Gå til innhold

Ski-man

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ski-man

  1. Jeg har hatt problemer med facebook appen den siste uken. Ofte laster den bare inn 5-6 poster i feeden, så blir den stående å laste uten at flere poster kommer. Andre ganger får jeg melding om "Kan ikke koble til". Dette gjelder både på trådløst nettverk og med 4G. Har forsøkt å avinnstallere fb appen og legge inn på nytt, men det hjelper ikke.

     

    Er noen som har samme problem, eller kjenner til problemet, eller vet hva jeg kan gjøre for å fikse dette?

    post-196660-0-36570500-1509001522_thumb.png

  2. Hjelp! Håper noen vet hvilken film dette er. Det var en romantisk, men samtidig veldig trist film som gjorde sterkt inntryk på meg. Vet ikke hvem den mannlige hovedrolleinnehaveren var, men den kvinnelige var Penelope Cruz.

    Siden det er noen år siden jeg så filmen husker ikke alle detaljer, men kortversjonen er noe sånt som at en mann og en kvinne forelsker seg. Kvinnen var allerede gift, eller skulle giftes bort, til en mektig mann i det lokale området. Når mannen hennes oppdager forholdet sørger han for at hun blir vansiret/skjært med kniv i ansiktet, dopet ned og holdt på et horehus. Han som er forelsket i henne blir syk eller utsatt for en ulykke, men etterhvert klarer han legge ut på reise for å finne henne. Mot slutten av filmen finner han henne på horehuset. Hun er neddopet, nær døden og med et vansiret ansikt. Han klarer å få henne ut av horehuset. Jeg mener å huske at filmen slutter med at han sitter med henne i armene sine på en benk ute i det fri i grønne og fine omgivelser. Husker ikke om hun dør i armene hans.

     

    Noen som kan hjelpe meg med hvilken film dette er? Husker den gjorde veldig inntrykk på meg og vil gjerne se den igjen. Har forsøkt å "scanne" gjennom mange av filmene til Penelope Cruz, men uten at jeg har klart å finne denne filmen.

     

    Edit 20.10.2014:
    Har funnet filmen! Det var Revenge fra 1990. Den kvinnelige skuespilleren var ikke Penelope Cruz, men Madeleine Stowe. Case closed :)

  3. Med Lumia 930 kommer Nokia/ms endelig med en telefon i det norske markedet som gjør at min 920 vil bli skiftet ut.

     

    Når det er sagt, så er vel 930 på sett og vis en global versjon av Icon og, slik jeg ser det, blir 930 litt "gammel vin på nye flasker". Det betyr ikke at vinen er dårlig. Tvert i mot. Savner dog støtte for minnekort.

     

    Bottom line:
    Dette var gode nyheter og jeg gleder meg til å sitte med en 930 i hånden om noen måneder. Usikker på om det blir svart eller oransje.

  4.  

    Er det ryktet om en ny lumia med full hd bortsett fra 1520? Syns skjermen blir litt for stor...

    Vet ikke om/når denne kommer til Norge...

    http://m.wpcentral.com/nokia-lumia-icon-verizon-february-20th

     

    Verizon Nokia Lumia Icon (929)

    Windows Phone 8 Update 3, Lumia Black

    5 1080P AMOLED Display

    2.2 GHz Quad-Core Snapdragon 800 CPU

    32 GB internal Storage

    2 GB RAM

    20 MP PureView camera with dual LED flash

    Qi-Wireless charging

    2510 mAh battery

    880 hours Standby; 13.83 hours Talk Time

    Dimensions: 5.37 in (H): 2.81 in (W): 0.41 in

     

     

    Jeg skulle så inderlig ønske meg at denne eller en lignende modell kunne bli tilgjengelig for det norske markedet. Dessverre er vel Lumia 929 eksklusiv for Verizon.

     

    Har en 920 i dag og er svært fornøyd, men klør i fingrene etter en ny WP telefon. Problemet er bare at etter mine preferanser har 925 for lite minne, 1020 blir litt for klumpete (dessverre, for kameraet er jo fantastisk) og 1520 blir akkurat litt for stor.

     

    Med kommende WP 8.1 er det uansett mye nytt og godt å se frem til :)

  5. Jeg får lastet ned oppdateringen, men får feilmelding på at oppdateringen ikke kan åpnes. Mener det var noe lignende tull med Amber oppdateringen. Har Telenor binding.

     

    Da er det ikke annet å gjøre enn å vente til feilen er rettet opp

     

    Fikk lastet ned oppdateringen nå. Har ikke fått prøvd ut så mye ennå, men ser at endelig notifikasjoner om meldinger etc kommer rett opp på skjermen (uten at en må trykke på skjermen). Også fint å endelig kunne sette egendefinerte varslingstoner. Telefonen virker ellers smooth :-)

  6. Etter oppdateringen til Amber har jeg omtrent ikke fått notifikasjon i Store tilen om nye oppdateringer på appene jeg har innstallert. Kan ikke huske siste gangen jeg fikk notifikasjon om dette etter Amber oppdateringen. Jeg har kanskje et sted mellom 40 og 50 apper. Før Amber oppdateringen kom notifikasjonene på "løpende bånd". Gjerne 2-3 pr uke.

