Gå til innhold

neknur

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neknur

  1. Det hadde vært interessant å se, personlig synes jeg det virker som folk som har gått på skole noen år vet hva det innebærer, og i større grad vet hva de vil, og i mindre grad hopper av studiet. Det finnes kanskje noe statistikk på det?

     

    AtW

     

    Så du mener de som er eldre på siving. studiet har gått på skole flere år, enn sine yngre medstudenter i klassen? Nja, tror nå mer det har vært endel slacking blandt mange av dem.

  2. Hvorfor ikke? 23-åringen er sannsynligvis mere motivert.

     

    AtW

     

    Har inntrykk av at de som kommer inn som ung er mye mer motivert, de eldre er ofte slackere. Dette tror jeg gjelder spesiellt for siving., se bare på poenggrensene, de som kommer rett fra videregående har jo som regel mer poeng enn de som har samlet opp. Dette fenomenet med at primærkvoten har høyere inntakskrav enn ordinærkvoten(disse kvotenavnene gjelder ikke i kunnskapsløftet) har jeg bare sett for siving.

  3. Inntakskravet ved UiB lå på litt over 54 poeng. :) Å komme inn på NTNU blir nok en værre oppgave om du allerede har fått en del svake karakterer, da det er det eneste studiet som har bikket 60 poeng (i primærkvoten)! Synes det er litt stilig at inntakskravene er høyere på nanotek enn ved alle medisin-linjene i landet. Det er jo òg verdt å merke seg at universitetene stadig prioriterer nanotek mer og mer, så tydelig at det kommer til å bli en viktig del av fremtiden.

     

    Edit: Skal få en moderator til å flytte tråden.

     

    Litt OT menmen: kom du inn på NTNU? Personlig skjønner jeg ikke hva som er så bra med å gå med så flinke studenter at alle har over 60 poeng. Det vil jo uten tvil være en enorm konkurranse innad i studiet, og kravene for A(i nanofagene) kommer jo til å presses til himmels? Greit nok at det blir et godt læringsmiljø når alle er så flinke osvosv..

  4. Hei!, jeg går allerede på et studie jeg trives relativt greit på, men har kommet inn på et annet i år som alltid har vært drømmen min. Jeg er dog veldig i tvil om jeg skal bytte, begge disse studiene er ved samme universitet.

     

    Hvis jeg takker ja til det nye studiet, mister jeg da retten til det jeg har gått ett år på? Jeg tenker på å takke ja siden jeg da kanskje har litt lengre betenkningstid, og kan vente helt fram til studiestart med å bestemme meg.

  5. Grattis!

    Noen som har poenggrensene for de andre studiestedene? Interessant å se hva de ligger på med de nye poengreglene...

     

    NTNU: ORDKV: 66,3 ORDF: 59,6

    UiO høst: ORDKV: 68,0 ORDF: 59,2

    UiO vår: ORDKV: 66,9 ORDF: 57,8

    UiB: ORDKV: 65,7 ORDF: 57,7

    UiT: ORDKV: 65,5 ORDF: 57,7

     

    Finnes det noen liste rute på nett for poeng?

×
×
  • Opprett ny...