Gå til innhold

Dovendyr

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dovendyr

  1.  

    Hvem sin feil det er er likegyldig. Opplevelsen blir den samme, på lik linje med opplevelsen av windows fylt opp av unyttig programvare fra Acer, HP osv.

    Det er Google som ligger i bunn, og kunne stilt strengere krav til oem.

     

     

    Men Google har valgt å ikke bremse utviklingen. De aller fleste OEM-leverandører i verden får ikke skylden for det kundene deres gjør.

     

    Det kan være verdt å tenke over hva som skjer når det ikke er en OEM-leverandør inne i bildet. Da kan man holde oppdateringene så lenge man gidder, man kan ha så mange sikkerhetshull man vil, og man trenger ikke si noe som helst om det til noen.

     

    Hva dette har med bloatware å gjøre må du nesten forklare nærmere.

     

    Gode poenger som jeg på mange måter er enig i.

     

    Ang. Bloatware. så sammenligner jeg det fordi det går ut over heletsinntrykket av operativsystemet. Operativsystemer som er knallgode i bunn, men delvis ødelegges av programmer som maser og gjør opplevelsen direkte tregere.

     

  2.  

    Det største problemet med google sitt operativsystem: Mangel på-og trege oppdateringer. Den eneste grunnen til at min nåværende androidtelefon blir min siste.

     

    Det er jo ikke Google sin feil at Samsung, LG, Sony osv osv ikke gidder og oppdatere telefonene sine.

    Det er jo deres oppgave, Google lanserer nye versjoner de, men det er opp til dem og ta dem i bruk.

     

    Så den påstanden var tynn.

    Hvem sin feil det er er likegyldig. Opplevelsen blir den samme, på lik linje med opplevelsen av windows fylt opp av unyttig programvare fra Acer, HP osv.

     

    Det er Google som ligger i bunn, og kunne stilt strengere krav til oem.

  3. Jeg ønsker på ingen måter å fingre på laptop-skjermen slik jeg gjør på mobiltelefonen, uansett hvor morro det kan være. Tanken på alle finger merkene denne skjermen kommer til å ha gir meg frysninger. Jeg blir gal hvis jeg ser noen lage slike merker på skjermen min, laptop og desktop.

     

    Kan ikke fatte og begripe hva Microsoft tenkte på når de fant på denne ideen at folk vil klisse til dataskjermen sin. Blæ!

    • Liker 2
  4. Etter at DLC ble fullstendig akseptabel måte å melke "sjit´n" av et spill på har jeg sluttet å kjøpe spillene ved release. Kjøper heller spillet når det har fått godgjort seg på markedet en stund, og alle historiene som utgiveren vil at jeg skal kjøpe er utgitt. Da kan jeg kjøpe hele pakken med DLC i form av game of the year edition eller noe sånt til en billig penge.

     

    Kjøpte Batman Arkam city med alle historiene til bare 169,- (Hardcopy) for en måned siden.

  5. At ikke Ubisoft skjønner at det er vi som kunder som har makten, makten til å velge om vi skal piratkopiere eller bruke 500-600 kr. på spillet. De må jo forstå at jo mer de provoserer med vanskelige løsninger jo mer motivert blir kjøperen til å protestere ved å skaffe seg spillet gjennom piratkopiering.

     

    Jeg er stor fan av å støtte både min lokale spillbutikk og utvikleren som lager spillet. Men når utvikleren kommer med slike løsninger som kompliserer spillhverdagen min blir jeg bare mer og mer motivert til å hente spillet på piratebay på ren trass.

    • Liker 2
  6. Sinnsykt opplegg, hadde det ikke vært for at politikere tidligere har vist seg å være total inkompetente i slike saker, så hadde jeg vært mindre bekymret. Kanskje på tide å flytte mer av de snetrale delene av internett ut fra USA?

     

    AtW

    USA har alt for mye makt på web'en ja. litt synd egentlig at det skal være slik at et land og dems meninger skal ha så mye makt over et så globalt fenomen som internett.

  7. stort sett fikser win. greiene, mulig du må installere LAN for å la den gå på nettet for å skaffe drivere til resten.

     

    RIKTIG! Det eneste jeg trengte var denne LAN driveren for å kobble meg på nett. Så var det bare å installere de driverne jeg hadde lastet ned fra før og lagt på en minnepenn via device manager for å slippe alle programmene. Jeg hadde nok klart å hente ut driverne fra CD'en som fulgte med også, men ved å laste dem ned fra ASUS så fikk jeg de aller nyeste driverne.

     

    I box:)

  8. Hei.

     

    Jeg skal bygge ny PC og ble plutselig usikker på en ting:

     

    Trenger jeg å installere driverne til for eksempel chipset, lan, audio og SATA fra Asus eller kan jeg forvente at windows 7 tar seg av dette automatisk siden alle driverne er WHQL?

     

    Jeg er ikke avhengig av alle disse programmene som følger med hovedkortet

     

    Det er ikke alltid at Windows greier å legge inn den beste driveren , sånn sett kan det lønne seg å bruke enten Websidene fra asus og laste ned siste versjon eller cd'en og så oppdatere.

    For eksempel så er det sjeldent at du får Equalizeren til VIA lagt inn , og denne er noe jeg faktisk bruker.

     

    Takk for svar.

     

    Det jeg tenkte på var mer disse driverne man ikke ser, men er viktig for at PC'en skal virke opptimalt. disse nytte programmene av diverse slag kan jeg alltids installere etter hvert.

     

    Jeg trodde at windows brukte de samme driverne som produsenten av hovedkortet gjorde.

×
×
  • Opprett ny...