Gå til innhold

Overstyrmann

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Overstyrmann

  1. Dette skulle jeg også likt og vist, hadde vært meget artig å vært med på..

     

     

    Livet som fisker er langt fra så romantisk som mange tror. Det er et hardt liv, med lange turer, borte fra familie og venner/kjæreste. Mange nedturer i form av dårlig fiske, men også oppturer med god fangst. Det er veldig stor variasjon på fisker-livet avhengig av hvilkekn type båt du jobber på. Det fineste livet får du ombord i en ringnotsnurper, men der er det også nærmest umulig å få seg jobb. Der det er lettest å få seg jobb er nok linebåter og garnbåter, men her er også livet både hardt og slitsomt.

    Muligheten er uansett tilstede for å kunne få seg en jobb, men tenk en ekstra gang igjennom hva du begir deg ut på. Har selv 6 år som line/garnfisker bak meg, og trivdes veldig godt med det, men det er som sagt et spes liv.

  2. Hei.

     

    Jeg tok båtførerprøven på ungdomsskolen i 2000, men jeg har ikke beviset lengre, kan jeg finne ut om det er registrert noen plass om jeg fortsatt har det?

     

     

    Mvh Robert.

     

     

     

    Jeg er usikker på om Norsk Test i Kirkenes har tatt over Sjøfartsdirektoratets gamle arkiver også, men hvis du tar kontakt med en av de så får du rede på det. Min far tok dette en gang på 60/70-tallet og fikk utstedt et nytt for et par år siden, så det burde ordne seg for deg også

×
×
  • Opprett ny...