     

    Er det noen andre som opplever det samme, eller kan det kanskje ha skjedd noe med innstillingene mine f.eks i forbindelse med oppdateringen til Amber? Hvordan kan jeg i så fall endre innstillingene?

    • Liker 1
  7. Kanskje litt of topic: Vår husholdning har to Apple produkter (ipad og iPhone 4s) og en lumia 920. Må si at Apple produktene er trege på de siste personoppdateringene på Facebook. Rett og slett dårlig. Med Windows phone 8 og Lumia 920 er jeg " live" til forskjell for iOS der jeg må via noen omveier for å få siste nytt.

  8. Jeg kjøpte 920'en på releasedatoen 29. November. Har ikke hatt noen problemer med resstarts eller frys. For meg har telefonenen fungert optimalt etter de angivelsene og svakhetene v/WP8 jeg vart kjent med på kjøpstidstunktet

     

    Jeg har brukt/-bruker både iOS og android. Jeg har erfaring med de mest brukte plattformene.

     

    At noen selverklærte "eksperter", når de finner det for godt selv, kommer innom tråden for å lage bråk, så blir jeg litt lattermild. Hvem er disse menneskene som bare tråkker inn i forumer som om de skulle vite ALT om smartphones og det meste om alt annet?? Mistenker at det er noen som ikke har venner eller har for lite å gjøre?? Noe må det være.

     

    Det jeg savner på 920'en er:

    Godt notfifikasjonssenter

    Volum pr app/program ikke bare global

    Fm radio og fm sender ( sikkert gammeldags)

    Mulighet for hdmi til tv, kun dlna pr dd.

     

    De to siste er for å kunne kommunisere med de eldre enhetene jeg har. Ny teknologi bør etter min mening kunne kommunisere med den foregående standarderen.

     

    Lumia 920 ( etter min erfaring) er pt gull, med litt finsliping i os"et vil den bli diamant. ( nei, jeg er ikke Nokia fan boy)

    • Liker 3
  9. Jeg oppdaterte til siste firmwareversjon i går. Har ennå ikke merket de helt store forskjellene, men så har jeg heller ikke fått tastet så mye på telefonen etter at jeg oppdaterte.

     

    Det kan se ut som at jeg har et problem med den nye Lagringskontrollen. Når jeg går inn i lagringskontroll står den bare og laster. Har latt den stå og laste i 5-6 minutter av gangen. Får kun oppgitt opplysninger om "system" og "ledig plass". Får ikke noe mer detaljert informasjon. Jeg har brukt 22 GB av totalt 29. Siden jeg har rukket å fylle opp med 22 GB, kan det i så fall tenkes at telefonen bruker lang tid på å "identifisere" innholdet før det kan presenteres i lagringskontrollen? Eller er det grunn til å tro at det har gått noe galt under oppdateringsprosessen?

    • Liker 1
  10. Lastet ned Play to i går. Jeg har ikke dlna på min tv, men har funnet denne på nettet som etter hva jeg forstår skal kunne gjøre tv'en dlna kompatibel:

     

    http://www.dlnaadapt...eetlink-device/

     

    dlna-adapter_vda151.jpg

     

     

    Er det noen her som kjenner til denne type produkter og som vet om dette vil funke med Play to (i den grad play to fungerer på wp8)? slik at jeg kan spille av filmer, se på bilder osv på tv?

  11. To nye oppdateringer fra Nokia i dag (Tilgangspunkter og Music). En god telefon blir enda bedre! Godt å se at det stadig kommer mindre forbedringer i tillegg til de større oppdateringene.

     

    Dette lover godt! Min 920 har ennå ikke sviktet meg, den har oppført seg eksemplarisk og jeg er veldig fornøyd.

  12. Har alltid vært fornøyd med min 920! ingen frys eller reboots. Den er smooth og kjapp.

     

    Jeg skjønner allikvel at jeg ikke skal være for sikker på min 920, selv om den har oppført seg perfekt pr pt. og jeg føler med de som har problemer.

     

    Vet ikke om det hjelper; men: hvis min telefon klikker vet jeg hva jeg vil gjøre. Det er helt klart at både Microsoft og Nokia vet hva som er problemet! Sånn er det, men problemet er ikke kjent for kjøperne.

     

    For Microsoft er WP8 et stort satsningsområde. For Nokia er WP snakk om liv eller død! Med WP8 skal Nokia være på plass igjen i "high-end" markedet. Mislykkes de vil Nokia på sikt kunne bli en masseprodusent som en hvilken som helst asiatisk produkjonsbedrift.

     

    Det er dessverre en liten andel (men allikevel mange kunder) av Lumia 920 kjøpere som opplever reelle problemer med telefonen.

     

    Min telefon oppfører seg (foreløpig?) perfekt. Jeg mener allikevel at Nokia/Microsoft skylder sine kunder en forklaring på hva som er problemet og hvordan (og når) de regner å løse det.

