Gå til innhold

porlaket

Medlemmer
  • Innlegg

    592
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av porlaket

  1. Ahh ;) De bør ikke nerfe guardians, jeg gjør meget lite skade specen jeg bruker, men fy faen jeg kan stå på et point solo i 1-2 minutt uten å dø til backup kommer ;)

     

    Kungen + 2 andre dudes på keep vs meg, tror jeg stod der i litt over 1 min til jeg fikk backup og tok de ;)

     

    Når det gjelder Guardians så tror jeg at den beste måten å knekke deres beskyttelse er å bruke forskjellige abilities som gjør dem mer 'vulnerable', noe som blir et kriterium dersom spillere skal kunne drepe dem raskt og effektivt.

     

    Det er jo ikke noe mer tidskrevende for Arenanet enn Blizzard, som har gjort det med WoW i alle år?

    Så vidt jeg husker så har både Tera, TSW osv. patch notes.

     

    Forskjellen er blant annet at Blizzard og Tera utgir patcher en gang i uken mens ArenaNet gjør det nesten hver dag. En annen forklaring kan også relateres til at oppdateringen kun inneholder noen veldig insignifikante implementeringer.

     

    Condition specs er 0 problem for min spec though. Jeg fjerner 2 conditions hvert 10. sec, fjerner en condition hver gang jeg bruker en signet(2 signets med 15-25 sec cooldown) og jeg fjerner 3 conditions når jeg bruker virtue of resolve(50 sec cooldown).. :p 2000 toughness og 21k hp..

     

    Det jeg sliter mot er hvis jeg blir attacka av en warrior + thief som stunner/kb'er meg før jeg får brukt stability.. Da kan jeg dø fort :/ Mye burst uten stability er tøft...

  2. Guardians har ikke dårlig survivability uten shield. Jeg spiller selv en guardian(straks rank 18 pvp med over 100 tournament wins), jeg bruker scepter+shield og staff. Jeg har ikke noe mindre survivability når jeg wielder staff. Det handler veldig mye om hvilke utility spells du bruker.

     

    Det gikk litt fort i svingene, jeg mente selvfølgelig warrior og ikke guardians.

     

    Ahh ;) De bør ikke nerfe guardians, jeg gjør meget lite skade specen jeg bruker, men fy faen jeg kan stå på et point solo i 1-2 minutt uten å dø til backup kommer ;)

     

    Kungen + 2 andre dudes på keep vs meg, tror jeg stod der i litt over 1 min til jeg fikk backup og tok de ;)

  3. Jeg vil påstå det blir ganske naivt å påstå at alle klassene er balansert.

    Det ville vært en world first i så tilfellet.

     

    Det har jo allerede vært påpekt problem med at både ranger og guardian var OP.

     

    De er alle balansert, ikke helt perfekt, men veldig bra balansert. Selve årsaken til at mange opplever det motsatte skyldes av at de ikke vet hvordan de skal spille sin klasse med spesifikke våpenkombinasjoner effektivt, noe som derav kan skape et slikt inntrykk. Til tross for det faktum at det kun er noen få abilities per våpenkombinasjon så er det veldig mange forskjellige taktikker og framgangsmåter, det er også mulig å bytte mellom våpensett mens spilleren er i kamp, noe som igjen skaper flere muligheter og framgangsmåter.

     

    Edit: Guardian er IKKE OP ~ De har ekstremt dårlig survivability uten skjold.

     

    Guardians har ikke dårlig survivability uten shield. Jeg spiller selv en guardian(straks rank 18 pvp med over 100 tournament wins), jeg bruker scepter+shield og staff. Jeg har ikke noe mindre survivability når jeg wielder staff. Det handler veldig mye om hvilke utility spells du bruker.

  4. Hei!

     

    har aldri bodd på hotell i stockholm før, og lurer på om dere har noe tips. Må være veldig sentralt, orker ikke det t-bane/tog -systemet deres fram og tilbake til sentrum. Billig(selvfølgelig), og skal bo der fra fredag til søndag.

     

    All hjelp belønnes med et varmt hjerte!

     

    Takk!

  5. Noen som har noen stalltips til hvordan jeg kan få dps'en til barben min opp til 25-30k uten å bruke 50m? Etter denne patchen er jo tankbarb fullstendig ubrukelig, og jeg må bytte ut noe av mine 1100 ress all med dps. Problemet er bare at med mitt gear (alt har str, vit og ress al, noe også Life%) vil enhver item til ~2m bare gi et par hundre dps ekstra, men jeg taper 50ish ress og i tillegg stats som vit og str (sannsynligvis). (atm har jeg 50k hp og 12.8k dps, ting tar tid å drepe men det skader meg ikke). Så; Noen tips til hvilken items jeg burde fokusere på og dumpe noe av mine 10m gull i? Og ev. hvilken stats jeg bør fokusere på (om det er noe annet enn crit % og crit dmg) Alle svar mottas med takk :)

     

    Du trenger ikke 1100 i resists ^^ 700+ din egen buff holder i massevis, Så da kan du dumpe en del av det og skaffe mer crit+crit dmg, imo.

  6. Du er bare misunnelig fordi du ikke har fanpeeps :p Han viser hvertfall at sånt er mulig, selv om det er sågodt som "umulig" for folk som ikke har tusenvis av fans.

     

    Det er jo også en kjennsgjerning at bosser er mye letter enn random elite packs på inferno også. Han soloer neppe vanlige ting. Han døde forresten mange ganger i phase 2 før han endelig fikk det til.

    Tallene taler for seg, i inventory-skjermen hans sto det ~230000 dps.

     

    jeg er veldig misunnelig, ja ;) ...hehe :p

     

    Det jeg ville fram til var jo at en "vanlig" person ville jo aldri fått så mye dps så tidlig i dette spillet.. Men å få 230k dps er egentlig altfor mye imo.. Selv i HELT endgame i D3.

     

    Inferno burde være vanskelig selv om 1-2 år. Endgame burde aldri bli lett :p

  7. Jeg lvl'a fra 10-55 på litt under 6 timer, noen som slår den? ;)

     

    Jeg har levlet fra 1-53 på nesten 49 timer. IMO så er halve poenget med spillet å kose seg og utforske hve eneste krok i spillet for bedre gear og gull. Men ofc om det er din karakter nr 2 eller 3 så blir det jo litt anderledes.

     

     

    Jess, har en 60 Monk som jeg lvl'a normalt. Så da orka jeg ikke lvl'a wizarden normalt, da gjorde jeg heller samme greia sånn ca.. 2000 ganger.. hehe :p

×
×
  • Opprett ny...