokser sort hår ut av de. Jeg soler meg ypperst sjelden, mener jeg har normal hvit hud, ikke veldig hvit, heller ikke noe mørk! Vanlig skandinaver! Jeg går i T-skjorte inne hele tiden så å si. Men er så å si aldri i sola.

    Takk!

  2. Landet vil gå i grus, krutt24! Forstår du ikke det?! Forstår du ikke at renta vil fyke SKY høyt!? Det vil ruinere landet! Det kommer til å være kaos overalt! Hva skjer med velferden når man tar bort alle skattene!? Jo, det blir rene ville vesten! Gatene vil være stappfulle av vold og alt pga. de enorme klimaproblemene de vil skape! Isbjørnene kommer til å komme på land i Tromsø å gå i gatene der! Dette kan bli historiens største tragedie i hele Norge. Nå må folk ta til vettet å fortsette å stemme rød-grønt slik at vi kan opprettholde den fantastiske velferden her i landet. De trenge bare mer tid. Kristin Halvorsen er også en lynende intelligent dame. Jens er nok også det, men vi kan ikke ha en lynende intelligent statsminister! Det skjønner vel alle. Mange tenker FrP, og ønsker FrP, men gjør de det? Nei, skjer aldri. Og godt er det! :) Nevnte jeg hvor mye renta vil øke med det motbydelig nedsettende skattelettene og mer bruk av olje? Nevnte jeg det? Jeg tror ikke folk forstår hvor alvorlig dette er!

  3. Bare jeg som syntes programlederne så ut som de var geniale? "Nå har vi henne!" HAHA! Bare jeg... som fikk den følelsen?

    For hun snakke skikkelig? Nei... de stiller så klart et spm. rett etter det andre. Jeg bare lurer... bare jeg som syntes de var en smule usmakelig?

     

    Jeg syntes Siv Jensen gjorde det ganske bra føler jeg. Når har jeg ikke sett de andre, men det blir interessant å se hvordan programlederne er.

×
×
  • Opprett ny...