     

    Hvis jeg hadde hatt reelle problemer med min Nokia 920 ville derfor heller henvendt meg dirkete til Nokia Norge. Dersom Nokia Norge ser sin posisjon i markedet i dag, opp mot den forvendtede markedsandel, bør de kjenne sin besøkelsestid. De bør innrømme at det forekommer feil. Nokia er nødt til å levere jevnt over gode produkter i det segmentet som produktet tilhører.

  13. Min 920 har vært feilfri hele veien, og jeg er svært fornøyd både før og etter oppdateringen. Ingen frys eller reboots (bank i bordet). Telefonen er rask og smooth.

     

    Det er trist å lese om alle de som opplever feil ved telefonen, slik som frys og reboots. Etter å ha fulgt med i dette forumet og andre internasjonale forumer fremstår det for meg at det ikke er noen klar systematikk. Det er telefoner som var perfekte før oppdateringen som slår seg vrange etter oppdatering, og omvendt.

     

    Skyldes dette HW eller SW feil? Jeg er ikke noen ekspert, men det er vel (tror jeg) slik at enten virker en HW komponent eller så virker den ikke. Eventuelt er ikke HW komponentene samstemte med hverandre( jeg er som sikkert mange av dere skjønner er ikke alt for teknisk detaljert). Vi har altså at telefoner som før oppdatering har vært perfekte, men som etter oppdateringen blir helt ubrukelige. Jeg har en telefon som har vært eksemplarisk både før og etter oppdatering.

     

    For meg lukter det av at telefonene kan ha noen ulikheter i SW, f.eks avhengig av hvor de er produsert. Skulle vel tro at en SW er den samme uavhengig av produksjonssted?

     

    Dette et kun noen tanker fra meg. For alt jeg vet tar jeg skrekkelig feil når det kommer til endelig fakta. Uansett, jeg opplever 920 som en av de beste pr i dag. Jeg har erfaring med konkurrende os. Vil sette pris på om noen som virkelig har peiling kan gi et svar i dette forumet.

     

     

  14. Jeg testet hos meg nå. Jeg har ikke Portico oppdatering. Skrev inn "db.no" i IE. Den regdirigerte meg tilm.db.no/www=1. Jeg ventet til siden hadde lastet ferdig (tok litt tid selv på kjapp 4G) og alt virket tilsynelatende. Jeg har ikke satt på desktopmodus i IE.

    Men... nå gikk jeg inn på en artikkel, og så tykket jeg på back knappen. Da har jeg bare en helt hvit side. Det hjelper ikke å reloade siden. URL'en er den samme. Uansett hva jeg nå prøver får jeg ikke opp Dagbladet lengre. Ikke noe savn, men utrolig at de fremdeles har en side som ikke fungerer på WP!

     

    Personlig synes jeg Dagbladet er dårlig og de få gangene jeg tar meg bryet med å sveipe innom bruker jeg URL'en: ipad.dagbladet.no/ Da går det bra på min telefon. Når det er sagt synes jeg det er helt utrolig at dagbladet ikke fikser denne feilen.

     

    Jeg håper også at NRK snart får ut fingeren og legger til rette slik at WP brukere også får tilgang til å streame programmer både live og opptak. Jeg betaler samme tv lisens som en iphone bruker :-)

  15. Kan være lurt og vente med oppgraderingen hvis dere IKKE har problemer med telefonen. Jeg har hatt null problemer de føste ukene. Jeg oppgraderte i går kveld og nå går det ikke ann og bruke den. Det har kjørt omstart av seg selv 5 ganger på 1 time. Må hjem fra jobb og bytte tilbake til en annen telefon. Trist at oppgraderingen gjør telefonen dårligere!!!

     

    Min telefon har oppført seg eksemplarisk (ut i fra de styrker og svakheter telefonen har) siden jeg kjøpte den på lanseringsdato. Ingen frys og reboots osv. Jeg var også skeptisk til å oppdatere til nyeste versjon i frykt for å få inn noen bugs som forkludrer alt. Etter hva jeg skjønner er man ikke sikre på/enige om problemene skyldes Hw eller Sw feil.

     

    Jeg oppdaterte til nyeste versjon i går kveld. Ingen problemer ennå, og bare "velstand"! (bank i bordet). Helt subjektivt sett mener jeg telefonen virker ennå raskere og smoothere enn tidligere. Med unntak av noen begrensninger WP synes jeg telefonen er super og etter 2 måneder med telefonen "klør" jeg ennå i hendene etter å drive med den.

    • Liker 2
  16. Jeg ser at trådstarter enda en gang har endret tittel på tråden. Dette begynner etter min mening å bli useriøst.

     

    Det er forståelig at de som opplever problemer er frustrerte. Allikevel er deg betenkelig at trådstarter legger opp til at dette skal bli en "sutretråd". Det er faktisk mange som ikke har problemer med telefonen.

     

     

    På tide med en ny tråd?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...