Gå til innhold

LolzDude

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LolzDude

  1. Heisann,

     

    Jeg har et budsjett på rundt 9K (Kan gå opp til 10K hvis det gjør en stor forskjell) og ønsker å oppgradere det meste. Bruker PCen for tiden mest til spill.

     

    Ønsker to forslag, en med nytt skjermkort og et uten da skjermkortet (7970) er bra, men kan til tider virke litt for tregt for 120Hz på Ultra.

     

    Edit: Litt ekstra info, trenger ikke RAM, trenger kun CPU, hovedkort, PSU og SSD. Muligens skjermkort. Dette skal være Intel basert og skal gjerne overklokkes høyt

  2. Helt riktig det du sier Sedsberg, de var byttet om, etter en liten test med multimeter er de to kablene byttet om og alt fungerer perfekt. Takktakk :)

     

    Tenkte nok det kanskje var et eller annet med å kjøpe fra Ebay, har du noen norske / Skandinaviske alternativer, annet enn BSBildeler?

     

    Edit: Så ut som om tidligere eier hadde vært en tur innom med den Sonyen en gang i tiden, var litt dårlig arbeid på isolasjon av kablene etc.

    Edit: Fant noen alternativer og en ny forskjerm som jeg trengte. Takk for hjelpen med stereoen

  3. Heisann,

     

    [LØST!] Har nylig selvmontert (Hindsight er 20/20) bilradio av typen Pioneer DEH-X6600DAB fra tidligere Sony CDX-S2000 og lyden er veldig bra og DAB-signalet kommer inn godt, men hver gang jeg slår av tenningen så vil innstillingene blir resatt og jeg møtes med "Set up?" hver gang jeg skal noe sted, samt slå av Demo mode etc. Antar at det er en kabel et eller annet sted og siden jeg ikke har fått svar fra Pioneer enda så håpte jeg dere har noen ideer til hva jeg kan gjøre nå. Er en VW Golf III 96' hvis dette skal ha noe å si i forhold til kabling. [LØST!]

     

    Har forsåvidt et annet spørsmål også, har planer om å kjøpe noen nye lykter foran og bak og lurte da på om noen har noe erfaring med kjøp fra Ebay (Blant annet: http://www.ebay.com/itm/1993-1998-VW-GOLF-TWIN-HALO-PROJECTOR-HEADLIGHTS-LED-TAIL-LIGHTS-LAMP-SET-PAIR-/121267245778?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A1996%7CMake%3AVolkswagen%7CModel%3AGolf&hash=item1c3c1752d2&vxp=mtr#vi-ilComp, beklager lang link.) Dette er delvis fordi jeg ikke helt liker hvordan det ser ut nå, men tar gjerne imot forslag til ting som kan gjøres for et litt mer moderne / "Tøffere" utseende.

     

    Takk for alle svar!

  4. Heisann,

     

    Ser etter en budsjett bærbar med HDMI Inn, altså, et eller annet som fungerer til Reddit og en PS3, Xbox, PS4, Xbone kan enkelt kobles til når jeg føler for å spille litt på de.

     

    Nei, jeg har ikke planer om å kjøpe en skjerm, men en laptop. Slipper å lasse med meg en skjerm også da ;)

     

    Har ikke sett stort på dette på noen år, men da var det bare de kraftigste av PCer som hadde det, håper dette er endret på.

  5. Heisann,

     

    Har tidligere snakket om modding av Xbox 360 men har lagt det på hylla etter at jeg fant ut hvor mye lettere det er med PS3. Har en eldre PS3 Fat 40GB som har stått på hylle i noen måneder og tenkte jeg skulle sette den til bruk. Det er en CECHH04 på 4.41 OFW noe som betyr at jeg må bruke E3 Nor Flasher, enkelt oppsett og uten lodding som gjør det litt mer ønskelig enn Xbox 360.

     

    Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt dette eller enklere, en i Vestfolds-området som kan gjøre dette for en billig penge?

     

     

  6. Heisann,

     

    Trenger litt informasjon rundt RGH / JTAG, har en Elite som egentlig bare sitter og ruster for seg selv og tenkte jeg kunne forbedret den på noen måter.

     

    Det jeg egentlig trenger å vite er om det for det første er mulig med den oppdateringen jeg har, samt Hovedkort (Mistenker at det er Jasper) og eventuelt hvor jeg kjøper det jeg trenger / Kan få sendt den inn for at noen andre gjør det (Litt mer sikkert).

     

    Har for øyeblikket 2.0.16203.0 Dash, og Jasper utifra en tutorial jeg så på YT.

     

    Også som jeg skjønner så er ikke RGH / JTAG ulovlig, men kan være med feil bruk (Som det meste)

×
×
  • Opprett ny...